underbara lov

åh, känslan att ha lov är ju helt obeskrivligt skön. Vaknade runt åtta i morse första gången, fick panik först, trodde att jag försovit mig, men sen insåg jag; 1. Det är helg. 2. Det är lov = nothing to worry about. Det är ju bara för bra. Imorgon kommer mest troligt mamma till oss, då ska jag laga palt för första gången, hoppas den blir ätbar. På måndag ska jag till Emil i sävast med Sara och Sara (P och S) och se The Others samt att analysera anslaget. Det lär ju gå ... Bra. Hoppas jag. Sen på tisdag ska jag vaccinera mig (VILL INTEEEEEE) och sen drar jag till piteå.

Känner mig så oerhört trött, och jag förstår inte varför. Lade mig visserligen rätt sent, där runt halv ett i natt, men då har jag sovit i typ 12 timmar, och jag är lika utpumpad ändå.

Har spelat EyeToy med Johanna och Fabian. Shit, det är verkligen fruktansvärt jobbigt där emellanåt, helt slut, trots att vi spelade i typ 20 min. Men, det är väl bra antar jag, om knubbsälsvalkarna ska vara borta före Thailand (46 dagar kvaaaar!) så det är väl bara att keep on going.

Men nu ska jag kila,
pussciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0