Snart är det helg!

Helgen närmar sig med stormsteg, minsann! Inte för att helg kommer betyda vila denna vecka, snarare tvärtom! Ska repa både lördag och söndag 12-16. Men det ska ändå bli lite roligt. Hoppas jag. Men det måste ju göras, man vill ju ändå ha framträdanden av hög kvalitet då vi åker till Korpen och Fria Emilia nästa vecka + extrakonserterna veckan därpå, 24e och 26e. Så det är fullt upp, i stort sett. Och inom några veckor ska jag göra både del 1 och del 2 i mattenationella, panik! Och jag som är så dålig på matte ... Fick inte ens godkänt på mitt senaste matteprov, gillar inte alls mina odds. Men det ska nog lösa sig, hoppas jag.

Hade tänkt att gosa ner mig i soffan inlindad i en filt, lite frukt och läsa senaste numret av VeckoRevyn och HäntBild. Sen ikväll ska vi ha lite mysfika med mjuk pepparkaka, morotsmuffins och lite ... Tja, mackor osv. Det är som bäddat för en riktig myskväll, minst sagt. Tyvärr är det bara skit på tv.

Sitter och läser diverse bloggar, både kända och okända. Alltså, det är verkligen underskattat nöje! Kan i stort sett sitta hur länge som helst.

Nej, nu ska jag hämta min ullkofta, håller på att frysa ihjäl, var tar all värme vägen?! Och nu säger Anna "men det är ju riktigt varmt ute!" (inte åt mig, utan åt vem det nu är hon pratar i telefon med)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0