hell yeah!

Billiga flygresor, det gillar vi! Hittade en riktigt bra resa faktiskt för under 2000 kr och med riktigt bra tider, dessutom. Och då blir det isåfall så att jag åker från Luleå 15.10 och landar i Malmö 18.10 den 4e Augusti och kommer tillbaka 1a september. Så jag hoppas verkligen att jag får jobb nu så jag kan åka iväg åtminstone någon gång i sommar. Skönt att bara få lämna Norrland för åtminstone ett litet tag, plus att Skåne är hemskt fint på sommaren.

men nu börjar jag se stjärnor, sängen nästa!

'scuse me while i kiss the sky

Huset är fortfarande snorkallt, tror nästan att temperaturen ligger under noll i vissa delar av huset. Är fortfarande supernöjd över att writingdelen på nationella är över. Hoppas att det gick bra bara.

Sitter as we speak (eller ja...) och kikar på flygbiljetter. Ska eventuellt ner till den kungliga huvudstaden i slutet av maj med kära mor och systeryster. Hoppas verkligen att det blir en resa, hade varit underbart att bara komma bort ett tag. Har hittat en resa för under tusenlappen tur och retur, fast då måste jag åka hem på måndagen. Kl nio på kvällen. Så det känns inte så troligt. Men jag satsar stenhårt på att flyga ner till skåne i slutet av sommaren och stanna där i 2-3 veckor.

Håller för övrigt på att tagga för fullt inför både valborgs och lördagen, då det är tänkt att jag ska åka till luleå och träffa mina kära friends. Blir nog kalas det här, ska ni se! I nuläget så ser min inköpslista ut så här, varken mer eller mindre:
- klänning
- gladiatorsandaler
Känns lite roligt att inhandla lite sommargrejer, då känns det att sommaren verkligen börjar närma sig! Imorgon är det en relativt lugn dag, teaterlektion (då vi tydligen ska se JCS, har jag fått höra) sen är det lunch, ensemble, hål (kanske hänger med och tittar på genrepet inför trädkonserten) och sen svenska, då det ska redovisas reklamanalyser, minsann! Jag och Sara har valt en ytterst (ahem) clever reklambild, må jag säga. Men mer om det imorgon. Nu tänkte jag kika på lite resor ner till malmö, och sen ska jag lägga mig så jag vaknar pigg och fräsch imorgon.

tjing!

she's always buzzing just like neon

då var första etappen i nationella i engelska b avklarad, skönt som tusan. Gick relativt bra, känns det som. Var klar efter ca 30 min, så det var bara att sitta och vänta tills man fick gå, vilket var lite segt, men det gick.

hemma ser det ut som en krigszon, sågspån överallt, svinkallt eftersom alla element är urkopplade och en massa gorm. Plus att vädret utomhus är kasst, underbart. Grym vecka, må jag säga.

men nu ska jag pallra mig till stan och vänta på min kära mor, sen ska jag hem och dammsuga.

tjing!


Gloria

Hallå, sitter i datasalen och tjuvlyssnar (eller ja, man är nästan "tvungen" att lyssna, det hörs så bra från ensemblerummet så det är typ oundvikligt) då lärarna spelar jazz, i väntan på att min lektion ska börja. Har praktiskt prov idag, och jag är nervös som ett as. Kan typ vad jag ska göra, men det känns ändå som att jag kommer att missa något, göra något litet slarvfel.

Gitarrlektionen gick för övrigt mucho bra, fick lite mer läxor, men inget alltför avancerat, med tanke på min kunskapsnivå, som fortfarande ligger på typ noll.

I'm falling in love with your favorite song

usch, tråkigt väder idag igen! Fast det var rätt fint igår, blåste bara lite. Cyklade till och från stan igår = major pain i rumpan, woho! Klassmyset hos Emilia var väldigt roligt, även fast vi var ganska få där, men vi lyckades ha en riktigt rolig stund ändå. Fika, allsång till JCS-låtar och allmänt flams. Tummen upp för det! Nej, usch, nu måste jag rusa till min gitarrlektion, jag dör! Sen är det idrott, första utelektionen idag.

tjing!

sommarplaner!

är för övrigt GRYMT sugen att se Mando Diao i sommar! Hoppas att dom gör ett turnéstopp någonstans i närheten av skogarna här i norr, eller någonstans runt Malmötrakten, så kanske jag kan se dom ifall jag drar ner till Skåne i Augusti. Hoppas, hoppas, hoppas! Såg dom sommaren 2007, och det var grymt. Riktigt jävla grymt.

everything reminds me of you

JA, skivan är grym. Love it, love it, love it. Det är Mando Diao vi snackar om nu, alltså. Give me fire, som senaste albumet heter, är ren livsglädje. Ren jävla livsglädje. Plus att sångaren (eller en utav dom iallafall) vid namn Björn Dixgård är en riktig pudding. Gloria är min favoritlåt i nuläget, den går konstant i mobilen, och jag gissar att det kommer vara detsamma imorgon. Hoppas att vädret är på topp, så man kan glassa järnet i solisar, njuta av Mando Diao och bara må fint.

Och bara för att höja livsglädjenivån ett snäpp ytterligare så sitter vi här, i skenet av tända ljus, och ser hockey-VM och käkar choklad och vindruvor. Underbart var ordet, ja.

Imorgon blir det att stiga upp runt åtta, fixa lite runtom i huset, sen duscha och fixa mig innan jag beger mig till stan. Första stoppet är skolan - av alla ställen - där jag ska se mina kära classmates dansa järnet i Herod's song och sen ska vi vidare och kalasfika hos Emilia. Grym avslutning på en bra helg.

Middagen var för övrigt grym, potatisklyftor ska vara hemmagjorda, ingen tvekan om saken! Och till det åts det grillade kotletter och min sås. Det första Therese säger då hon ser att min sås är framme på bordet, "åh, i ett år har jag väntat på den här såsen!". Improvisation är det bästa receptet for sure, haha. Nu ska jag gå och utföra lite massage, hade jag tänkt, och sen blir det sängen med Mando Diao i lurarna och med näsan djupt inne i Marley & jag, som jag håller på att läsa. Vill se filmen, nu då jag håller på att läsa boken. Är även sugen på att se Dumpa honom! efter att Ewa, våran engelskalärare, läste lite ur boken som filmen bygger på. Ewa skulle för övrigt kunna utbilda sig till relationscoach eller något åt det hållet, hon ger så sjukt grymma tips så det finns inte!

my dear we're slow dancing in a burning room

nu håller jag på och flytta över Mando Diao-låtar till mobilen, underbart! Då har jag något att lyssna på nu då jag ska städa lite + imorgon då jag ska cykla till och från stan och även då jag promenerar till Emilia. Sweet!

nu ska jag dammsuga,

tjing!

sweet dreams are made of this

Blev en rätt mysig kväll igår. Var hos grannarna och såg Titanic, käkade naturgodis, choklad och mackor. Var en sväng på biblioteket igår, längesen vi var där sist. Lånade två böcker; Marley & jag och en annan bok, vet inte vilken författare eller vad boken heter, men den verkade bra iallafall. Sen så lånade jag två cd-skivor; Mando Diaos nya skiva, som för övrigt är grym, och Christian Walz Paint by numbers. Så jag låg och myste i sängen med böcker och bra musik. Underbart.

Idag ska vi äta grillade kotletter och potatisklyftor. Mums. Imorgon ska jag och kolla på några i klassen på Dansens dag och sen ska vi i klassen till Emilia och fika. Så det blir nog en riktigt bra helg, det här!

and the goodness has turned

Usch, och nu har mina bra dagar helt plötsligt totalvänt och blivit dåliga. Eller ja, den här dagen är ju den första. Men jag hoppas att detta bara är en tillfällig trend. Vaknade i morse 06:30. Det regnar ute. Och bara av en händelse så snubblar jag och skrapar upp mitt knä. Sammanträffande? I think not.

Efter skolan ska jag dra en runda till Coop och sen till Biblioteket, ska inhandla Titanic och sen tänkte jag låna en bok eller två. Ikväll blir det godmiddag, hemmagjorda potatisklyftor och grillat kött. I'm in heaven. Ska göra min grillsås och allt kommer vara prima.

men nu ska jag springa och ha kör tror jag,

tjing!

oh, what a wonderful world

blev en riktigt härlig promenad, solen låg och stekte på. Solglasögonen låg finfint på näsan och musiken var som balsam för mina öron. Så kort sagt, hemskt underbar dag. Stekte på altanen med mina mates i klassen och surrade på om lite allt möjligt. Sen har jag varit duktig och varit på en extra gemulektion, vilket helt klart gav resultat, fattade faktiskt lite mer än innan, vilket är ett stort plus.

Imorgon hoppas jag på toppenväder, då blir det att cykla till skolan, minsann! Solglasögonen åker på, musiken är givetvis med och humöret lär ju vara på topp, precis som det varit under veckan.

Nu ska jag till grannarna och umgås med Linnea, sen hade jag kanske tänkt att se Sweet Home Alabama, eller kanske gotta med en bok och ett äpple.

Förresten ska jag på "kalas" i helgen, skitkul! Emilia i min klass fyller 18 på lördag, så klassen ska till henne på söndag och fika, mys som tusan! Annars har jag tänkt att få så mycket solstrålar på mig som möjligt under helgen, så att man är brun och fresh till sommaren. Och till nästa helg, för den delen, då är det shopping och härligt umgänge med mina kära lulevänner, minsann. Skolavslutningsklänning, vardagsklänning och sommarskor ska inhandlas, och så kanske det blir en mjukglass eller fika på stan också, nice som tusan.

Men nu ska jag bege mig till mina kära neighbors,

tjing!

fantastiskt underbara vårväder!

Har varit på strålande humör precis hela veckan = sjukt mycket stek! Har faktiskt fått lite färg, så jag börjar bli rejält taggad inför min lilla sommarshopping nästa helg. Lite roligare att handla något inför sommaren om man redan har fått lite färg. Jag och Sara var väldigt ambitiösa och hade tagit med oss shorts och bikiniöverdel och låg ute på altanen och pressade som tusan. Kändes lite naket då altanen ligger precis utanför lärarrummet = en massa fönster, men det gjorde inte så mycket. Härligt att få lite D-vitamin iallafall. Nu ska jag ta mig en promenad hem med lite mysig musik i lurarna, härligt värre! Har dessutom gjort dagens goda gärning och lånat ut min älskade John Mayer-skiva till Fanny, pluspoäng till mig!

jaja, ut i solen var det nu

tjing!


pysmys

sitter och har lite mys framför Grey's, en grym avslutning på en minst lika bra dag. Vädret har varit superbra, och mitt humör har varit på topp hela dagen. Satt ute och stekte som tusan, och jag tror banne mig att jag fick mig lite färg på näsan. Har även en tjusig linje efter mitt linne, haha. Men det gör ingenting, då märks det att jag får färg iallafall. Hoppas verkligen att det är lika fint väder imorgon så man kan pressa lite mer. Skulle verkligen vilja ha lite mer färg på kroppen, känner mig så blek och risig. Och då kanske håret får en lite mer... Bra färg, det är typ ett virrvarr av konstiga blonda nyanser.

