And let december glow feel flames

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade .. Eller okej, typ två dagar, blev inget igår. Datorn på skolan vägrade fungera och jag var helt död då jag kom hem. Var jättehungrig, så vi gjorde middag direkt då vi kom hem. Det blev lite plockmat, hade hemmagjort potatismos, julskinka och två supergoda röror, en med räkor och chili och den andra med räkor och cheddarost. MUMS! För övrigt så var mamma hos oss igår, det var nice. Sen då mamma åkte hem så gick jag och Anna ner och hjälpte Jens med datorn innan vi gick hem så jag kunde se Grey's Anatomy. ÅH, vilket bra avsnitt det var igår! Loved it. Sen satt jag och pratade med Anna en stund innan jag gick och lade mig. Smsade med allt och alla innan jag somnade gott.

Imorgon ska jag mest troligt och sova hos systern min, om allt blir som det ska! Blir väl idolmys eller nåt, som vanligt. Eller kanske film. Är sugen på att se Barnhemmet. Eller kanske Ett livsverk, haha. Såg DVDn, som för övrigt är Björn Gustafssons samlingsdvd, på Åhléns igår, och jag höll på att tippa baklänges, typ. Den ultimata 18-årspresenten. Åt mig, alltså. Så om någon skulle råka ha idétorka, ja, då vet ni vad ni kan ge mig!

nu ska jag snart dra mig till stan och åka hem, så jag kan kirra dammsugningen som jag egentligen skulle göra typ i förrgår. Men jaja, bättre sent än aldrig!

pussciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0