middag och plugg

Kom hem för lite mindre än en timme sedan. Småtittade lite på tv innan Therese sade att det var middag. Hemkokt kräm och nybakade lappbröd (för er som inte visste det är lappbröd en slags mjukkaka som tillagas i t ex stekpanna. Kan ju även gissa mig till att dom görs över öppen eld, fast på en sån där svart sak som man sätter över elden, minns inte namnet på den). Fruktansvärt gott. Hemmalagat är bäst. Speciellt då Therese gör det, kan man ju tycka. Jaja, gott var det iallafall! Känner mig alldeles degig i magen av allt bröd, så himla ... Mums så jag vet inte vad.

Sitter och pluggar lite svenska tänkte jag, insåg ju (dumt nog) att vi hade instuderingsfrågor till idag. Och vad tror ni sker? MIN SVENSKABOK FÖRSVINNER!! Snacka olägligt. Eller ja, det är väl aldrig lägligt för en svenskabok - eller någon annan skolbok för den delen - att försvinna, men att den ta mig fan ska göra det precis då man behöver den som mest, det måste ju ta alla priser som finns.

Har fått lite problem på sistone. Min höft har krånglat nu i några veckor, den har en tendens att låsa sig med lite jämna mellanrum, och nu har även handleden joinat in på det där. Ja, inte att den låser sig alltså, men att den börjat krångla. Great. Verkligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0