tv-dags!

nu ska jag ta och prata lite med Anna och se tv, Idol börjar ju snart. Och någonstans däremellan ska jag försöka hinna med att prata med Amanda innan jag går och lägger mig. Men först; tv-tittande/telefonsnack och gotta sig med marabou amigo. Fruktansvärt god choklad det där, för övrigt. Ni som inte smakat den ännu, oj vad ni missar!

hemmaaaa

Jaja, okej, har varit hemma i några timmar nu, men ändå. Sitter och kollar lite på youtube och bilddagboken, så jag tänkte att jag skulle printa ner några ord här också. Om lite mer än en timma ska jag se Idol och sen lite annat av det som nu skulle vara på tv ikväll. Det blir nog skitbra! Imorgon är det onsdag - också känt som veckans roligaste dag (i skolan alltså) - vilket innebär både sista repet och konsert. Eller konsert och konsert, det är bara en kort spelning på en resturanginvigning. Men det känns faktiskt rätt bra. Lite nervöst är det ju, fast så ska det vara. Men nu ska jag ta och kila vidare.

Pussciao!

och här, mina damer och herrar ...

har vi årets önskelista! Skulle inte alls ha något emot om jag hittade någon av dessa godingar utanför min dörr med en stor, röd rosett.

 


åhhhhh

glömde ju att Cityakuten börjar nästa vecka! Och snart återvänder Grey's Anatomy. Och Gossip Girl! Och Ugly Betty! Gissa vilken tv-nörd som hoppar upp och ner och jublar i dagarna? Jo, jag. Totalt underbart.

Förresten, jag fick en ny parfym idag! Är totalt kär i den. Ni som missat Clean-serien? Bad for you! Enormt fräsch och god doft, I love it. Det var ganska roligt egentligen, hur jag fick den. Jossan hade åkt till skolan - utan att veta om att hon skulle ha skolfoto idag. Så hon skickade ett sms och frågade om jag kunde ta med hennes smink som var i hennes rum. Eftersom jag fortfarande var hemma då kunde jag ju såklart det. Letade lite i hennes byrålåda och vad ser jag? Jo, en av mina favoritparfymer. Jag skriver åt henne "du har ju världens godaste parfym!" och hon sade att jag skulle ta med den, vilket jag gjorde. Det visar sig att hon HATAR den parfymen (tokiga människa) och ångrar att hon köpte den, så jag fick den av henne. Åh. Seriöst, jag är totalkär i den.


tisdag, still sick

tjohej på er alla! Sitter i datasalen och fördriver tiden, ska repa om cirkus 30 min. Det börjar dra ihop sig nu, imorgon är det dags. Pride and joy och Waiting on the world to change, som vanligt. Igår var det då alltså Idol. Någon som såg det?
Anna var förkrossande bra, som vanligt. Får gåshud varje gång, typ. Hennes audition tar fortfarande priset som fick mig att fälla några tårar. It was so good! Häromdagen (eller det kanske rent utav var idag?) fick jag en kommentar av Erika med frågan vad jag gör då jag är sjuk. Tja, det beror väl på exakt hur sjuk jag är. Om det bara är en liten förkylning brukar jag faktiskt gå till skolan ändå. Om jag har feber däremot då stannar jag hemma. Oftast ligger jag helt däckad i två dagar, sen den tredje brukar jag må bättre, då ser jag antingen en massa film eller så googlar man efter en massa snyggingar ;) Jake Gyllenhaal, Milo Ventimiglia etc är några yummie exempel. Nu tror jag det är dags att sjunga upp.

pussciao!

måndag

seg dag än så länge. Förkylningen blir bara värre och värre, näsan rinner och jag nyser hela tiden. Tusan. Inte ens min supereffektiva nässpray verkar hjälpa. Suck. Som sagt, seg måndag. Idrotten precis avklarad, tog mig en stavgångspromenad med Sara och Sara, och nu ska jag gå och ha gemu. Ikväll blir det att gotta med lite choklad och se idol, som skulle visas ikväll om jag inte missminner mig, och kanske ringa någon. Och imorgon är det rep och matte. Så det blir nog rätt chill. Men nu; lektion.

Pussciao!

förkyld

har, precis som alla andra, gått och dragit på mig en förkylning. Usel timing, verkligen. Hoppas jag lyckas bli bättre till på onsdag då är det showtime! Nu ska jag rusa och ha idrott.

