Snart så...

Börjar närma mig inlägg nummer 600 nu! Lite spännande är det ju, minsann.

sitter just nu och lyssnar på Kings of Leon, dom underbaringarna, och längtar till varmare väder och Bautakonserten. Och för er som inte har den blekaste om vad Bautakonserten är så är det iallafall en (ifall ni inte märkte det på namnet) en bautastor konsert där elever från hela programmet uppträder med en massa låtar i en salig blandning, förra året bjöds det på gospel, rock, pop, soul, jazz, dansband ... Ja, ni fattar, allt möjligt brukar finnas på menyn! Förra året medverkade jag i ett par låtar, tror det var 4-5 stycken iallafall. Sweet Child o' Mine av Guns n' Roses tillsammans med Sara, Anton, Kalle, Martin, Tobbe och Emil, samt ett par gospellåtar tillsammans med förra årets treor, där några av tjejerna i klassen hade som projektarbete att starta och leda en gospelkör, som jag då alltså medverkade i. Riktigt roligt var det iallafall, både att medverka och titta på. Hoppas det blir lika härligt väder under årets konsert, som för övrigt våran klass kommer anordna i år, som det var förra året. Då var det fint väder vill jag lova. Solen gassade som aldrig förr, och altanen var som ett annat växthus, sjukt varmt var det.

Som det ser ut nu så har vi planer på att medverka i år igen. Iallafall jag och Sara är taggade, sen lär ju säkert någon haka på, om vi har tur. Är iallafall sugen på att köra någon utav dessa låtar:
- Nothing ever hurt like you med James Morrison.
- Jenny don't be hasty med Paolo Nutini
- Use Somebody med Kings of Leon
Och jag tror att jag hade någon till låt som jag var sugen på, men jag minns inte vilken det var. För övrigt så var versionen av Jenny don't be hasty riktigt bra, har inte hört den förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0