Babyboom och cykeltur

Tänkte börja med att snacka - eller jaja, skriva då - om vad som verkar vara årets "trend" i Hollywood: att skaffa barn. Eller, jag borde absolut inte kalla det trend egentligen, det är bara sjukt och hemskt att göra det. Att skaffa barn borde aldrig få kallas trend, detsamma gäller att skaffa hund. Eller husdjur över huvudtaget. Men det är verkligen precis som att alla fått/ska få besök av storken. Bara i år har ju Nicole Richie, Christina Aguilera, Tori Spelling, Cate Blanchett, Angelina Jolie och många, många fler blivit mödrar. Och fler miniversioner av Hollywoodkändisarna är på väg, Ashlee Simpson och Gwen Stefani är bara två exempel på blivande mödrar, varav den förstnämnda ska bli mamma för första gången. Gwen å andra sidan ska bli mamma för andra gången, hon har sedan tidigare sonen Winston, som för övrigt förmodligen är den sötaste kändisungen. Men nu ska jag sluta snacka om detta innan folk börjar tro att jag faktiskt vill ha barn ... Alltså, jag vill ju det såklart, men bara inte riktigt nu. Hey, jag är bara 17 faktiskt. Har inte ens gått ut gymnasiet.

Sen har jag och min syster varit ut på en cykeltur i kvällsvärmen. Vi kan få såna infall ibland, och just ikväll blev det att åka ut och cykla. Först tänkte vi åka och köpa glass eller nåt, men då Amanda glömde sin plånbok hemma blev vi less och struntade i det. Cyklade till bergsviken, för vi skulle träffa en kompis. Eller kompis och kompis ska jag inte ens kalla det ... En gammal bekant, typ. Men han började dryga en massa, så vi struntade i det. Eller, sen fick vi också reda på att han inte bodde kvar i Bergsviken, vilket han aldrig ens nämnt. Nåja, vi fick oss en liten cykeltur iallafall.

Tidigare ikväll, eller idag snarare, var vi och handlade på Coop med mamma. Där hände en lite kul grej. Eller jag tycker den är rätt kul, men i vilket fall, på nyår var vi på någon random fest hos min systers dåvarande pojkväns kompis, och då var det en skitsnygg kille där, haha. Och efter det har vi av någon rolig anledning sett han lite då och då. Eller ja, två gånger, inte direkt många gånger. Men första gången, det var typ i Maj någon gång, på Ica Kvantum. Och det komiska var att vi precis var på väg att prata om han, var precis på vippen, för vi höll på att prata om nyårsfesten, och då vi såg han blev vi båda - eller jag åtminstone - lite chockad och ställd, så jag började ju skratta. Och sen idag då vi kom till Coop så tyckte jag att jag såg han i ögonvrån, men jag var inte helt säker, så jag kollade ditåt. Och pga min dåliga syn (jag är väldigt närsynt) kan det hänt att jag stirrade lite, men det var ju alltså han. Vet dock inte varför jag började skratta den här gången, det bara blev så. Men, DAMN vad snygg han är! Herregud. Och framför allt: MUMS! Nej, men allvarligt, nu ska jag behärska mig. Eller försöka, åtminstone.

Nej, nu ska jag ta mig ett glas. Apelsinjuice, alltså. Oroa er inte, jag super inte på tisdagar. Fast det var visst onsdag. Ojdå. Men ni fattar nog.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0