Ciao!

helgen

lång fast grym helg. Fredagen var väl rätt seg. Filmkunskapen krossade ju, som vanligt. Sen åt vi gomiddag; lövbiff och en massa gorre till det. Igår var jag till luleå och gick på stan och sen gick jag på hockey. Och idag har jag varit på skolan och repat. Blev nästan mer svammel än rep, haha. Fast det går framåt. På onsdag är det ju som tidigare nämnt showtime, men det ska vi nog klara av. Bara lite finslipningar som behövs göras, så det blir nog bra!

Nu ska jag ta och kila,
pussciao!

fredaaaaaag!

äntligen fredag, oh my god, vad sköööönt. Seg dag, fast vi slutade tidigare än vanligt, men ändå. Det funkade fint. Sen gick jag och köpte godis på Coop. Imorgon ska jag till Luleå och gå på hockey, mami smsade igår och frågade om jag ville gå, för hon hade en biljett över. Det sög ju inte. Och på söndag ska vi repa inför resturanginvigningen på onsdag. Vi ska köra Pride and Joy av Stevie Ray Vaughan och Waiting on the world to change med John Mayer, som jag kanske tjatat om i flera dagar, men ändå. Ska bli svinroligt.

SOMMAREN 2008

ja, nu är den över med besked. Eller ja, för mig har den varit slut i några veckor nu. Så, därför tänkte jag blicka tillbaka lite och berätta om mina TVÅ bästa minnen från sommaren, okej?

Så, here we go:

One Day Action, Piteå 11e Juli 2008: läste om detta event i någon tidning, och till en början lät det väl inte så speciellt. Tills jag såg att Neverstore skulle spela, då var det bara så att jag SKULLE dit. Och så blev det till slut. Steg upp TIDIGT den morgonen och duschade och gjorde mig iordning innan jag åkte med bussen till luleå, träffade mami och bytte sedan buss och åkte till piteå. Gick runt på stan en stund, innan jag begav mig till området. Väl där började det ju - såklart - tokregna, så jag stod under ett tak och försökte hålla mig torr. Men det upphörde efter ca 40 min och jag kunde glatt äta min lunch: kycklingmacka från Subland. Sen satt jag och läste lite kvällstidningar och hade det rätt trevligt, innan jag kom på den superba idén att jag skulle ringa Agnes och fråga om hon ville komma dit. Efter några samtal hit och dit blev det bestämt att Agnes och Matte skulle komma, så jag skulle inte vara själv senare under kvällen. Och pga busstrejken som pågick då blev det bestämt att dom skulle sova över hos mig. Så dom kom dit och vi flamsade runt och hade det kul. Sen blev det dags för Lazee att spela, och vi placerade oss närmast scenen och hade det kul, Lazee uppträdde, Lazee slutade uppträda. Sen var det ju då dags för dagens - enligt mig iallafall - höjdpunkt: Neverstore. Ganska exakt 00:00 äntrade grabbarna scenen och röjde hårt i ca en timma. Sen var det signering på g, och jag köpte deras skiva. Vi åkte hem, fikade och skrattade åt en massa kort från barndomens glada dagar innan vi låg i sängen och pratade till typ fyra på morgonen.

PDOL Fredag, Piteå 25e Juli 2008: detta skulle man kunna kalla sommarens stora grej. Åtminstone för mig. Hade längtat i typ en månad efter det här. Vi började göra oss i ordning där runt fem-tiden, bara för att hinna ordentligt. Hade min tjusiga frisyr med flätor och hela köret, shorts, hudfärgade strumpbyxor, linne och kofta. Kort sagt; jag var fit for fight. Skulle från början på fest hos en kille, men det struntade vi i och gick istället in på området och såg Håkan Hellström. Trots att jag var lite på lyran och lite arg + att jag inte är något vidare stort fan av Håkan egentligen var det ändå en fantastisk konsert och en grym kväll, bortsett från lite småsaker som skedde. Dansade JÄRNET i skumtältet med brudarna och hade det förbannat roligt. Sånt måste göras oftare, helt klart.