Förresten, måste ju berätta, drog världens praktvurpa i måndags. Var på väg till skolan, var på strålande humör, går ut från uppfarten ut på vägen. Helt plötsligt känner jag bara hur marken börjar glida iväg under mina fötter. Och sekunden senare ligger jag på marken, med gitarren i ryggen. Underbart. Men, jag var redan på strålande humör, så det krävdes ganska mycket för att rubba mitt superhumör.

Men nu ska jag ta och bege mig till sängen,

tjing!

And I'm free, free fallin'

Det blev ingen ljudteknik för mig idag, och tacka gudarna för det. Även om jag var fullt närvarande fysiskt så kan jag ju inte påstå att mitt huvud var med i matchen. Mina tankar var, vilket dom varit i princip hela dagen, på helt andra ställen än vad dom borde ha varit. Skulle haft praktiskt prov i ljudteknik, men fick välja om jag ville göra det idag eller nästa måndag, och på grund av mitt tillstånd kändes det säkrast att spara det, så man iallafall har en chans att få ett G. Tror dock att de flesta märkt (hoppas jag då, iallafall) att jag inte riktigt varit mig själv idag. Men, jag har kämpat på rätt bra ändå. Var med helt och hållet på uppvärmningen (vilket jag visserligen fått äta upp efteråt, men ändå) och sedan körde jag stenhårt i gymet (eller stenhårt och stenhårt, men jag pressade som fan med hantlarna, hade tänkt att bli biff?! Hehe, or not) och sen så var jag med på mattelektionen. Fast jag hängde ju inte direkt med, men jag var fysiskt närvarande iallafall.

var sen duktig och promenerade hem, pluspoäng till mig! Sedan var det godmiddag hemma, hemmagjord köttsoppa, underbart. Kvällen avslutades hos grannarna med tårta och allmänt mys. Men nu ska jag lägga mig, ögonen är blytunga.

godnatt, rarings

puss

långa, tråkiga måndag

sitter och tråkar i datasalen. Verkligen roligt. Har ljudteknik om 40 min, är hungrig som tusan och bara trött och allmänt less. Känns fint!

gitarrlektionen gick bra, lite småsaker jag ska lära mig bara. Kommer få fokusera på ackord nu, vilket känns jätteskönt, jobbigt att hoppa mellan ackord och notspel. Så det blir nog jättebra. Och snart är det terminsuppspel. Nervigt!

nu sitter jag och väntar på ljudteknik, känns surt att sluta fem en vardag.

puss

somewhere over the rainbow

var tvungen att leta fram ett jäkla gitarrackord först. Tusan. Har inte ens övat på min gitarrläxa. Fast å andra sidan skulle min lärare "cut me some slack", då vi faktiskt haft musikalspektaklet (I miss it!) i två raka veckor, men ändå, har ju haft påsklov efter det. Men, ska nog hinna med att stressträna lite imorgon före lektionen, det är ju ändå ackord jag har i läxa, ska nog klara det rätt bra. Men nu är det dags för sängen, ögonen svider.

puss

I'm not lost, just undiscovered

förkylningen har lagt sig lite, så med ett lätt missbruk av nässpray så kanske det ger med sig till imorgon. Lär väl bli rätt mycket nässpray imorgon också, och rätt mycket chill på idrotten. Känner mig inte alls taggad inför imorgon, måndagar är verkligen den mest tråkiga dagen ever. Gitarrlektionen är typ det roligaste på hela dagen, sedan är det idrott, gemu, matte, engelska och ljudteknik i ett pärlband av tråkighet.

Imorgon fyller för övrigt Linnea år, så då blir det kalas för hela slanten. Ska uppvakta henne en liten sväng på morgonen med presenter och hela faderullan, innan vi alla beger oss till skolan. Sedan på kvällen blir det fika osv hos grannarna. Vilket känns som en rätt trevlig avslutning på dagen, ja.

Blev ingen promenad för mig tidigare idag, det blåste utav bara fan, så jag kände mig inte alls sugen att gå ut, trodde att taket skulle blåsa bort där ett tag, så jag stannade inne och fixade en massa istället.

Hoppas att solen tittar fram imorgon, så man kan steka och känna gemenskap ute på altanen!

Blir iallafall ett rejält snack med Sara, som mest troligt kommer bli min arbetspartner inför vårat projektarbete, känner mig ordentligt taggad inför det, måste jag säga!

nu ska jag ta och studsa i sängen och mysa med John Mayer. I öronen, alltså. Han ligger (tyvärr) inte och väntar i sängen på mig.

tjing!

blä

funderar på att sminka mig, men det känns rätt ovärt då jag ändå kommer snora bort alltihop. Blä, vad jag hatar att vara sjuk. Finns verkligen inget värre. Och om bara några veckor börjar ju årets värsta period: pollensäsongen.

jaja, nu ska jag vandra vidare.

om någon känner sig social är det ju bara att ringa eller smsa, förutsatt att denna socialsugna människa har mitt nummer, förstås.

ska ta och gräva fram nässprayen och allergimedicinen, dammsuga och fixa lite här hemma, sen ska jag parkera mig framför en film hade jag tänkt.

imorgon är det då dags för skola igen. Känns rätt skönt, iallafall att träffa alla igen. Hoppas bara att denna förkylning wears off så jag är frisk och kry imorgon, känns sådär att vara förkyld och sluta 16.55.

ikväll är det för övrigt ett grym tvkväll; one tree hill, gossip girl, wipeout och söndagsparty med Filip och Fredrik. Nice shit! Blir långtidsparkering framför tvn for sure!

Ska också försöka dra mig ut på en liten promenad, fylla lungorna med lite friskluft.

jaja, later, mates.

puss

fantastiskt tråkiga söndag

Sitter här och känner mig lagomt fräsch i morgonrock, sovfrisyren och noll smink. Har dessutom en snuva som heter duga, nyser hela tiden osv.

Men, som plåster på såren (och för att jag legat i bra med massagen här i huset) så ska jag få en klänning av Anna lagomt till skolavslutningen. Sweet! Då kanske den där sötsaken från H&M blir min, tror den kostade 198 kr, ett rån i stort sett. Eller den där snyggingen från Gina Tricot? Jaja, det återstår att se!

nu ska jag diskutera projektarbete med Sara,

tjing!

härliga gemenskap!

det blev en trevlig dag i pagla, även om vi bara var 7 pers. Trött som attans, men det var sjukt roligt iallafall! Kommer kanske bilder senare. Nu ska vi fika mjölk och bragokex, puss på det.

tjing!

let's get on the road

nej, nu är det dags att hoppa i kläderna! Matsäcken är packad, håret är fixat (intalar mig det iallafall), tvätten är ren och torr, lyckades bränna mig i torktumlaren (!).

Thundercats are go.

ring eller smsa ifall ni känner för det.

I'm off.

puss

kul liv

Inser precis att det tagit typ 3-4 dagar att gå från 600 inlägg till att ha typ 50 inlägg närmare 700. Vissa har inget liv.

det finns en blogg, nämner inga namn, vars författare jag inte tål. Ändå läser jag den, gång på gång. Och blir lika jävla arg varje gång. Samtidigt är det tragiskt hur patetisk man får bli på en skala.

just det, listan där var det ja.

David Gray - This year's love
Jason Mraz - I melt with you
Kings of Leon - Use somebody
Keane - We might as well be strangers
The Wreckers - the good kind
Adele - Chasing pavements
Keane - she has no time

jaja, det var en liten lista iallafall, enjoy!

nu ska jag fixa lite käk,

tjing!

who am I fooling?

Dagen har ju inte börjat på topp direkt, är så trött att det svider i ögonen, magen kurrar, ingenting i kylskåpet att stoppa kurrandet med. Det är lov och en viss person (jag) har varit vaken sen halv sju. Japp, du läste rätt. Halv sju. Och det mest tragiska är att jag inte hade behövt stiga upp så tidigt. Har ändå bara packat och tvättat... Vilket påminner mig att jag måste ta ut tvätten ur maskinen och försöka tumla den så gott det går!

Blir då att sova järnet på bussen, så kanske ögonen slutar svida och jag kanske slutar frysa också.

nu ska jag hoppa en trappa upp och väcka systern min. Eller, jag ska då göra det på en stund. Hon ville faktiskt att jag skulle väcka henne före jag åker. She asked for it.

puss

trying to remember

Sitter och gäspar blåval och är allmänt grinig, trött och hungrig. Tyvärr så känns typ ingenting i kylskåpet tilltalande. Vilka problem man har, ojoj. Ska dock försöka klämma i mig en macka eller två, bara för att göra magen glad. Och så ska jag nog slänga ner nåt ät- och drickbart i väskan, så man iallafall har något att pressa i sig mellan åken i Pagla idag. Blir nog en rätt grym dag, när allt kommer kring. Ska spendera hela eftermiddagen på en pulka/madrass/whatever med dom jag gillar bäst, vädret verkar bli underbart. Så det lär bli lite stek i backen också, vilket inte skadar, behöver lite färg i mitt råbleka ansikte. Ser nästan sjuk ut. Får väl fuska tills dess med lite rouge.

Håller på att fylla mp3n med lite nya godingar. Eller ja, nya och nya... Men just nu håller David Gray, Jason Mraz och Keane, och kanske någon mer härlig grabb, på att flytta in i mina öron. Sweet!

Gone, baby, gone

YES, nu är Warwick Avenue borta från både mp3 och mobiltelefon! Vilket känns rätt jävla underbart. Håller på att bereda plats för lite ny skit, så man kan nöta sönder dom låtarna. Kanske inte på samma nivå som Warwick avenue. Vilket visserligen inte ens känns möjligt, så läget är nog ganska lugnt på den fronten.

Anyways, nu musik var det, ja! Coming right up. Kanske delar med mig av en liten lista. Ifall ni skulle känna er lite lost och behöver lite tips, alltså. Then I'm your girl!

puss

it's not the storm before the calm

Fortfarande trött som en idiot, men det ska förhoppningsvis ge med sig längre framåt dagen. "Ursäkta vi röran, vi bygger om" är dagens "tema" i både mp3-spelare och mobiltelefon, håller på att renovera musikavdelningen för fullt. Inte så mycket nytt, utan bara... ändring av position på "möblemanget". Tvätten är - finally - på plats i tvättmaskinen, på god väg att bli rena och fina. 

Sitter just nu och försöker tvinga i mig en fruktyoghurt som smakar riktigt illa. Det här med att käka så här tidigt på morgonen då man precis har stigit upp är ingen höjdare. Men, efter en heldag i Pagla är jag ganska säker att min mage - och resten av min kropp, för den delen - kommer tacka mig ganska rejält. Men, det är ett senare bekymmer.

I övrigt så roar jag mig med "musikrenovering" och bloggläsning. 

