Dagens låt 31/1

Bra låt!
Ciao!

En trevlig helg, ja!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Anton glömde kvar sin film, Batman the dark knight, igår så jag passade på att kika på den idag, så att jag kanske skulle förstå lite mer än vad jag gjorde igår ... Det gick ju sådär, då jag hade tre riktiga chatterboxes som förpestade filmtittandet. Så nej, det funkade inte. Men det gick lite bättre senare. Men jag ska nog ta och göra ett till försök imorgon. Men det är en bra film, rekommenderas starkt!

För övrigt så var det en helt fab hockeydag idag! Luleå besegrade Brynäs på hemmaplan med 5-0, very nice! Johan Harju stod för hela 4 av kvällens 5 mål, och Linus Omark för det 5e målet. Underbart med en vinst så här före uppehållet, kanske laddar laget med lite självförtroende. Sen den 26e blir det att pysa till luleå och se dom besegra skellefteå, förhoppningsvis vinner dom stort också.

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mig snart, är helt wiped och imorgon ska jag ... Inte göra nåt speciellt, faktiskt. Men det blev lite sent igår och tidigt idag, ingen lyckad kombo. Plus att jag varit up and running hela dagen. Så att lägga sig i sängen, fortsätta läsa Ljudet av ditt hjärta, lyssna på John Mayer och sen bara gosa ner sig och somna gott låter inte alls helt dumt, faktiskt.

För övrigt så köpte jag mitt livs första tobakvara idag; en dosa snus. Dock inte för eget bruk, nej nej. Skulle aldrig falla mig in, usch. Kan verkligen inte tänka mig att något som luktar så sjukt vedervärdigt äckligt kan smaka gott?! Och seriöst, hur fräscht ser det ut egentligen? Då den ligger där under läppen, alltså. En liten brun, äcklig klump som rinner och luktar apa? No, thank you. Men det kändes lite fränt faktiskt, då kändes det verkligen som att jag var 18. Kändes väldigt vuxet. Fast det sög att jag inte fick visa upp mitt ID, det var nästan det som var mest lockande, inte vad jag skulle köpa. Men jaja, då vet ni det! Haha. Inte för att någon på något sätt blivit klokare med den kunskapen inbankad i huvudet, men det kanske är kul att veta? Eller nej, inte det heller.

Men nu ska jag kila,
ciao!

Hoho!

Har precis pysslat ihop våran nya ljudanläggning, som funkar alldeles utmärkt!

Igår var mina kära vänner här, nästan hela gänget; Sara, Sara, Emil, Anton, Kalle och Martin. Det var mucho trevligt! Vi käkade pizza, såg film - äntligen har jag sett Batman The Dark Knight - och svamlade runt lite. Hade en grymt rolig kväll, och det är sånt man måste göra fler gånger!

Nu ska jag kila, har lite grejer som måste göras,
ciao!

And watched all the bitterness burn

Hoho, här var det livat i holken! Sitter och känner lugnet med Jossan i datasalen, har lunch i typ 25 minuter till, sen börjar min mattelektion. Sen har jag bara historia och sen är min dag - och då också vecka - SLUT. Underbart. Älskar fredagar, så skönt att sitta där på sista lektionen (även om historia suger apa) och veta att dagen slutar på fem minuter, och då är det helg. Nej, nu ska jag ta och studsa (inte bokstavligt talat) upp till fiket och köpa mig lite tuggummi.

ciao!


vill ha!

han önskar jag mig då jag fyller 19!
haha


fre-edaag, shalalalala!

Yes, idag är det dagen D. Eller ja, det är väl ingen speciell dag egentligen, det är bara det faktum att det är fredag som är mest spektakulära. Ikväll kommer my sweet friends, eller några av dom iallafall, till mig. Det blir pizza, en massa gorre och - sist men inte minst - Christian Bale, i form av Batman. Åh, yummie.

imorgon ska jag inte vara barnvakt, det blev inställt, så jag har en helt FRI lördag. Rätt skönt. Kanske drar till luleå.

men nu ska jag kila och äta lunch,
ciao!

nej

nu SKA jag faktiskt hämta min rättskunskap och arbeta på den.

bajs på att jag ska vara sämst på att ta tag i saker.

men nu ska jag göra det. Faktiskt.

hejdå.