Nu ska jag ta och gå till min sånglektion. Men, ni som läser detta: jag utmanar er att göra samma sak: skriv om två - eller fler - grymma minnen från sommaren 2008!

onsdaaaaag

igår kom mina glasögon, woho! Trodde det skulle dröja ytterligare en vecka eftersom att Anna var in förra gången och betalade dom, men då fick jag ett sms från Synsam att dom var färdiga då jag satt på bussen på väg hem, så jag hoppade av bussen, knallade till skolan och hämtade plånboken där jag hade beställningskvittot som behövdes för att hämta ut dom innan jag gick till Synsam och fick dom fixade.

Och idag har vi gjort fetjobbiga hälsotest, hatar att göra dom. Eller, dom är inte speciellt jobbiga, mest bara förbannat tråkiga så då blir dom automatiskt jobbiga. Typ. Men jag klarade dom allihopa, stolta jag! Sen bytte jag om och gick tillbaka till skolan med Sara. Hade ingen teater idag, den utgick pga hälsotesterna, så vi kunde gå och äta lunch dirr, det var nice, för jag var döhungrig. Sen fick vi veta att ScMun också var inställd, då båda lärarna var sjuka, så vi flyttade upp svenskan och hade den direkt efter ensemblen så vi slapp något jobbigt hål. På ensemblen övade vi på Waiting on the world to change precis som förra veckan och nu idag började vi småspåna på Pride and Joy med Stevie Ray Vaughan, så nu blir det att repa fredag, söndag, tisdag och onsdag innan det är showtime om en vecka. Så det ska nog bli bra, försöker att lära mig Pride and Joy, men jag glömde mina noter i skolan, tusan också. Men det löser sig nog. Och snart äre maaaaat! Grillkorv med bröd, fan vad gorre. Och sen ikväll ska jag se Idol och sen Heroes och typ ta en liten pratstund med Jossie är det tänkt.


skolfoto

usch, då har man tagit skolfoto. Det känns ju sådär. Fick inte ens se kortet, så man får väl bara hoppas på det bästa helt enkelt. Kändes helt sär, men det blir säkert skitbra. Fast jag längtar ändå lite tills skolkatalogen och allt det där kommer, så kul att kolla på alla.

Nu ska jag ta och smsa lite folk och kolla om någon känner sig social idag.

pussciao!

hockey + söndag

hockey i lördags; trevligt, trevligt.

Måste dra snart, lektion om typ 20 min. Men kort summering; gick på stan, gick till hockeyn, träffade marcus, tappade bort han, hejdade mig själv från att jubla, träffade marcus igen, luleå vann, följde med marcus till bussen innan vi åkte hem

Luleå vann till slut med 3-2.

fredag

japp, drygaste dagen på veckan är här. Huvva. Har nu avverkat två lektioner - engelska och svenska - plus klassråd, nu är det bara matten och filmkunskapen kvar. WOHO! Or not. Men vi ska äta värsta gomaten idag; lövbiff med nå avancerad tomatgrej och potatis, låter skitgott.

För övrigt fick jag veta idag att jag tillsammans med min ensemblegrupp ska vara med och inviga skolans resturang, det var lite tufft. Vi ska köra Waiting on the world to change + en till låt. Men nu ska jag gå och vara lite social with mah friendzzzz.

pussciao!

blööööh

Ifall jag inte redan skrivit det tidigare måste jag bara få gnälla om dagen (vilket vid lite djupare funderingar jag inser att jag redan gjort. Gnällt över dagen, alltså. Men skitsamma, en gång till kan inte skada).
 Men alltså, tänk er själva; spendera dagen med klassen (visserligen är klassen grym, men inte ens världens bästa klass hade kunnat rädda dagen, tyvärr) i en kall, blöt och jävlig skog med en NK-lärare som har ingen humor whatsoever. Inte så kul, right? Men, jag lever fortfarande, mot alla odds.

Nu sitter jag och småpeppar inför Idol och Heroes (kärlek på tv-torsdagar), ska nog ta och slänga i mig en macka och Varma Koppen före det. Eller kanske under? Vi får helt enkelt se.

Sitter också och planerar morgondagens outfit. Just nu lutar det mot svart/vit-randig tunika, svarta tights, sjal och mina vita Converse som jag håller på att slita ut så gott det går. Allt hänger på om jag har några rena tights, annars får jag hitta på något annat. Men jag ska snart ner till Therese och hämta lite kläder, så mitt eventuella klädproblem kanske löser sig.