Jaja. Förväntar mig ingen himlastorm av kommentarer, klockan är ju trots allt inte ens halv åtta, det är lov (för vissa av oss, åtminstone) och förutom jag själv är väl i princip bara tuppen uppe. Förutom alla som har skola/jobb då. Och morfar.

tjing! 

trött tjej

nej, nu känns sängen, lite musik i öronen, alternativt skitsnack med min syster betydligt mer lockande.

plus att jag är trött som en grävling.

oklart om det blir något inlägg imorgon, beror väl på hur mycket tid jag får över imorgon mellan all tvätt osv. Men, tills vidare; ta hand om er och en stor puss till er.

kul grej

Jag har haft min msn i fem år. Japp, fem år. Vilket även märks på det extremt mogna namnet, hehe.

jaja, ville bara påpeka det.

nu ska jag bege mig mot sängen och - mest troligt - en massa svammel och gorm.

tjing!

all of your things tell the sweetest story line

Tog mellan 20 och 30 min för mig och Amanda att trycka i oss en 750 mls Daimglass. Lite dåligt samvete får man ju, jag som kände tagget inför Beach 2009. Men skitsamma, folk - inklusive mig själv - får väl ta kroppen som den är!

imorgon ska jag upp före tuppen, tvätta, packa och fixa en massa grejer och sen drar jag till boden, till Annas jobb och lämna väskan, promenixa till pagla och ha en finfin dag med dom bästa.

men nu; åter till girl talk sen sova järnet.

puss

All I know is that I'm crazy about you

blä, borde verkligen tvätta, men jag har ingen lust till det alls... Inte för att man någonsin har det?

Sitter och njuter av - vad annars - bilder på John Mayer. Oh my, my, my. Underbara, underbara man. Är det bara jag som innehar en major crush på honom?

för övrigt så älskar jag sidan fabsugar! Skvaller, kändisar, mode, träning... Ja, i stort sett allt man kan tänka sig! Puss på det!

Nu ska jag och syster käka glass och ha lite classic girl-talk.

puss

I think I just died and came to heaven

Var in på H&M idag, där jag hittade en supersöt klänning och en fantastiskt fin tunika, som jag hade tänkt att försöka hitta på hemsidan. Då jag knappar in hemsidan, ja, vad ser jag? Matthew Williamsons kollektion för H&M finns uppe. Kollade in kollektionen, och åh, jag blev kär i typ allt. Speciellt en sidenklänning, som går lös på 2998 kr. Ett kap, eller hur? Fantastiskt fin klänning iallafall, om ni inte redan sett den, bered er på att dö. Den är osannolikt vacker. Hade ju kunnat ha den på studentbalen utan tvekan.

Tyvärr så hittade jag inte någon utav plaggen på hemsidan, men om jag skulle springa förbi H&M någon dag så kan jag försöka ta en bild.

Nu ska jag återgå till att njuta av blandningen John Mayer/Colbie Caillat.

tjing!

I got my hands up to take your aim

blev en... Intressant runda på stan. Tog det rätt korkade beslutet att strunta i jackan då vi åkte till stan. I solen var det ju rätt varmt, men sen så blåste det ju en liten aning också. Men, min syster var klok nog att ta med sig en jacka, så vi turades om att värma oss med den. Vårat främsta mål var att försöka hitta skor och klänning till Amanda, som har bal om ett par veckor. Så vi letade med ljus och lykta över typ hela stan. Klänningen som blev min favorit av de Amanda provade var en vit och svart dröm från Paris, Kate & I, medans Amanda var mer inne på en lila skönhet från Vera. Så, det återstår att se vad hon väljer. Tycker fortfarande hon ska köra stenhårt på den vita, matcha med ett par smashing skor i någon glad färg, helst rött eller rosa. Hon hängde undan båda klänningarna, och vi strosade runt på stan lite. För övrigt så hittade jag ett gäng grymma klänningar på Gina Tricot (och nej, jag tänker inte ödsla tid på GTs megasega hemsida för att försöka leta fram den), en utav dom - som är min stora favorit - var blommig och härlig, hade inte varit helt fel att glassa runt i den i sommar. Men, nu är det sparmode som gäller för mig, om jag ska ta mig ner till Skåne i sommar.  

Avslutade våran lilla runda på stan med att gå in på Coop, hade tänkt att ha en liten myskväll med film osv. Fick världens beslutsångest, men lämnade till slut butiken med Daimglass och Cheeseballs. Sedan mötte vi mormor utanför Kvantum, åkte hem och jag lagade middagen; pasta bolognese (låter lite coolare än spaghetti och köttfärssås, eller hur?)

nu ska jag fortsätta nörda på John Mayers YouTube-sida.

puss

mot staden (och vidare!)

Har precis hängt lite tvätt och ska snart åka in till stan med mormor och min syster. Har inte tänkt att köpa nånting särskilt, ska bara bli skönt att för första gången på typ en vecka vistas någon annanstans än Hortlax. Vidga sina vyer, ni vet. Sedan blir det eventuellt att steka lite i solen.

Jaja, lär väl droppa in här senare.

puss

Okej, en liten sak först

Måste bara påpeka att jag kan höra morfar, mormor eller om det rent utav är båda, snarka från deras sovrum. Låter väl inet så märkvärdigt, kanske. Låt mig då också tillägga att det brukar vara i princip omöjligt att höra något in dit och vice versa. Det ska inte vara så här. Jaja, sängen var det, ja.

puss

Nej, nu ropar sängen mitt namn!

Är trött som en åsna, min syster bombar mig med sms i stil med "kommer du inte snart?" och "dog du där nere?", så jag antar att I better förflytta mig en trappa upp, så skitungen blir nöjd någon gång.

Jaja, godnatt rarings, sov så gott och slit inte ut er alltför mycket i skolan imorgon! (nej, det är faktiskt inte ett kallhjärtat rub-it-in-skryt över att jag har lov ända till på måndag. Okej, kanske lite då)

puss

Åh, mitt hjärta smälte nyss!

Är helt inställd på John Mayer-mode nu, ska ni veta. Ja, ifall nu mina typ 5 senaste inlägg inte hintat om det, förstås. Men, det här är det absolut gulligaste jag sett på väldigt, väldigt länge.

waiting on the world to change

Sitter och YouTube-surfar efter John Mayer-covers. Lite småkräsen är man ju, man vet ju hur man vill att det ska låta och så har man ju vissa förhoppningar också. Tyvärr så är det få som lyckas leva upp till det, men kul att lyssna ändå.

Hittade en kille som inte var alltför dålig faktiskt, som även gjorde en riktigt bra cover på Hallelujah.

Men, tillbaka till John Mayer. Hittade ett klipp på YouTube där han jobbar på ett spår till kommande plattan. Låten - som i skrivande stund heter Half of my heart - låter inte alls dum, och man får i klippet se hur han arbetar med stämmor osv. Intressant att se hur han jobbar, och jag kan inte låta bli att bli hemskt fascinerad över hur mycket han faktiskt gör själv. Och han är inte i någon fancy studio, utan det verkar vara ett till synes helt vanligt vardagsrum.

Kolla in klippet här:


Att säga att killen har talang känns som en rejäl underdrift. Det är mer, så mycket mer än så.

cravings

åh. Sitter och glor i John Mayers webshop... Lite nördigt, men flera av grejerna väcker ett lagomt stort ha-begär. Vill ha typ allt. Finns till och med en kortlek. Japp, en kortlek med John Mayer-tryck. Och solglasögon. Vilket känns väldigt passande, då jag i skrivande stund är på jakt efter ett par solisar. Och för övrigt så är bilden på sidan sjukt snygg. Sweet, säger jag bara.

-

Det blev en trevlig promenad med mycket skratt och flams. Gick till Ica Lundmans i Hortlax, köpte vaniljvisp, choklad och tuggummi, sen gick vi tillbaka igen. Slängde ihop en smulpaj, som blev mer grötig än smulig och frasig, men det var rätt gott ändå. Sedan grillade vi marshmallows över värmeljus och myste på. Och nu sitter jag här, hade tänkt att proppa in lite Kings of Leon i min mp3-spelare, känns som att det behövs. Eller behövs och behövs. Men jag vill ha lite nytt, och då känns Kings of Leon helt klart som ett bra alternativ.

Fick ett par jättefina örhängen av min syster, så här ser dom ut:


nu ska vi typ se film eller nåt,
puss

promenaddags!

dags att bege sig ut på en liten promenad.

tjing!

and it isn't hard to believe, I think you cheated on me

Laddar mp3n/mobilen med liten ny, bra musik och sen ska man bege sig ut på en promenad med lillesyrran, som kom för inte så längesen.

Ikväll hade vi tänkt att baka en liten aning, se film och bara mysa på.

Vad hittar ni på ikväll?

I've always been known to cross lines

Sitter och njuter av Kings of Leon på YouTube, sjukt bra! Cold Desert är låten jag lyssnar på just nu. Och nu blev det Closer. Badapapapa, I'm lovin' it! 

Nu är det dags för middag. Eller snart iallafall. Ska duka inför middagen iallafall.

puss


drömmar om skåne

Sitter och kollar lite resor ner till Skåne, åker eventuellt ner dit i Augusti och bo hos min faster. Fast det verkar bli en dyr historia. Tåget ner till Stockholm var dyrt nog, men tåget ner till malmö från stockholm kostar en jäkla tusenlapp per väg. Verkar bli billigast att ta flyget ner, helt klart. Och det är ju aningen mer bekvämt, dessutom. Räknade ut att min tågresa skulle kosta ungefär 3200 kr. Flyget blir visserligen inte heller speciellt billigt, men ett bättre alternativ iallafall, då det är över 1000 kr billigare.

Men, det lutar ändå åt att jag åker ner. Dels för att jag älskar Skåne, och sedan för att jag vill väldigt gärna träffa mina kära släktingar där nere. Det verkar bli en pricey historia, men det är smällar man får ta!

nu ska jag ta och bege mig ut i vårsolen.

puss

painted faces fill the places I can't reach

Har precis surrat med systern min, hon är på väg hit typ nu. Så det blir nog rätt nice! Då ska jag få henne hooked på faceobook alla för en, haha.

Annars ska vi typ baka, nöta film osv. Blir nog en rätt nice kväll!

Nu ska jag fortsätta poppa Kings of Leon och C-vitaminbomba med en apelsin.

puss

The X-effect

Tyvärr verkar det vara The X-effect-maraton på MTV. Why, oh, why? Kunde dom åtminstone inte visat något bra? Det är en serie jag verkligen ogillar, det är bara förnedringstv på hög nivå. Blir bara på dåligt humör då jag kollar på det. För er som inte har någon aning om vad serien går ut på så är det två par som tror att dom ska få åka på en romantisk get-away. Då dom kommer till stället så blir dom inlotsade på varsitt rum. Där inte deras pojkvän/flickvän befinner sig, utan någon helt annan. Dom har dock en sak gemensamt. Deras nuvarande pojkvän/flickvän har varit tillsammans förut, och dom är tillsammans nu, i ett helt eget hotellrum. Så himla sjukt program. Moralnivån ligger långt ner på minus. Och det kanske mest komiska är att flera av dom garanterat påstår sig vara "emot otrohet", och ändå blir det så att i typ 9/10 fall exkexen gör både det ena och det andra med varandra, och sedan går dom ändå tillbaka till sina respektive, som inte heller verkar vara sena att forgive and forget, utan är mer än villiga att ta tillbaka han/hon. USCH, säger jag bara! Nu är det visserligen MTV vi snackar om, och dom är ju beryktade för att vinkla saker ganska ordentligt, men ändå. Och för att inte tala om dubbelmoralen...

jaja, nog om det! Nu tänkte jag leta fram lite bra musik på YouTube.

puss

nu; vattning av blommor på g!

eheh, ja. Mormor tyckte nyss att jag skulle vattna hennes blommor. Undrar om mormor har någon aning vilken inverkan jag har på blommor. Blommor dör i min närvaro. Eller, inte av blotta åsynen av mig (inte för att jag är av tron att blommor faktiskt kan se) men då jag ska "ta hand" om blommor brukar det oftast resultera i att blomstackarn dör, på grund av att jag 1. Har en tendens att glömma bort att vattna dom = dom torkar ihop och dör, eller 2. Jag kommer faktiskt ihåg att vattna dom, men en aningen för mycket = dom blir övervattnade och drunknar.