Eller nej ...

Det blev inget att dra till stan, kände mig så lat. Plus att jag har ett ton med arbeten som måste göras; svenskan, rättskunskap, historia, sångläxa, ensemble och en massa annat crap. Blir så trött av allt, men man måste väl, I guess. Eller måste och måste ... Men det är ju en klar fördel. Om man vill ha betyg, till exempel.

Håller på att smsa med mamma angående hockeybiljetter till den 26e, då Luleå möter Skellefteå på hemmaplan. Är rejält sugen att gå på den matchen, då det är derby och allt, så jag tänkte försöka dra ihop lite friends och typ dra dit. Får se hur det går. Blir nog den sista hockeymatchen för min del den här säsongen, blir så förbannat dyrt då slutspelet drar igång, plus att matcherna brukar visas på tv då, och då känner jag mig lat - och snål - och stannar hemma i tvsoffan och degar istället. Men we'll see. Får väl se om Marcus ska dit, om man kanske träffar han där. Men som sagt, det återstår att se.

nu ska jag fortsätta med mitt viktiga arbete. Som jag visserligen inte ens börjat med, men jaja.
ciao!

TJA!

Sitter i skolans urusla datasal och fördriver lite tid. Ska strax gå till stan och möta Josefine. Och det verkar som att jag måste gå typ nu.

Kan iallafall säga att barnpassningen gick great igår, han var en riktig dröm att passa, sådär lydig och söt som alla barn borde vara. Behövdes bara en nyckelknippa, Svampbob Fyrkant och låten Stad i ljus av Tommy Körberg. Och lite välling då. Men allt gick som smort.

men nu måste jag kila,
ciao!

Luleå?

Är supermegasugen att åka till Luleå någon dag, men frågan är bara när? Och med vem? Någon som känner sig sugen att joina? Känner mig lite taggad att använda mitt presentkort, så här lagomt då alla fina vårkläder börjar droppa in. Och jag som gillar gina tricot. Vilken perfekt present. Åh. Måste strosa förbi på Kicks eller Åhléns imorgon, min mascara börjar ta slut/bli crapdålig, så det börjar bli dags för en ny. Frågan är bara vilken? Clinique och Lancôme har ju superbra varianter, men dom kostar ju därefter också ... Nåja, på något sätt ska det väl gå att lösa. Systern min hade iallafall inskaffat den nya Maybellinemascaran, den där gula, men den var tydligen sådär. Och vi har ganska lika "smak" vad det gäller mascara. Tips, någon?! Jag är helt lost, och är lite för feg för att bara chansa, tänk om den inte alls funkar så bra som väntat (och så brukar det ju sluta ganska ofta, right?) och då är man ju antingen tvungen att använda den där dåliga och bli missnöjd med resultatet, alternativt skaffa en helt ny, men det blir ju kostsamt, och man går ju lite back på det också. Eller det beror ju på vad den förra kostade, och den nya, för den delen. Så, gott folk, tipsa mig. Nu måste jag kila. Eller det måste jag inte, men jag börjar bli rastlös, ska ta och försöka plocka ut min sångläxa på piano.
ciao!

Say what you need to say

Yikes, det börjar dra ihop sig, om ungefär en timme ska jag börja pallra mig iväg där jag ska vara barnvakt. Scary, scary! Förhoppningsvis ska det inte bli några komplikationer, men man ska ju inte hoppas för mycket heller.