För övrigt är jag på jakt efter en rutig skjorta, gärna lite over-sizad modell. Såg en ULTRAMEGASNYGG variant på Lauren Conrad, oh my god, jag dog typ. Wonderful. Och supersnyggt matchad också med stuprörsjeans, flipflopskor och Way Farers. Love it. Ska försöka hitta en bild, and if I do så lovar jag att visa! Om inte kan jag ju hänvisa till senaste numret av VeckoRevyn. Då jag googlade och försökte hitta bilden, som inte gett några resultat än så länge, hittade jag en rätt kul sida inriktad på mode; http://fabsugar.com. Någon som hört talas om den? Okej, jag ändrar mig, den var inte enbart inriktad på mode, utan har bland annat lite politik. Roligt med en blandning! Så jag kan absolut rekommendera den sidan!

För övrigt borde jag verkligen göra något åt mitt hår, det är en total KATASTROF, med noll överdrift. Luggen, och resten av håret också för den delen, verkar leva sitt eget liv, gör inte alls som jag vill. Det brukar gå att lösa ganska bra med plattången och lite hårspray. Skulle i princip kunna döda för tidigare nämnd modefavorit, Lauren Conrads hår. Färgen, frisyren, allt. Helt gorgeous. Sen att det alltid är snyggt stylat och ser löjligt fräscht ut skadar ju inte heller. Ge mig, tack?

Såg att Lauren, precis som jag, gillar att måla naglarna i galna, starka färger. Är för tillfället på jakt efter ett nytt, rosa lack. Japp, jag är alltid på jakt efter ett nytt rosa lack. Lyckas ju aldrig hitta den perfekta nyansen! Så the search continues.

Men nu, Idol.

Fast åh! Här var ju bilden. Jag gör den till dagens outfit, bara för att den är så jäkla snygg, snacka bra inspiration man får!



vad tycker ni? Skulle ni kunna sno Laurens look? Kommentera!
Nu; Idol, sen Heroes + eventuellt svenskaplugg. Om jag orkar (det kommer troligtvis inte bli så, men man ska väl vara positiv, eller hur?)

Nåja,

har varit med klassen ute i skogen på nåt NK-grejs, det sög ju. Kallt, blött och jävligt. Nu ska jag låna nån bok på skolbibblan tänkte jag innan jag ska springa lite småärenden på stan. Ska bland annat hämta ut hockeybiljetterna till på lördag, lägga undan ett par stövlar åt Therese, kolla in Varma Koppen inför Thailand i December och köpa bröd. Sen hade jag funderat på att kanske låna lite sweet music från stora bibblan. Känner mig sugen på James Morrison, mmmm. Okej, inte speciellt chockerande, but he's good!

Och, något jag visserligen redan nämnt, snart kommer mina glasögon! I can't wait.

Men nu, bibblan sen stan.

Ciao!


jag glömde ju!

Att dela med mig av två filmtips: ps I love you är mitt första tips.



lite snabbkoll på handligen: Holly och Gerry har varit gifta i nio år, då Gerry plötsligt dör, och ensam kvar i livet lämnas Holly; utan den hon älskar. Efter en tid börjar det dyka upp brev som han skrev före han dog, och i varje brev uppmanar han henne till nånting, för att komma över sorgen. Filmen bjuder på skratt, TÅRAR och ett kärt återseende i form av Denny från Grey's Anatomy (ni vet, han som Izzie förälskar sig i under säsong 2 som sedan dör), fast nu som William. Superbra film, den rekommenderar jag verkligen.

Filmtips nummer två är What happens in Vegas.