Jaja, hur dessa stackars blommor slutar återstår att se. Men båda alternativen känns väldigt troliga. Jaja, to be continued.

puss

tips!

Måste bara tipsa om en mycket bra blogg som jag har följt ett tag nu. Nej, det är inte Blondinbella, Kenzas eller någon annan megakänd superbloggare, oh no. Den här tjejen heter Linn, och hon driver en fantastiskt bra blogg, måste jag säga! Länken till bloggen hittar du här. Enjoy!

puss

god morgon!

Svar på kommentarer

Caroline:
tack för omtanken! Och jag är så rädd om mig själv som jag bara kan.
Jenny: jaaa, lillsweetien! Minns första gången jag träffade han, då vi fortfarande trodde att det var en hon.

Ja, jag vet, det har inte varit morgon nu på ett par timmar, men har man lov så har man. Man måste ju passa på, ni vet.

För inte alltför längesen så fick jag sms av min syster, hon har tänkt att - äntligen - komma hit, inte en dag för tidigt, må jag säga!

Då har man en liten poor sucker att retas med.

Nu ska jag ta och vattna lite blommor,
tjing!


svar, sen sängen

tänkte bara svara på några kommentarer innan jag beger mig till sängen.

Linnéa: ja, väldigt! haha.
Emelie Liljeberg: jag har haft en väldigt bra påsk! Lite klassmys i pulkbacken, ätit god mat och vilat upp mig och - såklart - tryckt godis som aldrig förr, haha! Hur har din påsk varit?

nu ska jag ta och pressa lite kvällsfika, mormor har köpt hem min favoritjuice.

puss och god natt, rarings ;-*

naw

åh, sitter och kollar på världens bästa Jennys bilder på hennes katt, Wirus, som blev upphittad i somras. Herregud, sötare katt får man leta efter. Blir kär i sötnosen gång på gång. Kolla här så förstår ni kanske varför. Kan ju inte påstå att det dröjde många sekunder innan jag var kär i den lilla söten. Synd bara att jag har en hemskt kattallergi. Hade det funnits en spruta man kunde ta mot kattallergi - eller vilken allergi som helst, för den delen - så hade jag ju tagit den här och nu. Nog för att jag avskyr sprutor, men om det är det som krävs för att kunna kela med en liten kissebebis utan att ögonen blir blodsprängda, svullna och rinner utan bara den, utan att näsan är täppt eller rinnig och halsen stockar igen totalt efter tre minuter känns det helt klart värt det.

*

aj, min höft knakade till nyss, så rejält att jag på allvar börjar undra om den är hel fortfarande?

you speak of love, but you ain't no lover

känner mig lite avis på malmöborna som har 15 grader såhär på kvällskvisten. Fuskigt, var ordet. Skulle tippa att vi har runt nollgradigt, eventuellt någon minusgrad.

För övrigt är jag galet sugen att dra ner till Malmö i sommar. Och stockholm, för den delen. Stockholm för att stilla det värsta shoppingsuget, + att det är fantastiskt mysigt att vara i stockholm på sommaren. Minns bara sommaren 07 som var en grym sommar på alla sätt och vis! Hemskt rolig bilresa ner tillsammans med mamma, Amanda, mormor och morfar. Det kan ha varit den roligaste bilresan ever. Sedan åt vi en god middag hos mormors syster, Carin, i Uppsala (hemskt mysig stad det också, för övrigt) innan morfar och Carins man, Sven-Olof, skjutsade oss till stockholm, ackompanjerat av en väldigt underhållande GPS-navigator ("Gör en tillåten u-sväng" finns det ens några såna?!) och vips, så var vi på hotellet i Bromma, Stockholm. Minns inte vad hotellet hette, men det var ett hemskt mysigt ställe, iallafall. Kommer ihåg våra kvällspromenader, det var härligt. Sedan blev det ju en himla massa skratt innanför hotellrummets väggar också... Till exempel den gången då vi skulle in till city, mamma var på Citygross och handlade lite lunch, jag och min syster fixade oss. Jag blev - som vanligt - klar först, och gick och satte mig på sängen för att bläddra i en tidning. Låt mig bara påpeka att sängen jag satte mig på var en tältsäng, ni vet en sån där som man fäller ut osv. Satte mig dock lite hårt och sängen veks ihop, för att jag satte mig med en himla fart vilket gav en ganska rejäl övervikt på ena sidan, och jag hamnade i mitten. Både jag och Amanda närmast bröt ihop av skratt. Då mamma kom tillbaka, bara någon minut senare låg jag fortfarande kvar i mitten av den ihopvikta sängen och Amanda låg på golvet och skrattade så att tårarna sprutade. Och tågresan hem, som gjordes tillsammans med mamma, Amanda, kusinen John, en söt gammal gubbe och en snygg, ung kille. Mycket skratt och svammel, men också en väldigt rolig resa.

Hoppas detta kommer återupplevas sommaren 2009.

rock & roll

härlig låt, må jag säga! Och ja, jag vet, jag har tjatat om låten lik en besatt människa, men den är ju så GRYM. Om ni missat den då... Ja, då tycker jag ju rätt synd om er.

Och, bara för att jag känner mig som ett litet sweetheart idag så tänkte jag bjuda på låten, här och nu.

enjoy!


How could you be so careless?

Sitter och funderar på om jag ska våga klippa luggen själv. Känner mig alldeles för feg för att våga, mycket som står på spel, om man säger så. Visserligen växer min lugg i racerfart (varför kan inte resten av håret ha samma växhastighet?) så det skulle väl inte dröja alltför länge innan problemet skulle vara löst ifall det skulle bli helt fel.

Annars är det musikmys som gäller för hela slanten, just nu är det James Morrison som förgyller min tillvaro. Underbara, underbara man. Snacka om att ha stämband av guld.

I got my hands up to take your aim


and sometimes, all you need is one

"There are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth.
Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil.
6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes,

all you need is one
"

ett av mina absoluta favoritcitat.

mys

Hejsan hoppsan i galoppsan. Sitter och myser i mjukisbyxor, sovfrisyren (är alldeles för lat för att fixa håret) och lyssnar på Michael Bublé. Hade jag fått välja så hade han mer än gärna fått spela live på mitt bröllop. Eh, ja, då jag väl gifter mig, alltså.

Sitter och filar på lite planer inför imorgon. Just nu är det ganska dött på den fronten, må jag säga. Blev lite sugen på att experimentera med lite frisyrer och smink faktiskt! Hoppas jag är lika sugen imorgon, då har jag iallafall något att göra.

Håller även på att försöka fundera ihop en potentiell outfit till valborgs, då det eventuellt blir fest. Men, jag är helt lost, vet inte alls vad jag ska ha på mig. Ska jag vara dressad i kjol? Jeans? Tights? Klänning? Förvirringen kunde inte vara större. Dock så känns ju en tight pennkjol ytterst oaktuellt, då jag gissar att det kommer förekomma en hel del dansande. Så det bör ju vara kläder som man kan röra sig i iallafall.

Men, studiebidraget hinner ju komma innan dess, så jag lär ju ta en tripp till luleå. Behöver göra en runda på både H&M och Monki, som jag inte hunnit besöka ännu (!), vilket är ve och skam. Kanske rent utav hinner förbi där på fredag? Om jag nu inte tar 18, förstås, vilket visserligen känns väldigt bekvämt... Jaja, det återstår att se!

nu, åter till skrivandet.

puss

Upphörs aldrig att imponeras av...

Hur oerhört allmänbildad min mormor är. Det är ju rent vansinne, för tusan. Just nu ligger hon ett par meter från mig i soffan och ser på Vem vet mest? och hon kan ju banne mig svaret på var och varannan fråga. Kan ju bero på att hon löser korsord lik en besatt.

Det, gott folk, är coolt. Allmänbildning är det nya svarta.


this is what I do

Då jag har tråkigt gillar jag att spela kortspelet Kungen på datorn. Det är verkligen min guilty pleasure, grovt beroendeframkallande är det! Och detsamma gäller det japanska spelet Mahjong.

Hemskt roligt, må jag säga!

Vad gör ni för att fördriva tiden?

kärlek

INSPIRATION

Sitter och slötittar på The Sartorialist efter lite inspiration. Och nog hittar man idéer och inspiration alright.

Titta bara på följande looker. Finns två ord som beskriver dom: Jag. Dör.

 För det första är det en söt bild. Sedan är hennes svart/vita look killer.
 Clean look, svart/vitt funkar alltid. Dödligt söta skor.
 Grymt fantastiska skor. Behöver jag säga något mer än så?

   
   
   
  

sådär ja! Där hade vi mina drömlooks, vad tycker ni?

"Then I realized that Tyler Hilton is, like, really hot!"

Sitter och kikar efter lite stylinginspiration i ett gäng bloggar, samtidigt som jag tittar på My Super Sweet 16, dock inte i inspirationssyfte. Men, helt plötsligt så dyker Tyler Hilton upp i serien?! Har ett svagt minne av att jag läste i hans blogg för en evighet sen, men det hade jag såklart glömt bort, men så helt plötsligt står han bara där, i tv-skärmen och river av Kiss on me på ett Sweet 16-party. Roligast var ändå ett utav citaten "Then I suddenly realized that Tyler Hilton is, like, really hot!". Fick mig ett gott skratt.

Och på tal om gott skratt så sitter jag och kikar på Everyday I have the blues med John Mayer från Where the light is, och hans miner/rörelser då han drar ett solo på gitarr är förbaskat roligt. Han ser ut som en sköldpadda.

Har kommit igång med mina naglar for real nu. Smörjer in naglarna och nagelbanden med serumet och låter det sjunka in, och sen tar jag 1-2 lager med kalciumlacket. Känns som att det börjar ta sig, sakta men säkert.

brist på idéer!

Jag köpte ett par vita Converse i höstas, efter att ha drömt om dom ett ganska bra tag. Älskar skorna, som dock behöver en omgång i tvättmaskinen, men jag har helt tomt på idéer vad det gäller styling. Kombon med jeans känns lite ... Tråkig.



Tipsa mig, för guds skull!

taskigt, MTV!

Sitter och har tvn på i bakgrunden, MTV är på i vanlig ordning (väntar ju på Life of Ryan, haha) och hela tiden går Mando Diao-reklamen med Dance with somebody... Kunde inte motstå till slut. Var tvungen att leta upp låten på YouTube. Den är bättre i reklamen, men funkar ändå.