Sitter och lyssnar på Satellit, så jag får lära mig texten ordentligt. Den börjar sätta sig ordentligt, och damn, vilken sjukt bra låt det är. Helt fantastisk. Dagens svenska musik är inget jag föredrar, men äldre, svensk musik är verkligen underskattad! Senare ska även Eloise och Stad i ljus få sig en liten lyssning, och kanske Min vän Judy, om jag hinner. Fast det kanske inte behövs, om vi ändå ska repa Eloise och Stad i ljus här närmast. Har, sen min senaste uppdatering, haft ensemble, som gick riktigt bra, känns verkligen bra i gruppen, bra samarbete, alla verkar taggade och gör sitt bästa. Så det var riktigt roligt. Sen hade vi scmu, och då kände jag mig riktig effektiv, jag och Markus, som har hand om koreografin, satte oss i ett ensemblerum och lyssnade igenom lite låtar ur Jesus Christ Superstar och funderade på lite idéer kring hur vi ville att det skulle se ut på scenen under låtarna, och vi kom även på lite idéer om ljuset osv, som vi delade med oss av till Emil, Anton och Tobbe, som har hand om den delen. Sen hade vi svenska, och då såg vi film, Sofies värld, och då var jag väl inte överdrivet effektiv, men vem var det? Vi såg ju ändå en film. Som vi ska skriva en rapport på. Eller ja, vi ska använda den som "stöd", det vi ska skriva en rapport/uppsats/whatever på är två artiklar, en norsk och en svensk, och typ jämföra dom. Inget mer komplicerat än så, typ.

men nu ska jag fortsätta att lyssna igenom låtarna och sen ska jag börja kila mot kidsen,
ciao!

My dear we're slow dancing in a burning room

Bra låt det där, måste jag säga. Slow dancing in a burning room, alltså. Liveversionen som finns med på Where the light is är helt magisk, blir aldrig less på den.

Sitter iallafall här vid datorn (duh) och väntar på att min första lektion - teater - ska börja. Känner mig faktiskt relativt utvilad, än så länge. Frågan är hur utvilad jag kommer vara ikväll, efter att ha varit barnvakt åt fyra barn, åldrarna 2-15. Men det ska nog gå rätt bra, är bara löjligt nervös, med 2-åringen kommer ju en hel del ansvar, så som att typ aldrig släppa ögonen från honom, byta blöja och fixa välling. Men det ska nog gå bra! Blir som en "testomgång" nu ikväll, det rör sig bara om ca 2 timmar, så det ska nog gå ganska bra. Hoppas jag.

På fredag kommer mina dear friends - Sara, Sara, Anton och Emil (och kanske Amanda) - till mig, på lite "födelsedagskalas". Blir att gotta lite med fika, chirre och godis osv, se film och bara ha det trevligt, typ.

Blev en lugn kväll igår, fixade bara lite med mobilen, att flytta över låtar och bilder, vilket jag till slut lyckades med, sen såg vi Andra Avenyn i Annas sovrum, innan jag gick och lade mig i sängen och läste min nya bok, Ljudet av ditt hjärta, och åt lite godis som jag fick i present. Sen borstade jag tänderna, satte igång min sedvanliga lyssning av musik tills jag somnade, och i vanlig ordning var det James Morrisons Songs for you, truths for me som rörde sig i min stereo.

Men nu ska jag kila, börjar typ nu,
ciao!


hallelåja

TJA, sitter och glor på tvn och bloggar lite samtidigt. Effektiva jag. Håller på att försöka flytta över lite musik till mobilen, men det går sådär ... drivrutinskiten verkar vara för XP, men det kanske funkar ändå. Hoppas det funkar iallafall. Hade varit nice med lite mer musik + lite bilder i luren. Men yesss! Än så länge funkar det som smort, så det kanske ändå går det här. Lovely.

Men nej, nu ska jag ta och gå och vara social med anna och se andra avenyn,
ciao!

Helluuu

Imorgon var det ju då - ifall någon missade det - min födelsedag, very nice, helt klart. Dagen började ju riktigt crap, hade idrott PLUS att jag inte alls kände mig kry. Trodde det berodde på att jag var hungrig, men icket, det gick inte över ens då jag hade ätit, så jag gick runt i stort sett hela dagen och mådde riktigt risigt. Blev till slut riktigt trött och less, så jag gick till mina lärare och sade att jag skulle åka hem, vilket jag också gjorde.