lite koll på storyn: Joy McNally är förlovad, karriärsinriktad och renlig. Jack Fuller, å andra sidan, "dejtar", arbetar på sin pappas byggfirma och är ... tja, inte så renlig av sig. Men sen tar bådas liv en liten vändning; Joy blir dumpad av sin fästman på hans födelsedag, inför alla deras vänner (som alla är delaktiga i att överraska han) och Jack får sparken. För att bota sina sorger åker båda till Las Vegas med respektive bästa vän; de träffas, blir lite tipsy och gifter sig till slut. Dagen därpå då Joy börjar vakna till, med lite baksmälla får jag hoppas, inser hon - till sin stora fasa - att hon gått och gift sig. Inget med det, men senare då hon - eller är det Jack? - vinner tre miljoner dollar bryter helvetet lös, och de går till rätten för att lösa pengatvisten. Där beslutas det dock att de måste vara gifta i sex månader och under den tiden gå i parterapi. Hur det slutar? Se den, så får ni väl veta. Men om ni känner er sugna på skratt, lite romantik, en VÄLDIGT snygg Ashton Kutcher (hade dock varit bättre om han hade haft samma frisyr som i min favorit A lot like love) och en alltid lika charmig Cameron Diaz så kan jag verkligen rekommendera den här.

Har ni någon film ni vill tipsa om? Någon som fick er att skratta, gråta eller bara berörde er på något speciellt sätt?
Let me know!

hejsan hoppsan

Nu har äntligen våra infokonserter tagit fart, har börjat repa våran första låt; Waiting on the world to change med John Mayer. Skitbra låt, I love it. Han är ju så sjukt vidrigt grym. I nuläget är det jag och Ida V som kör låten, men det kanske blir någon ändring längre fram. Sara ska opereras om två veckor tror jag det var, så hon kommer ha sångförbud i en månad. Men det blir nog skitbra. Vi ska åka till Harads, Korpen och Fria Emilia. Men det ska bli skitkul, jag längtar!

Och nu har vi äntligen beställt mina glasögon! Längtar tills dom kommer, höhö. Skitsnygga är dom. Fast jag minns inte vad märket heter, så någon bild kan jag inte visa, tyvärr. Men då dom kommit ska jag på något sätt fixa en bild, jag lovar. Trots att jag inte har någon kamera.

Och gissa vad? Jag har köpt mina skor nu! Mina vita Converse, alltså. And I love them. Dösnygga. Håller på att gå in i dom för allt vad jag är värd, hoppas att jag hunnit gå in i dom lite innan hockeyn på lördag, men det är inget jag kan lova. Men det löser sig nog ändå. Men nu ska jag se heroes,

Ciao!

tjo!

hockey på lördag, så jävla pepp jag ärrrrr! Derby mot skellefteå, kan det bli nå bättre?

lördag

tog mig en liten sovmorgon imorse. Eller ja, till nio iallafall, men det räckte för mig. Sen gick jag till Jens och Therese och åt frukost med Therese och barnen, sen gick jag ut med hundarna ett tag innan vi åkte till stan. Kollade runt på Lindex ett tag, sen Örjans och Åhléns innan vi handlade och förnyade tipset. Sen avslutade vi med ett besök på biblioteket. Jag lånade boken Singel på nytt av Plum Sykes, som varit en favorit sen jag läste Bergdorf blondes. Och så lånade jag två CD-skivor; Amy Winehouse och Bryan Adams. Så jag ska minsann ligga i sängen och mysa med bok och musik, det ni!

Till veckan är det bara att köra hårt, lär väl börja repa inför infokonserterna, hoppas jag. Och sen ska jag troligtvis slå till på ett par vita Converse som jag spanade in på Intersport för ynka 300 kr. Sure, dom är lite för stora, men med en sula i så ska det nog bli bra. Till dem har jag tänkt ha ett par svarta jeans och min vita Lindex-blus i organisk bomull.

Det börjar dra ihop sig nu till Thailand. Att säga att nedräkningen börjat vore lite fel, med tanke på att vi räknat ner i typ ett år. Men, nu har den börjat lite mer på allvar. Nu är det 87 dagar kvar. Och oj, vad jag längtar! Ska bli så fruktansvärt underbart att bara lämna mörkret i sverige och komma bort till värmen. Men nu ska jag göra lite ögonshopping på webshopparna.

ciao!

ÄNTLIGEN HELG!

åh, gudars vad underbart med helg! Inte för att jag direkt längtat, för det brukar vanligtvis betyda att jag ligger hemma helt sysslolös, men det har varit en lång, jobbig vecka. Så helgen kom inte helt olägligt, om jag säger så. Imorgon ska jag, om jag lyckas, ta sovmorgon, sen vara med hundarna, antar jag. Och så ska jag försöka se någon film tror jag, har inte gjort det på evigheter. Känns det som iallafall. Fast troligtvis var det nog bara någon dag sedan. Och sen på söndag är det one tree hill, det blir perfekt.