Haha, morfar är för söt. Satt och läste en blogg där det är en bild på någon som sitter och äter sushi. Morfar går förbi, och frågar vad dom äter. "Sushi," svarar jag.
"Sussi? Shushi?"
höll på att skratta ihjäl mig.

piparN

mobilen ligger en halvmeter ifrån sig och piper för glatta livet. Nej, det är ingen som ringer mig. Batteriet är slut. Och nej, jag har inte tänkt att uppfylla hans (ja, det är en han) i nuläget högsta dröm: "ladda mig". Man kan inte få allt här i livet...

sommardrömmar

jaja, jag vet, ovanligt att jag drömmer om sommaren... Men, jag har nyss pusslat ihop en liten playlist med John Mayers version av Bold as love och Håkan Hellström (SOMMAR 2008 är allt jag säger!) så blev det ganska oundvikligt. Sedan att jag kollar på bilder från somras hjälper ju till en aning, också.

Sitter och ser Brooke knows best-maraton på MTV. Vad hände med Life of Ryan? Det är ju det som jag vill se. Men snart så, om jag har tur.

Och ser man på; snubblade över pdols hemsida, och vad är mer sommar än pdol? Maskinen och Timbuktu är två som hittills är bekräftade, och då har det bara börjat. Det kommer bli grymt det här! Sedan ska jag - mest av ren "tradition" - se Måns Zelmerlöw. Var helt hooked på karln sommaren 2007, och det föll sig till och med så att jag av en ren slump såg han live på Allsång på Skansen (sommar!) då vi var där. Men som sagt; jag har en känsla av att detta kommer bli en grym sommar utan dess like. Jag är taggad. Ja, ifall det gått er obemärkt förbi. Och har det gjort det så... Ja, då är det illa.

Nu ska jag... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men nånting hittar jag nog på!

puss

haha

"nä läggdags för lilla Sebbe

gäspar sönder, kunde svalt en blå val med detta gäspandet jag ligger inne med!"

ganska internt, men roligt som tusan. Vissa saker - som kändes hyfsat logiska vid tillfället - får en helt ny innebörd dagen efter.


gonna dance with somebody

Ibland känner jag mig hemskt bortskämd. Inte på den materiella fronten, men på ... Privatslivfronten. Jag har oförskämt fantastiska vänner, en underbar familj och världens bästa klass. Även om jag inte är någon mästare på att visa det så ska dom det beträffar veta att jag är så tacksam för att att dom (ni, ifall någon utav er nu läser det här) finns i mitt liv och för att dom ställer upp för mig ofta nog för att jag ska känna mig som en bortskämd snorunge. Men, det jag hoppas att alla vet är att jag är mer än villig att ställa upp för dem när dom behöver det, känns som att det är det minsta jag kan göra.

På sista tiden (läs: senaste veckan) har jag haft väldigt lätt till tårar. Om jag säger så här; efter den här veckan gruvar jag mig inför den dagen jag blir gravid. Herregud, jag kommer vi vara ett vandrande, känslomässigt vrak. Men jaja, det är ett senare bekymmer. Så sent som idag började jag grina av det här. Jag nämnde väl att jag har världens bästa vänner?


Och speaking of humor ...

Jag får pinsamt dålig humor då jag är trött. Vilket vissa stackare fick erfara typ nyss.

Livet är inte lätt för vissa.

Jaja, nu är det sängen på riktigt.

Japp, sängen it is!

Nej, nu känns sängen alldeles för lockande för att jag ska kunna stå emot. Imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad, steka lite i solen om den skulle råka kika fram och kanske baka nånting, om jag orkar.

Och nu - innan jag går - tänkte jag, så här i förväg, slänga iväg en liten tanke till de stackars slavarbetare som måste upp tidigt imorgon och slita på ICA (du vet vem du är, haha). Jag sover åt dig! haha

jaja, god natt, rarings.

puss

Boring!

Nej, funderar starkt på att ta och göra en kraschlandning under täcket med en bra bok, musik i öronen och kanske någon kotte eller två att smsa med. Fast jag känner mig inte vidare trött, och risken är väl att jag kommer lyckas pigga upp mig ännu mer om jag ligger och läser. Tough call.

Och typ varenda av de bloggar jag läser verkar ha tagit påsklov/semester. Eller ja, bloggskribenterna har då tagit semester iallafall = inget intressant att läsa i bloggarna!

Och eftersom att hockeysäsongen är över finns det ju inte mycket intressant att läsa på hockeykanalen.se heller. Påsklov suger.

Nu ska jag klunka juice.

tjing!

Tiden bara rusar förbi!

Tyckte det var nyss klockan var tre och solen låg och pressade, och nu är klockan tio och det är kolsvart ute. Känns som att det är söndag idag, av någon anledning, varför vet jag dock inte.

Åh, insåg nyss att jag missade filmen som jag hade tänkt se; Pay it forward som visades på Kanal 9. Såg reklamen senast idag, och precis som alla andra gånger då jag såg reklamen tänkte jag "åh, den där ska jag se". Men kom jag ihåg det? Såklart inte. Och jag som verkligen ville se den filmen. Visserligen pågår den fortfarande, men man lär ju fatta zero shit av handlingen, så det får vara. Får ta och hyra den någon gång istället!

För övrigt så håller stolen jag sitter i att driva mig till vansinne, så fort man rör en muskel så knarrar stolen något så fruktansvärt. Hemskt irriterande. Men, det är sånt man får ta, antar jag.

Nu ska jag ta mig ett glas juice.

puss

Humor

Någon rolig typ har tagit min mejl och skrivit upp mig på nyhetsbrev för Skellefteå AIK. Rolig typ, verkligen. Funderar på att gå in på hemsidan och säga upp det. Men, det går emot mina principer, men hellre det än att jag får en massa mejl om ett lag jag inte ens tycker om. Har inte ens nyhetsbrev om Luleå hockey.

How I met your mother

Malin: tack! Haha. Känns lite sjukt att det blivit så pass många inlägg, men jag är nöjd. 

Sitter och tittar på How I met your mother. Väldigt bra serie, måste jag säga. Väldigt träffsäker humor, och det blir inte sådär puttenuttigt som Vänner (inget ont om Vänner) var ibland där mot slutet. Men det är bra grejer, vill jag lova. Barney är min solklara favorit, vem är din favorit? Eller har du någon annan komediserie du följer, vilken isåfall?

Men först

Snokade vidare på Asos, och vad hittar jag? En hel drös makalöst fina smycken. Och jag som är en riktig sucker för smycken. Tur för mig (eller snarare min plånbok) att dom var snordyra, annars hade det blivit ... Dyrt.

Men, titta och njut iallafall:

 

Scary stuff!

Sitter vid datorn (uppenbarligen), och mormor sitter bara någon meter ifrån mig och läser på text-tv, och helt plötsligt slår radion igång, trots att fjärrkontrollen till radion ligger nog långt bort från mig för att inte vara inom räckhåll. Creepy.

Sitter och glor runt efter en bikini och solglasögon. Asos har mycket fina varianter på solglasögon iallafall.  Är sugen på ett par i någon utav dessa modeller:

 


vilken modell gillar du bäst?

Nu ska jag ta och skriva lite,
tjing!

I've got dreams, dreams to remember

Kärlek på MTV idag. Från en bra serie till en annan. Först The City, sen MADE och nu The Hills. Herregud, vilken nörd jag är. Men, vad det gäller realityserier så ligger MTV lååååångt före alla andra. Sitter just nu och knaprar på Digistivekex och njuter av John Mayer, i vanlig ordning.

Väntar på middag, idag bjuds det på hamburgare. Åt visserligen det bara häromdagen, men det är gott, så jag klagar inte. Fast det är snäppet godare att grilla, vilket vi premiärgjorde förra helgen. Fantastiskt gott det är, att grilla utomhus. Även om man grillar exakt samma, eller inte samma men likadant, kött inomhus blir det ändå aldrig samma sak som då man grillar utomhus. Det är livet på en pinne; grilla utomhus med dom bästa, grymt väder och härlig gemenskap. Ordet gemenskap förknippas just nu mer med estet än nånting annat, och överallt på facebook så ser man iallafall ordet någonstans hos någon estetare, oavsett om det är en statusupdate, ett fotoalbum eller whatever, det finns överallt.

Happ, nu verkar det vara middagsdags.

puss

underbara sol!

Solen kikade fram idag, och det var faktiskt riktigt varmt. Dock så ligger ju snön kvar på marken, vilket förstör illusionen en aning. Men, point is är att det var varmt och härligt iallafall. Satt ute ett tag och fikade med mormor och min kusin, men man satt ganska obekvämt, må jag säga. Då man fikade satt man ju rätt skönt, men då det gällde att få lite sol så var man tvungen att vrida huvudet, och lutade man sig tillbaka så hamnade man i skuggan. Men det var rätt härligt att bara sitta ute ändå.

Blev dock inte att jag satt ute så länge, så jag gick in och såg på The City, det var ju maraton på MTV. Alltså, den serien är banne mig bra! Grovt beroendeframkallande, om inte annat. Och Whitney Port, som serien främst handlar om, år så snygg!

Nej, dags att krascha

Nu känns det som att sängen börjar kalla mitt namn en trappa upp, så det kanske ändå är läge att ta och dra en liten sleep. Och lyssna på bästmusiken, förstås (y)

jaja, godnatt, rarings!
puss

ta-dah!

Då var det äntligen dags, den stora siffran är kommen: inlägg nummer 600 är här. Korka upp champagneflaskan, ut med röda mattan! Okej, kanske inte, men lite stort känns det faktiskt. Sitter och "firar" lite med att lyssna med Where the light is med John Mayer på YouTube. Det, mina kära vänner, är musikalisk njutning på hög nivå. Se och lär. Eller lyssna och lär, kanske man säger?

Jaja, anyways. Funderar på att hämta något ätbart. Inte för att fira, dock, utan för att jag faktiskt är sugen. På nånting. Vet dock inte bara riktigt vad jag är sugen på, men det löser sig.

Hoppas ni har en bra kväll i övrigt.

puss

Snart så...

Börjar närma mig inlägg nummer 600 nu! Lite spännande är det ju, minsann.

sitter just nu och lyssnar på Kings of Leon, dom underbaringarna, och längtar till varmare väder och Bautakonserten. Och för er som inte har den blekaste om vad Bautakonserten är så är det iallafall en (ifall ni inte märkte det på namnet) en bautastor konsert där elever från hela programmet uppträder med en massa låtar i en salig blandning, förra året bjöds det på gospel, rock, pop, soul, jazz, dansband ... Ja, ni fattar, allt möjligt brukar finnas på menyn! Förra året medverkade jag i ett par låtar, tror det var 4-5 stycken iallafall. Sweet Child o' Mine av Guns n' Roses tillsammans med Sara, Anton, Kalle, Martin, Tobbe och Emil, samt ett par gospellåtar tillsammans med förra årets treor, där några av tjejerna i klassen hade som projektarbete att starta och leda en gospelkör, som jag då alltså medverkade i. Riktigt roligt var det iallafall, både att medverka och titta på. Hoppas det blir lika härligt väder under årets konsert, som för övrigt våran klass kommer anordna i år, som det var förra året. Då var det fint väder vill jag lova. Solen gassade som aldrig förr, och altanen var som ett annat växthus, sjukt varmt var det.