Senare så kom mamma, min syster och min systers pappa och uppvaktade mig med presenter, så vi fikade tårta och hade det trevligt medans Anna var borta "en kort stund", hon skulle bara på ett snabbt litet möte. Som tog 3 timmar. Men jaja. Sen fick jag iallafall mina presenter, och det jag fick var:
- en ny mobiltelefon, samsun u600 (ÄNTLIGEN! Inte en dag för tidigt)
- presentkort på gina tricot
- bok (tredje boken ur twilight-serien, som jag inte minns namnet på)
- godis
- refillkort till mobilen
- fleecejacka
- pyjamasbyxor
- morgonrock
- handdukar
- påslakanset
tror det var allt ... And there's more to come, tydligen. Mormor och morfars presents ligger fortfarande i hortlax och väntar på mig. Fabian stackarn låg hemma i feber, så jag sprang ner med en tårtbit åt honom, vilket verkade vara uppskattat, gullungen ringde sen och tackade för tårtan och sade att den var jättegod. En tårta som för övrigt jag gjorde på morgonen.

men nu ska jag kila och ha filmkunskap,
ciao!

ARTON

Japp, då var dagen här! Dagen då jag - helt lagligt - får köpa cigaretter och snus, ta körkort, gå ut på krogen och hela faderullan! Dock så kändes det väldigt risigt att fylla år på en måndag, kul! Men snart blir det presenter, fika och hela köret. Dock så har jag känt mig riktigt dålig idag, har en mensverk som heter duga, mått illa och känt mig allmänt trött. Det har dock inte hindrat mig ... alltför mycket, iallafall. Det enda som kanske fick ta lite stryk av mitt tillfälliga mående var väl mattelektionen, kände mig alldeles för seg, alldeles tom i huvudet. Men det gick rätt bra ändå.

På fredag blir det lite mys med mina kära vänner (Sara, Sara, Anton, Kalle, Tobbe, Martin och Emil, känn er träffade!), ska kirra en massa gott, chips och hela faderullan och hyra film (äntligen får jag se Batman! yes!) och typ fika osv.

men nu ska jag kila,
ciao!

Jesus Christ Superstar

Japp, då var vi ca 10 veckor bort från premiären. Känns verkligen lovande, med tanke på att vi haft nåt enstaka körrep, och sen ska ju allt sättas ihop, var alla ska stå på scenen under vilken tidpunkt osv. Men det ska nog gå bra! Eh, får vi väl hoppas, iallafall. Man känner ju inte alls någon tidspress, iallafall. Och oui, söndagen går precis lika segt som tidigare. I don't like it at all. Senare, då Therese kommer hem, ska jag spatsera till Ica och småshoppa lite, är ju, som sagt, in charge för tårtbaket imorgon, så om det ska bli någon tårta får jag helt enkelt pallra mig iväg! Snart så, snart så.

Nej, nu ska jag se till att få pli på kidsen här.
ciao!

sunday, boring sunday

åh, den som någonsin påstått att söndagar är "roliga" eller "mysiga" dagar har fel, väldigt fel. Det finns ingenting mysigt eller roligt med en söndag, period. Jaja, man får väl göra "the best of it", helt enkelt. Hur nu det ska gå till. Har varit barnvakt nu på morgonen, åt Linnea och Fabian, as usual. Slappade rätt mycket, vi såg lite film - först Systrar i jeans 2 och sen Björn Gustafsson: ett livsverk. Och jag väntar mig då inte en mycket mer avancerad eftermiddag än så, det blir nog bara att slappa, skulle jag gissa. Och hoppas. Men det blir nog rätt ok ändå, det brukar inte vara så mycket liv i dom där kidsen, så nog ska det bli nice.