Nu ska vi snart fika, har bakat pollykaka och så ska vi väl se film eller nåt.

pussciao

bajssss

vad jag har TRÅKIGT. Finns verkligen ingenting att göra. Hatar såna här stunder, då man varken vet ut eller in. Vad man ska göra, alltså. Sitter och väntar på Idol, men det dröjer ju ett tag innan det börjar. Fast just dagens avsnitt ska bli svinkul att se, kul om man ser några bekanta ansikten dyka upp! Och före (eller om det var efter) Idol så ska vi fika och ha det myyyys och sen är det Heroes. Chill, älskar tv-kvällarna på torsdagar. Och onsdagar också, för den delen. Först Idol och sen Heroes direkt efter. Bra grej! Nu ska jag nog ta och se om jag hittar någon frukt att äta, blev så sugen.

Ciao!

nu har jag (nästan) bestämt mig

Att flytta psykologin till trean, om jag har en schemaplats kvar som passar, annars stryker jag kursen helt. Hoppas att jag har en plats att använda i trean, för det är ju ändå en kurs jag vill läsa, men på grund av schemastrul vet jag inte om jag kommer att orka ha den nu i tvåan. Men det ska nog lösa sig, hoppas jag!

Sitter nu och jobbar med ett 9/11-arbete, som vi ska redovisa imorgon på engelskan. Mitt "område", som jag delar med Sara och Anton, är de yrkesmän/kvinnor (brandmännen, poliserna och tullarbetarna) som riskerade sina egna liv för att rädda andras. Men nyss så läste jag ett blogginlägg som upprörde mig väldigt mycket. Bloggskribenten skrev "jag vet inte om jag kan "tro" att det var terrorister, då det finns så mycket som tyder att det var högre makter" eller nåt i den stilen. Då är jag inte riktigt säker på exakt vad hon/han menar med "högre makter" men oavsett om det är ödet, gud eller vad sjutton hon/han nu menar så kan jag inte låta bli att bli lite småarg. Säg att det nu är ödet; kan verkligen ödet se till att tre flygplan kraschar in i tre, nästan fyra, för USA viktiga byggnader? Visst, hade det varit en byggnad hade även jag kunnat tro att det var ödet, men tre? Not so much. Och Gud. Låt mig börja med att poängtera att jag tror inte på Gud, och att dessa åsikter är helt och hållet mina egna, men hur skulle någon kunna vara så grym att man låter närmare 3000 oskyldiga liv gå till spillo? För mig är det helt obegripligt. I och med att dessa fyra plan kraschade, varav två av dessa inte bara dödade planets passagerare utan även tusentals människor som befann sig i byggnaden, blev massor av människor av med en mer eller mindre nära familjemedlem. Hur någon kan låta detta ske är helt sjukt. Och detsamma med svält osv, om nu Gud finns, varför låter Han då flera miljoner människor dö för att dom inte har någon mat och vatten?

god morgon, god morgon.

Idag är det, som ni kanske redan vet, den 11e September, vilket har visat sig vara ett datum fyllt av många sorgliga händelser. Det som vi idag kanske mest förknippar med just detta datum är väl World Trade Center 2001 och Anna Lindh 2002. Det lär väl märkas av på ett eller annat sätt, framför allt i tidningar, radio och tv kanske.

nu ska jag snart ha sånglektion, och sen är det nk. Åh, jag känner mig inte als sugen på nk ... och det värsta är att kursen är obligatorisk. Typiskt också. Nåja, bara ett år kvar av kursen, nästan. Men sen slutar jag iallafall, det är rätt skönt. Ingen psykologi idag för läraren är borta. Fast jag funderar på att hoppa av kursen faktiskt, vet inte om jag orkar med den riktigt. Får se. Visserligen är det en jävligt bra kurs, men ändå. Får se hur jag gör.