Som det ser ut nu så har vi planer på att medverka i år igen. Iallafall jag och Sara är taggade, sen lär ju säkert någon haka på, om vi har tur. Är iallafall sugen på att köra någon utav dessa låtar:
- Nothing ever hurt like you med James Morrison.
- Jenny don't be hasty med Paolo Nutini
- Use Somebody med Kings of Leon
Och jag tror att jag hade någon till låt som jag var sugen på, men jag minns inte vilken det var. För övrigt så var versionen av Jenny don't be hasty riktigt bra, har inte hört den förut.

Tar en liten funderare

sitter här och njuter av lovet ... Eller okej, det gör jag inte alls. Vill snarare tillbaka till skolan och repa järnet inför våran lilla schlagerkväll. Så ifall ni befinner er i närheten av Björknäsgymnasiet onsdag kväll den 6 Maj så är det ju bara att kika in i C-sam och kolla. Det som ni kommer få höra, av min grupp iallafall är följande låtar:
- Stad i ljus av Tommy Körberg
- Judy min vän av Tommy Körberg
- Satellit av Ted Gärdestad
- Eloise av Arvingarna
kan bli grymt! Närmast blir det iallafall att börja fila på en helcheesy koreografi till åtminstone Eloise, kanske någon mer låt om vi hinner/har lust.

Funderar på att inta lite kvällsfika (därav rubriken), men jag är inte säker. Det är glest med ätbart smörgåspålägg i kylskåpet, har jag för mig. Plus att vi inte har någon apelsinjuice, stort minus!

jaja, nu ska jag inte pladdra på mer.
puss

wonderful

åh, sitter och surrar med folk på msn. Eller folk, en person, snarare. Vi sitter iallafall och snackar musik. Herregud, det var inte igår jag fick en komplimang för att jag hade bra musiksmak, men jag klagar inte, det är bara att tacka och ta emot. Sitter och bollar låtar och YouTubeklipp mellan varandra. Underskattat nöje, må jag säga! Jaja, nu ska jag leta vidare på YouTube efter fler grymma klipp.

några tips?

puss

se det som ett sent aprilskämt

tydligen falskt alarm, mormor hade inte alls vunnit en thailandsresa. Vilket kanske var lika bra, mormor som inte är något fan av varken värme eller långa flygresor. Men hade hon nu vunnit så hade jag ju inte tackat nej till att överta resan.

vissa har mer tur än andra

mormor och morfar är trogna bingolottospelare, och nyss drog vi igenom treans bingo. I slutet tjoar mormor till och säger "bingo!" (en liten tradition vi har) och vi frågar vad hon har vunnit. "En thailandsresa" svarar mormor, lite smått chockad.

Vissa har då tur, må jag säga.

kärlek

hehe, vi får varandra att böla idag, jag och Sara, verkar det som, haha. Men det är bra, tycker jag. Vi går framåt, vi visar känslor. Kanske inte face-to-face, men det är iallafall en bra början.

Sitter och ser bingolotto med mormor, morfar och morbror. Vääldigt 90-talspensionär, jag vet, men det kan inte hjälpas, får man en lott så är det bara att spela, haha. Ingen vinst än så länge, men jag håller tummarna!

puss

för långt bort för en kram

andra gången jag börjar grina idag. Känslorna bara svämmar över, gång på gång. Läs Saras blogg så kanske ni får ett hum om varför jag grinar igen? Eller nej, det gör ni mest troligt inte, men ändå.

Vi har känt varandra i närmare 2 år, jag och Sara. Lärde känna tjejen då vi började i samma klass hösten 2007, då båda började estetiska programmet på Björknäsgymnasiet i Boden. Vet inte exakt hur det gick till, men vi fann varandra väldigt snabbt, redan efter första veckan var vi rätt tighta, och jag gissar att vi var en av dom första att hitta varandra i våran klass. Och på den banan har det varit. Vi har lite speciell kommunikation, jag och Sara. Vi pratar om det mesta, men inte allt. Men ändå så har vi alltid rätt bra koll på vart vi har varandra. Man skulle säga att vi kommunicerar via telepati eller något, vi säger inte så mycket om hur vi mår, men ändå så har vi ett litet hum om när den andre mår mindre bra, och vi vet att vi har den andre att prata med och gråta ut till ifall det är något som bekymrar oss, vilket är en trygghet att veta, även om man sällan utnyttjar det. Eller ja, jag har ju gjort det ett par gånger, haha. Jag är lite mer utav en crybaby än vad Sara är, om man säger så. Men iallafall, hon är världens bästa tjej, har delat många roliga stunder med henne, och jag är ganska säker att det kommer bli fler.

PUSS, på dig hjärtat! <3


sådär, ja!

mina ändringar tog lite mindre tid än vad jag trodde. Blev inga superchanges direkt, men jag är rätt nöjd. Enkelt, inget överdrivet avancerat. Men jag gillar det, rätt nöjd! Ska finslipa lite mer någon annan dag, men just nu får det här vara.

puss

here we go again

nu ska min design göras om. Igen. Så återkom om ett par timmar så får ni väl risa eller rosa, okej?

puss


smile like you mean it

sitter och forskar lite om muskelknutar, som dyker upp titt som tätt i min rygg. Folk som brukar massera mig kan intyga att det brukar vara många och stora brukar dom vara. Har as we speak ett x antal (vill inte veta antal/storlek) i nacken/partiet precis ovanför skulderbladen = jag är extremt stel i nacken, kan inte riktigt vrida nacken normalt, utan måste typ snurra överkroppen ett helt varv. Bekvämt var ordet, va?

Jaja, nog om mina krämpor. Sitter fortfarande och drömmer om sommaren, och för att förstärka detta så sitter jag och kollar i diverse webbshoppar efter solglasögon och badkläder. Bah, längtar bajsmycket till sommaren! Allt umgänge, alla partyn och allt dansande. Ah, gotta love it. Längtar efter tiderna då man kan ligga ute på estetaltanen och pressa, käka glass, stiga upp mitt på dagen och äta Cheerios i mjölk på altanen, ligga i hammocken och läsa glassiga tidningar med underbar musik i öronen.

Men allra mest: i sommar ska jag bara leva livet, och njuta av att vara singel. Det låter tacky, men så är det. Jag vill bara vara fri, må bra och inte ha någon annan - förutom mina vänner, såklart - än mig själv att ta hand om. I varje fall, jag håller tummarna att sommaren 2009 kommer bli en toppensommar. Kommer börja våren/sommaren med noll förväntningar, känns smartast så. Inga förhoppningar, inga besvikelser. Känns bäst så.

För övrigt så vill jag ha den här bikinin i sommar:
 


hur fin?! Såg den i butik häromdagen, och jag föll pladask. Den fanns med vit/blåa ränder, så jag har lite beslutsångest, ja.

nu ska jag ta och lyssna lite på musik,
tjing!

*

jag vill ha sommar nu! Sitta på någon uteservering och glassa, pressa i solen och bara sitta utomhus fram till småtimmarna och bara surra om allt och ingenting, och - framför allt - ledigheten! Hoppas att årets sommar blir lika killer som de som varit. Och pdol, åh, så underbart. Sitter just nu och kikar på sommarens program. Ser vasst ut! Jag är rätt taggad inför sommaren, ja.

nu ska jag kika vidare,
tjing!

svar: JA!

GRYM kille, tusiken också! Blir så imponerad av såna här människor. Mer sånt här i Talang, tack!

but why?

Varför envisas tv4 med att fortsätta visa Talang? Vad håller dom på med?! Finns ju inga talanger kvar i Sverige, åtminstone inga som söker till programmet, då standarden är pinsamt låg. Nyss var det en förkyld clown som drog en massa rim som man hört en miljon gånger under sin uppväxt. Hoppas dansaren är grym, bara!

I miss it!

Gud, vad jag saknar hänget på Farmen! Mycket dödtid, men det var bannemig roligt som tusan! Mycket skratt och svammel, men framför allt oerhört mycket gemenskap (det är mycket snack om den där gemenskapen bland oss estetare, men alltså, ni skulle bara veta). Är oerhört taggad för det som ligger framför oss nu, och jag hoppas att vi håller ihop så länge det bara går!

Och nu tänkte jag slänga in en liten lista, som jag snodde av Sara:

Hur ska din drömkille se ut?

Utsidan 
1. Ska han ha långt eller kort hår? Lagomt. Helst inte längre än mig, haha.
2. Fixa frillan? Om han känner för det. Bara det inte är en sån där process som tar en timme, och som måste upprepas stup i kvarten.
3. Klä sig snyggt? Det är ju en stor fördel, haha. Behöver ju inte vara Acne och Whyred från topp till tå, men det är ju kul om han anstränger sig lite hårdare än att släpa runt i slafsiga mjukisbyxor.
4. Snobb, punkare eller hiphopare? Har ingen större betydelse, tycker jag. Så länge han är sig själv och behandlar folk runt omkring sig schysst.
5. Lång eller kort? Lång, helt klart! Han bör iallafall vara minst en decimeter längre än mina 169 centimeter.
6. Ögonfärg? Har ingen betydelse, men jag är svag får blåa och bruna ögon.
7. Hårfärg? Så himla svårt! Hans naturliga, antar jag? 
8. Ska han ha muskler? Gärna, men inte för mycket. Ingen tunnis á la Björn Gustafsson, men inte heller en flintastek (biff är för litet) á la Magnus, ni vet, sveriges starkaste. Minns inte vad han hette i efternamn, men ni vet, han som vann årets Let's Dance. 
9. Ha någon piercing? Visst, bara han inte är som en annan nåldyna. 
10. Vad kollar du på först t.ex. ögon, hår,? Ögonen, leendet och rumpan, haha. 

Insidan 
1. Ska han vara blyg eller social? Lagomt. Han behöver inte vara översocial som pratar alla av stolen, men han bör ju våga prata iallafall. 
2. Ska han vara romantisk? Det är ju ett stort plus, helt klart. Inget måste att överösa mig med blommor och juveler, men han bör ju kunna visa att han bryr sig, hur han nu väljer att göra det spelar ingen större roll.
3. Ska han vara lätt att prata med? Ja, givetvis! Kommunikation är ju ganska grundläggande för en fungerande relation, så ja, det är viktigt.
4. Ska han vara rolig? Han behöver inte vara världens roligaste, men att få mig att skratta är ju ett plus. Och så att han åtminstone har humor och skrattar åt nånting är ju rätt viktigt. 
5. Ska han vara omtänksam? Ja, absolut.
6. Kontrollfreak? Nej, usch. Det är ju bra om han vill ta lite kontroll och vara med och bestämma, så länge det hålls inom rimliga gränser. Han ska inte börja lägga sig i och påverka mina planer och beslut, då tar det stopp.
7. Ska han bestämma allt? Nej, självklart inte. Då det gäller hans privata business är det ju såklart han som är chefen, men man måste kunna kompromissa och komma fram till saker tillsammans.
8. Ska han beskydda dig? Om det behövs är det ju en positiv grej, men han ska inte bli överbeskyddande och bli agressiv mot varenda kille som så lite som tittar åt mitt håll.
9. Ska han kunna lyssna bra? Ja, självklart. 
10. Ska han lita på dig? Ja, tillit är extremt viktigt. Jag vill kunna lita på min partner, och det bör vara samma sak för honom, att han litar på mig också. Annars funkar det inte. 