Sen ska jag göra lite småsaker, handla mjölk och lite smått till imorgon, då jag ska baka tårta. It's mah birthday, you know. 18 bast blir moi imorgon, och det ska firas med pompa och ståt. Eller? Men det blir nog trevligt, lite fika, trevliga människor och PRESENTER. Ja, det blir nog en rätt nice dag. Eller kväll, snarare. Dagen är inget jag hoppar av glädje över, börjar 10.00 med idrott, sen går det on med gemu, matte, engelska och ljudteknik. Hoppas mina sweet friends kommer ihåg min dag så kanske dagen blir lite bättre, eller?

jaja, måste kila nu.
ciao!

TJA!

Är barnvakt åt Fabian för tillfället. Eller barnvakt och barnvakt, knatten är snart 8 bast, så han är i princip självgående. Jens kommer och hämtar han snart, han ska minsann på barnkalas. Då ska jag ut med hunden på en liten promenix, hade jag tänkt. Skönt att få komma ut, utöver att bara springa mellan oss och grannarna. Sen ikväll ska vi kanske äta pizza och chilla, eller nåt, och sen blir det lite mys framför tvn, kanske se en film eller nåt.

ciao!

att vara sjuk SUGER

Ja, ifall ni inte redan visste det, alltså. Jag har iallafall vidrigt tråkigt, ska snart lägga mig och avlida i min säng, hade jag tänkt. Känns ju verkligen lägligt att bli sjuk precis innan min födelsedag. Great, just great. Då jag tänker efter så har jag faktiskt lyckats pricka in just denna dag förut. Tror det var 07, då jag skulle fylla 16, då jag insjuknade i feber. Förhoppningsvis kan jag kvickna till före måndag dock. Kommer iallafall stanna hemma imorgon och under helgen blir det att kurera till 100. Hur vet jag inte, men det blir väl mest lite hemmamys, kolla på film samt lite plugg, måste göra min gemu (om jag har papprena hemma ens?) och rättskunskapen. Och att fila lite på min än så länge obefintliga svenska. Ja, inte kan man säga att jag är duktig på att ta tag i saker, iallafall. Fast det är det nog ingen som gör, hoppas jag. Haha.
Pratade med Male tidigare ikväll, vilket var nice, har inte pratat med han sen före vi åkte till thailand, då jag och Amanda var till han. Blev en dryg timmes surrande, vilket inte är alltför ovanligt. Pratade om lite allt möjligt, thailandsresan och lite annat strunt. Blir nog att åka dit någon helg. Eller jag hade då velat iallafall, men det kräver väl lite ytterligare planering. Men nog ska det fixa sig.

Nu sitter jag och kikar lite på hockeykanalen, inte för att det är något där som fångat mitt intresse än så länge.


men nu ska jag glo lite tv i Annas sovrum, hon har nämligen placerat en fin liten plattv i hennes sovrum.


Så jaja, godnatt kära vänner, och hoppas att ni är lite friskare än vad jag är at the moment.

ciao!


Heath Ledger fick en Oscarsnominering

Idag släpptes listan över de som blivit nominerad till en liten guldgosse, som delas ut den 22a Februari, och då bekräftades det som många trott: att Heath Ledger, som för exakt ett år sedan avled, får en nominering för sin roll i The Dark Knight. Jag håller tummarna!

Här är listan över de som nominerats:

Bästa film:   
"Frost/Nixon"  
"The curious case of Benjamin Button"
"Milk"  
"Slumdog millionaire"  
"The reader"  


Bästa manliga huvudroll:
   
Sean Penn, "Milk"  
Frank Langella, "Frost/Nixon"  
Mickey Rourke, "The wrestler"  
Richard Jenkins, "The visitor"  
Brad Pitt, "The curious case of Benjamin Button"  


Bästa kvinnliga huvudroll:
   
Kate Winslet, "The reader"  
Anne Hathaway, "Rachel getting married"  
Merryl Streep, "Doubt"  
Angelina Jolie, "Changeling"  
Melissa Leo, "Frozen river"    


Bästa manliga biroll:
   