Ikväll blir det väl att fika och kolla på idol med grannarna som vanligt. Men det är trevligt, trevligt. Karlstad var väl ingen stad som imponerade på mig särskilt mycket. Eller jo, två stycken var det. Två som spelade gitarr; Anna som totalgolvade juryn och kilen som körde "I'm yours", skitbra båda två! Hoppas dom kommer långt. Men Anna, åh ... Jag hade gåshud under hela hennes framträdande och jag grät efteråt. Sjukt duktig tjej. Och hon är bara sexton år. SEXTON. Hur bra kommer itne hon vara om typ 4-5 år? Hon krossar ju allt motstånd. Nej, nu ska jag ta och värma upp lite sen är det SÅNG för hela slanten. Eller ja, för mig åtminstone.

grymt bra, för övrigt!

Kollade runt lite på youtube (som vanligt) och vad hittar jag? Jo, en video från årets första estetkonsert då vi körde en av gospellåtarna, Call on the lord. Kolla in tycker jag, och missa förfasen inte ettan Hannas formidabla solo, så sjukt grym tjej!

http://www.youtube.com/watch?v=gVUAZC20UCI

och dela med er av era åsikter om videon, will ya?

Ciao!

usch

vad jag inte gillade klänningarna medparten av Hollywoods elit bar under MTV Video Music Awards. Då är jag visserligen ganska kräsen i min smak, antingen var klänningarna för enkla eller too much. Dock så gillade jag Ashlee Simpsons svarta klänning, trots att den var väldigt enkel, men den klädde verkligen henne. Och Lauren Conrads lilla blåsa. Oh my, vilken godbit! Klänningen alltså, inte hon. Inte för att hon är ful, men då jag skrev "vilken godbit" var det faktiskt klänningen jag referrerade till. Nåja. Fast jag har inte riktigt Laurens bränna at the moment. Eller kropp, för den delen. Men, jag har iallafall gått ner tre kilo! Det ni! Kom lite som en chock för mig, för jag hade dels inte väntat mig att ha tappat tre kilo bara sådär, speciellt då jag inte gjort något för att faktiskt tappa några kilon, utan det bara hände. Men glad blev jag, ojoj.

Nu: fika
Sen: promenad med vovvarna, dusch och sen soooova.

Ciao!

tjuuueeee

bajs vad jag hatar att ha hål. Och man, vad jag ångrar att jag satte min sånglektion på torsdag morgon då jag kunde haft den typ när som helst mellan 10 och 14. Jobbigt att vara trög ibland, eller hur? Fast å andra sidan visste jag inte att mitt i-val skulle ha typ sämsta tiden. Eller att jag skulle ha gemu på måndag och inte tisdag. Okej, men nog med en massa onödigt musiksnack.

Och för övrigt tror jag att min mens borde komma vilken dag som helst. (good to know, right?) för jag är hungrig jävlart 24/7 och jag har ett sötsug som aldrig verkar upphöra, och jag håller på att bli totalt galen. Måste ta mig ett snack med Therese idag, det här funkar ju för fasen inte. Något som innehåller socker måste jag ha i mig, och det är snart.

Åt typ nyss och nu är jag hungrig. Igen. Crap. Och jag har inte ens börjat min sista lektion. Som börjar på typ en timme och 40 min. Kuuuul. Verkligen

Nu ska jag försöka hitta någon att irritera medans jag väntar.

Ciao

ojoj

vad jag börjar slacka efter i bloggandet märker jag. Men, om datorerna på skolan hade varit lite mindre sega så hade jag faktiskt varit bättre, jag lovar. Men, då kan jag ju göra en liten update, dock en kort sådan för jag måste gå på typ fem min.
Men sedan jag skrev sist har jag hunnit börja med en hel drös nya kurser; scmu (sceniskt musikprojekt), scenisk gestaltning, psykologi och så har jag haft tvåans första sånglektion med min nya sånglärare, Anna. Det var nice. Sen var det insparksfest på fredagkväll, på gruvberget av alla ställen. Och för er som inte vet det så är gruvberget ett berg (duh) med en massa skog och en förbannat kringelkrokig väg, förstår inte ens hur dom som byggde vägen har tänkt. Försök att föreställa er att ni går nedför en backe, en visserligen inte så brant sådan lyckligtvis, i fyllan, det är KOLSVART ute och du ser inte ett smack. Not so fun, huh? Men, jag klarade mig, gott folk!
Sen lördag var jag hos agnes som fyllt år, käkade gomiddag och åt en massa jävla junk (=godis, chips osv)

men nu ska jag kila och se lillans bandyträning.
pussciao!

RSS 2.0