Övrigt 
1. Hur stor får åldersskillnaden vara? Det spelar ingen större roll egentligen, men det bör ju ligga inom rimliga gränser iallafall. Helst inte yngre än mig, och inte mer än 7 år äldre iallafall.
2. Pluggis eller inte? Det är ju bra om han pluggar och lägger ner tid och energi på att klara skolan bra, så länge det inte går framför allt.
3. Spelnörd? Det funkar väl, antar jag, men det ska inte vara överdrivet.  
4. Röka eller snusa? Usch, helst inget utav det. Fast hellre att han röker än snusar, vill bara kräkas så fort någon öppnar en snusdosa.
5. Ska han festa mycket? Inte för mycket, helst. Och han bör ju hålla det inom rimliga gränser. 
6. Ska han bry sig om vad sina vänner tycker? Det är ju bra om han iallafall lyssnar och tar till sig av det hans vänner säger, men det är ju bra om han kan tänka och ta egna beslut själv.
7. Vilket land ska han komma ifrån? Spelar ingen roll alls. Bara vi förstår varandra och kan kommunicera, haha! 
8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten? Utseendet är ju det man märker först, såklart, och utifrån det bildar man ju en uppfattning. Men det är ju personligheten som avgör om ens uppfattning stämde eller ej. Så personligheten smäller ju aningen högre, helt klart. 
9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? Det beror väl på. Om det var flera år sedan och han faktiskt haft seriösa förhållanden efter sin "playerperiod" så kanske, men om han har ett sådant rykte med sig fortfarande så vet jag inte om jag skulle våga, alldeles för riskabelt och för mycket som står på spel.
10. Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul? Det beror ju på där också. Om det är ett gammalt strul så är det väl ingen big deal, däremot om det är ett ex ... Fast det beror ju på vad kompisen säger, om man faktiskt får klartecken av kompisen och att det är helt okej så skulle det väl kunna gå, men ändå lite weird att bli tillsammans med en kompis ex. Hur skulle det bli då kompisen och dennes ex träffas, tillsammans med en själv?!

-,

ryggen är fortfarande stel som en pinne, funderar starkt på att uppsöka läkare om problemen håller i sig. Har haft konstant ont i ryggen sen i onsags, pretty much, och det känns som att något inte står helt rätt till. Börjar bli lite smått less på att hela tiden knapra painkillers och vänta på att allt ska bli bra igen, då det inte verkar bli någon förändring åt det positiva hållet.

Ska ta och få i mig något ätbart, har bara inte kommit på vad jag ska äta ännu. Men något ska jag nog kunna hitta på.

puss

underbart

Vaknade upp med en täppt näsa och en fin rethosta. Underbart. Fin start på dagen, må jag säga. Sitter och försöker kurera mig så gott det går med ... tja, ingenting. Om inte annat så får Jack Johnson agera medicin åt mig. Mysig musik, må jag säga! Påminner om en resturang i Thailand, min favoritresturang i Kata, där dom hela tiden spelade hans musik. Åh, gud vad jag saknar det. Värmen, folket, maten, poolen, ja, allt. Till och med den extrema luftfuktigheten som fick mig att se ut som en sopkvast i håret, till och med det saknar jag!

tjing

känns som att det är sängen nästa för min del. Ser typ stjärnor och jag kan knappt röra mig. Ska bara ta en runda på tossi och hämta något att dricka, SEN blir det sängen!

godnatt, sweets.

boring

blablabla, vilken tråkig kväll! Hade ju inte tackat nej till att hitta på något, men huvudet ekar tomt på idéer. Och planeringen inför den kommande veckan ekar oroväckande tom. Eller ja, en grej har jag planerat: mer chill med estetare i Pagla på fredag! Det lär bli gaaanska så sweet. Om det blir hälften så bra som det var igår så är det luuugnt. Måste bara fixa något att åka på. Pulka eller madrass lutar det mot i nuläget, men jag kanske hittar något annat. Fast att pimpa en bob á la Ida och Tim känns dock inte aktuellt, har inte riktigt ambitionen eller fantasin för det. Och så har jag ingen bob heller, för den delen. Men det blir nog rätt grymt ändå. Annars var ju tefat ett ganska killer åkredskap, synd bara att man då tappar hela gemenskapen med att åka madrass osv. Roligast är ju att dra ihop ett "madrasståg".

dåligt

Nej, tyvärr, måste faktiskt säga att vår version av Jesus Christ Superstar var snäppet bättre. Inte för att skryta, men det är sanning, jag lovar och svär. Texterna är så pinsamt dåliga att man vrider sig i stolen. Hemska värld. Det är alltså ett gäng professionella musiker/skådisar/sångare osv som lyckas bli brädade av ett gäng skolelever som är, let's face it, amatörer. Det är ju ganska illa.

skumt

väldigt märkligt att höra jesus christ superstar på svenska, det går inte riktigt ihop i mitt huvud. Det är inte dåligt på något vis, men jag föredrar nog ändå den engelska varianten, trots allt, som jag för övrigt såg på tv nyss.

nu ska jag ta och lyssna vidare på Kings of Leon, tjing!

Jesus Chriiiiiiist Superstaaaaar

nu är jag off en trappa upp för att se lite sweet, kick-ass musikal och trycka i mig något delicious under tiden. Och missa för fasen inte JCS nu, tune in på Svt1 nu kl 15.00, ni kommer inte ångra er.

tjing!

bra skit!

YouTube är bra grejer, det vill jag lova! Eh, ja, ifall ni nu inte hade märkt det redan. Har nyss, bara sådär utan vidare, upptäckt ett nytt band. Eller dom är väl inte nya i branschen, men för mig är dom nya iallafall, and I like it! Vilka är det då? Kings of Leon, minsann! Har inte hört särskilt många låtar ännu, men Use Somebody och Sex on fire är grymma!

nu ska jag fortsätta laddningen inför JCS,
tjing!

hur är det möjligt?

Hur någon klarar av att sova ackompanjerat (???) av en konstant tickande äggklocka och evigt klickande med datamusen är för mig ett mysterium.

Jaja, snart ska jag ta och ladda upp med lite gott inför Jesus Christ Superstar. Kommer kännas skumt att se den på tv utan en enda estetare bredvid mig!

puss

huh?

Är det Pimp my ride jag ser (eller i mitt fall lyssnar) på eller tv-shop?

Jag är fast!

Sitter fastlimmad framför MTV, där The City visas just nu, och precis som typ varenda tjej så är jag fast! Älskar typ alla realityserier från MTV. Gud, sicken nörd jag är. Laguna Beach, The Hills, The City, Life of Ryan ... Listan kan göras lång.

Sitter just nu och klunkar på påskmust och funderar på att skriva några rader, men jag har ingen aning om vad. Men det löser sig säkert.

tjing!

it hurts

gårdagens strapatser börjar ge sig tillkänna. Jag har, eheh, så att säga, "begränsad rörlighet" just nu. Men det var så värt det, hade hur kul som helst! Hoppas något liknande kommer göras inom kort.

nu ska jag ta och trycka i mig lite mat innan jag äter upp mig själv inifrån.

puss på esmk! <3

har as nails

köpte ju nå nagelprylar häromdagen, ett serum som ska få naglarna att växa snabbare och ett lack som innehåller kalcium som ska stärka naglarna. Det där serumet har jag inte märkt av nåt särskilt ännu, men det stärkande lacket tycker jag funkar utmärkt! Dom känns starka och fina, vilket är typ första gången ever, haha. Så vem vet, inom kort kanske jag - som vanligtvis har pyttenaglar á la bebis - kanske kommer med värsta naglarna i sommar, passa er!

What if?

bah, trots nio timmars sömn är jag fortfarande lika trött och sliten som före jag gick och lade mig, hur är det möjligt? Men det var oerhört kul igår, och den enorma träningsvärk jag numera innehar var så värt det, hade så hemskt roligt igår så det finns inte ett slut. Hoppas för allt i världen att det blir lika roligt nästa fredag.

Nu ska jag försöka inta frukost av någon form.

Glad påsk på er!
tjing.

lite bilder

tänkte bjuda på lite bilder från dagens, eller numera gårdagens, gemenskap från Pagla!

  
dessa bilder har jag tagit själv, med min mobil (y)

  
  
  
 
och dessa 11 bilder ovan är tagna med Angelinas liite bättre systemkamera.




hehu

TRÖTT tjej har vi här, ja. Det blev en mucho trevlig dag, I must say. Rullade mot luleå 10.50, var i luleå runt tolv och gasade (eller ja, jag gasade inte, men busschauffören gjorde det åt mig) vidare mot boden cirkus en kvart efter. Chillade på bussen, lyssnade på musik osv. Sen då jag klev av och började promenera, utan att faktiskt riktigt veta exakt vart jag ska gå, har ingen toppenkoll på var Pagla ligger, så hör jag någon ropa mitt namn. Tittar mig omkring och ser Jennie hänga dinglande (nästan iallafall) utanför en bil och frågar om jag vill ha skjuts. Hehe, klart jag ville. Så jag pressade mig in i bilen och vi sladdade iväg mot Pagla jag, Hanna, Ida och Jennie. Väl där så var det helt tomt på stället, förutom några småbarn som gled runt i backen, så vi valde ut en lämplig grillplats och gjorde upp eld. Fast jag var inte särskilt delaktig i den sistnämnda biten, mina eldskaparskills ligger typ på ... noll, haha. Sedan började folket droppa in en efter en, och till slut så var vi full trupp. Började med lite snack och svammel, innan alla började känna tagget inför det vi alla var där för: pulkrace! Spänningen var olidlig. Vem skulle ta hem segern? Idas guldiga bob? Tims pimpade variant? Min skopulka? Eller någon av de andra åkredskapen? Vem som vann vet jag faktiskt inte, men rackarns roligt var det iallafall. Shame på dem som missade kalaset.

Efter en stunds åkande gjorde vi en paus för att grilla, fika osv, och genast blev det mycket surr och svammel, i vanlig ordning. Sedan blev vi sugna att åka igen, men då bestämde vi oss för att byta backe till en lite större, lite farligare backe. Hittade en relativt brant som vi pallrade oss upp för. Och jag måste då säga; det var en riktig pain att ta sig upp, man var typ död då man var framme. Men, glidet i backen var killer, så det kompenserade - nästan - att man var halvt död då man kom upp. Efter ett helt gäng praktvurpor, skratt och flams (behöver väl knappast säga det längre, det kan ni ju snart räkna ut själva) så insåg vi att liften i storbacken var stängd, så vi drog oss dit och började åka. Där bjöds det på ett par fräna "stunts" utförda av några "extremt skillade killar" (nämner inga namn), som jag gissar har lite småont på en eller annan del av kroppen.

Sammanfattningsvis: grymt bra dag med helt fantastiska människor och jag hoppas verkligen att detta kommer göras om inom kort!

tjing!

