lördaaaaag, shalala!

hehe, jag är bara lite glad sådär. Börjar känna tagget inför farmen nu, sista föreställningen ikväll! Kommer bli så himla tråkigt och tomt nu då det är över, har verkligen varit grymt roligt. Inte bara att sätta upp hela spektaklet, utan även den gemenskap mellan alla på estet som uppstått. Åh, man kan inte annat än älska allihopa! Klockan bara maskar fram, vill dra mig ut till farmen nununu! Ska strax börja fixa mig. Eller fixa och fixa, jag ska blåsa håret, plattången och min sminkväska fick stanna kvar på farmen, hade ju inte direkt tänkt att sminka mig nu under dagen. Kvällens klänning ska snart fram, så att den hamnar i väskan och inte blir kvar här hemma.

Näe, nu ska jag ta och fixa mig, så man kan börja bege sig till farmen snart, längtar redan! Sen blir det promenix till buddbygården för att ha lite efterfest.

sitter och kollar på en massa youtubeklipp med diverse estetare som medverkar. Så roligt då man hittar en massa klipp på youtube. Det jag tittar på nu är en rolig grej från bussen tidigare i veckan, då vi var duktiga och sjöng i bussen.

så ja, om någon söt liten kotte från estet skulle råka läsa det här så vill jag bara ge en stor PUSS åt er alla, ni är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0