Helluu, har precis stigit upp och ska ta och börja fixa mig lite. Eller fixa mig och fixa mig ... Ska duscha och packa ihop lite grejer, sen är jag off mot boden för lite mysig gemenskap med alla estetgullisar. Det kommer bli grymt, hoho!

nu; frukost sen duscheeen.
tjing!

nightynight

nu är det sängen som lockar för min del i sällskap av senaste numret av Glamour, bra musik och eventuellt någon trevlig kotte att smsa med.

Tvätta för övrigt mina skor, fast dom blev inte så mycket renare faktiskt. Fast lite renare blev dom iallafall. Jaja, sängen var det nu, ja!

sleep tight, dream sweet.
puss

TJO

sitter och kollar upp bussar inför imorgon. 10.50 rullar jag iväg från piteå, och ett par timmar senare, runt halv två ungefär, anländer jag i boden och då är det bara att pallra sig till pagla, nice shit.

ska snart ta och trycka lite fika och typ se en film eller nå och sen blir det sängen. Ska ju upp tidigt imorgon, så jag vill gärna vara pigg och fräsch då jag åker. Mycket som ska fixas. Men det ska bli riktigt roligt, är taggad som tusan! Hoppas många kommer bara, så blir det nog great.

jaja, fika var det nu!
tjing!

YESSS!

ryggen är back to normal, gud vad skönt! Då blir det paglahänget imorgon, chill! Ska bli hemskt roligt, måste jag säga. Blir att stiga upp tidigt imorgon, så man hinner fixa allt.

nu ska jag susa vidare,
tjing!

taggarN!

Hehu, taggar järnet inför imorgon, haha. Har precis kollat busstiderna, men så kom jag ju på att Tim - eventets skapare - inte satt någon tid, så busstiderna ligger på is för min del just nu.

tänkte också svara på lite kommentarer:

Malin: (y)! haha
Emelie Liljeberg: tack detsamma, hoppas du får en jättemysig påsk!
Jen: väldigt, haha.

nu sitter jag och väntar på mat, är rätt hungrig nu.
tjing

whoa!

jag har gjort något drastiskt. Exakt vad det är tänker jag inte säga, men lite spännande känns det.

nu ska jag hälla i mig något drickbart,
tjing!

someone has to turn you in, like a common criminal, like a wounded animal

TJA!

sitter och njuter av the very best, John Mayer. Balsam för själen, I say. Just nu är det Come back to bed som snurrar i playlisten. Bra bra låt, missa inte den! Eller snarare; bra artist, missa inte han.

Håller på att prova min nya mössa. Ser ut som en liten fjant, men den är skön! Dock så är den stor nog att fyllas med två huvuden, men jag har ju bara ett, så det är ganska mycket plats över.

Märker att min lugg redan blivit lång, fast inte nog lång, utan ni vet sånt där äckligt jobbigt mellanläge då den inte kan ligga snyggt utan att täcka halva ögonen. Vågar jag klippa den själv? Risken är väl att jag är lite för skakig på handen och klipper snett som en idiot. Jaja, det löser sig.

shopping

var till stan med mamma. Gjorde lite småinköp, däribland en mössa. Fick leta med ljus och lykta över hela stan, typ. Hittade iallafall en röd sak som föll mig i smaken på Indiska. Fick hosta upp, eller rättare sagt: mamma fick hosta upp 80 spänn, men fan, ska man vara varm om skallen så ska man. Sedan köpte jag även två nagelkursspektakel; ett serumgrejs som ska få naglarna att växa snabbare och det andra ska stärka naglarna, innehåller kalcium och en massa fancy schancy saker, hoppas det funkar! Mina naglar är verkligen under all kritik, korta, sköra och bara ... Risiga och fula. Så nu är planen att dom iallafall ska bli lite längre och lite finare. Får väl bara se hur det blir med den saken.

Ikväll blir det bara lite mys, började se Imaginary Heroes, men den sög. Så jag tvivlar på att det är den jag kommer se ikväll iallafall. Mer deprimerande och skum film får man leta efter. Och några OC-avsnitt har jag inte hittat heller. Men, det fixar sig säkert!

Imorgon är det - trumvirvel - dags för paglamyset med guldklimparna. Det kommer bli greattttt, jag känner det på mig. Köpte även lite mannafrutti och marshmallows att grilla till imorgon.

Nu ska jag susa vidare,
tjing!

thursday, I'm in love?

mmhm, ja, verkligen. Or not. Min rygg håller fortfarande på att ta livet av mig, förstår inte vad som är fel. Blir väl att åka förbi någon läkare i samband med min mössinhandling, måste ju ha något på huvudet under "Härlig gemenskap i Pagla", haha. Sen är jag extremt godissugen, så det blir väl att åka förbi Coop (godaste godiset!) och köpa lite gotti. Och eh, ja, det är väl det enda som jag planerat inför dagen. Kanske se något One tree hill-, Gossip Girl-, eller OC-avsnitt.

jaja, nu blir det att trycka frukost,
tjing!

bajs

ryggen gör fortfarande svinont, vad i hela tusan är det som händer?! Jag brukar ju aldrig ha problem med ryggen? Eller okej, det brukar jag visst, men aldrig så här illa.

Imorgon blir det lite mösshopping, förhoppningsvis kanske jag kan släpa med gullejenny och pressa lite på solarium, det blir nog skitbra!

Sen på fredag är det ju estetchill i pagla, kommer bli grymt, hörni!

nu; sängen med lite sweet tunes i öronen.

vad är felet?

Min rygg håller på att ta kål på mig, har så fruktansvärt ont så jag håller på att dö. Hoppas verkligen inte att det är något fel, jag har ju sett fram emot det sen jag fick eventinviten på facebook. Så jag hoppas verkligen att det fixar sig till på fredag. Blir att slänga i sig en värktablett snart och hoppas att det går över, vill inte bli skadad nuuuuuu!

jaja, nu ska jag nörda vidare på facebook,
tjing!

LOV, underbara lov!

Åh, känns så underbart fantastiskt att ha lov, ni anar inte. Speciellt efter en himla massa dramatik som jag mött under dagen. Men, nu är det lov iallafall. Imorgon ska jag försöka dra med mig mami till stan, måste köpa en mössa, ska till pagla med alla estets små guldhjärtan, och jag hade bara en röd basker (=inte det mest praktiska att sätta på huvudet då man ska åka pulka) hemma, så jag ska på mössjakt imorgon! Hoppas bara att det finns några mössor kvar att köpa, är ju snart inte säsong för det längre. Men å andra sidan kanske det innebär att det är rea någonstans?!

Nu ikväll ska jag bara chilla på, se OC (äntligen, som jag har längtat) och bara njuta av lovet.

För övrigt förtjänar HELA MIN KLASS, esmk07 (för er som inte visste det), en bamsekram och en stor, blöt puss (fast dom kan slippa den sista) det är verkligen ett gäng änglar, godingar, puddingar, guldklimpar ... ja, you name it, dom är helt enkelt världens bästa. Jag kommer ju grina som om det inte finns en morgondag under studenten.

nu ska jag trycka middag, tjing!

tjing!

Sitter och facebooknördar (som vanligt, I know) och ser hockey samtidigt. IQ-fylld aktivitet på hög nivå, ja! Imorgon är det sista dagen före lovet, underbaaaart!

På lovet har jag inte planerat nånting i stort sett, bara mysa och ta det lugnt. Verkar även bli paglachill med estetpuddingarna på fredag, är taggad som tusan!

Ska bli underbart skönt med lov, sova järnet, dega framför tvn, nöta OC (har saknat som tusan!) osv. Det blir nog great!

tisdag

segt med skola, fortfarande. Speciellt då man kommer hit och inser att man inte har något. Kul. Nu ska jag kila.
tjing!

tillbaka till vardagen

blä, dom orden kunde inte låta värre just nu. Tillbaka till vardagen. Känns verkligen heeeelt värdelöst att komma tillbaka till skolan efter två helt sjukt roliga veckor med musikalarbete. Tungt, var ordet. Sitter just nu och spekulerar med Jenny - visserligen över sms, men ändå - om bra idéer hur jag ska få kontakt med en viss person. Haha, det är ju inga direkt superidéer, men det är rätt underhållande iallafall!

Känner mig sådär lagomt otaggad inför att ha matte, men jag är typ tvungen, ligger typ 100 sidor behind och jag är 99,9% säker att jag måste göra om provet som vi gjorde före musikalveckorna, och det gick inte alls bra, så det känns som att jag vill bättra på mina knappt existerande mattekunskaper så kanske jag iallafall har möjlighet att få ett fint litet G på provet.

nu ska jag upp till fiket och inhandla något drickbart eller något C-vitaminbombat.

tjing! 

underbaraste helgen ever!

då var helgen slut! Känns rätt tråkigt att allt är över nu, det har varit hemskt slitigt och tungt, men framför allt fantastiskt roligt! Åh, hoppas att den här gemenskapen som uppstått håller i sig, har verkligen haft fruktansvärt roligt dom här veckorna.

Kommer sakna att åka ut till farmen, ha allsång på bussen och bara skratta och flamsa med allihopa.

PUSS på varenda estetare, ni är bäst!

lördaaaaag, shalala!

hehe, jag är bara lite glad sådär. Börjar känna tagget inför farmen nu, sista föreställningen ikväll! Kommer bli så himla tråkigt och tomt nu då det är över, har verkligen varit grymt roligt. Inte bara att sätta upp hela spektaklet, utan även den gemenskap mellan alla på estet som uppstått. Åh, man kan inte annat än älska allihopa! Klockan bara maskar fram, vill dra mig ut till farmen nununu! Ska strax börja fixa mig. Eller fixa och fixa, jag ska blåsa håret, plattången och min sminkväska fick stanna kvar på farmen, hade ju inte direkt tänkt att sminka mig nu under dagen. Kvällens klänning ska snart fram, så att den hamnar i väskan och inte blir kvar här hemma.

Näe, nu ska jag ta och fixa mig, så man kan börja bege sig till farmen snart, längtar redan! Sen blir det promenix till buddbygården för att ha lite efterfest.

sitter och kollar på en massa youtubeklipp med diverse estetare som medverkar. Så roligt då man hittar en massa klipp på youtube. Det jag tittar på nu är en rolig grej från bussen tidigare i veckan, då vi var duktiga och sjöng i bussen.

så ja, om någon söt liten kotte från estet skulle råka läsa det här så vill jag bara ge en stor PUSS åt er alla, ni är bäst!

första föreställningen avklarad!

tjing!

igår var det dags för våran första föreställning av Jesus Christ Superstar, inför ett gäng skolelever. Allt gick precis som det skulle, nästan iallafall. Publiken sög, knappt att dom visade tecken på att leva, men vi körde på i 300 km/h och gav allt ändå!

och - ifall någon nu missat det - så är jag ju världens största klant, olyckor har en tendens att dra sig till mig. Eller om det är tvärtom. Igår skulle jag iallafall upp på övervåningen på farmen, stället var helt nedsläckt, och jag kommer, halvt springande, helt omedveten om att det fanns en liten upphöjning i golvet, och vad händer? Jo, jag fullkomligt flyger fram och slår i knät, som nu är alldeles röd/blått och svullet. Och sen är mina händer fulla av stickor, mysigt!

nu ska jag åka och handla med Anna och sen ska jag fixa mig inför kvällens föreställning.

tjing!

RSS 2.0