Heath Ledger, "The dark knight"  
Josh Brolin, "Milk"  
Michael Shannon, "Revolutionary road"  
Robert Downey Jr, "Tropic thunder"  
Philip Seymour Hoffman, "Doubt"  


Bästa kvinnliga biroll:
   
Penelope Cruz, "Vicky Cristina Barcelona"  
Amy Adams, "Doubt"  
Viola Davis, "Doubt"  
Taraji P. Henson, "The curious case of Benjamin Button"  
Marisa Tomei, "The wrestler"


Bästa regissör:

David Fincher, "The Curious Case Of Benjamin Button"
Ron Howard, "Frost/Nixon"
Gus Van Sant, "Milk"
Stephen Daldry, "The Reader"
Danny Boyle, "Slumdog Millionaire"


Bästa animation:
"Bolt"
"Kung Fu Panda"
"Wall-E"


Best Original Screenplay
"Happy go Lucky"
"In Bruges"
"Milk"
"Wall-E"
"Frozen river"


Bästa manus efter förlaga:
"Benjamin Button"
"Doubt"
"Frost /Nixon"
"The Reader"
"Slumdog Millionaire"


Hejsan svejsan från en sjukling på bättringsvägen!

Har legat hemma och mått risigt dåligt sen i tisdags, men nu börjar det bli bättre! Vet dock inte hur det ser ut med skolan imorgon, kanske stannar hemma en extra dag, bara för att jag ska kunna bli ordentligt frisk. Stannar iallafall i Boden i helgen, så det blir ingen Piteåresa för min del i helgen, får spara det till nästa helg istället. Då kanske jag till och med lyckas mata in ett krogbesök? Haha. Mamma, Amanda, mormor och morfar kommer iallafall på besök på måndag, så då blir det tårta och hela faderullan. Så det blir nog nice. Lite sådär småtråkigt att man måste sluta FEM på eftermiddagen, men det ska nog bli bra ändå. Förhoppningsvis så lyckas jag fixa så att jag får skjuts hem, så jag slipper åka buss iallafall.

Har varit ganska skönt att vara hemma, och vila upp sig ordentligt. Fast långtråkigt, ruskigt långtråkigt. Men det är då skönt att kunna säga att man är på bättringsvägen iallafall.

Måste ju också uppmärksamma the big 400

Märkte nyss - smått besviken - att jag gjort mitt 400e inlägg, jag som hade tänkt att uppmärksamma det med pompa och ståt. Jaja, nu är det gjort iallafall! Woho! Party! Pop the champagne!

Nu ska jag kila och ha historia,
ciao!

På tal om klänningar ...

Så måste Marchesa göra de absolut vackraste klänningarna ever. Som den här, vilken dröm. Åh.



Eller den här drömmen, som Sienna Miller bar på Oscarsgalan (?), back in the day då hon fortfarande var tillsammans med Jude Law:


Jessica Alba bar även hon en Marchesaklänning på Oscarsgalan, så sent som förra året, då hon var gravid med dottern Honor Marie. Alba var strålande vacker och klänningen var - givetvis - magnifik. Men then again, det är ju Marchesa, någon som väntat sig nåt annat?

Hola, cuties!

Sitter och slöar i väntan på att historian ska börja. Fattar inte vad som hänt med mig, har tappat motivationen/orken helt. Får väl bara hoppas att den återvänder snart. Ska för övrigt ta och inhandla någon form utav bok/pärm eller nåt, för om allt blir som det ska så åker vi eventuellt till Thailand nu i jul också, och då har jag eventuellt - om resan blir av - planerat att sy upp min balklänning där, vilket tydligen är rätt billigt och relativt enkelt att ordna, då det finns skrädderier typ överallt. Så jag ska minsann lusläsa Elle och en massa andra modetidningar för att hitta lite inspiration och idéer! Det jag har som grundidé, eller "baspelare", är rött, mycket volym, puffigt, 50/60-tal, lite Grease möter June Carter i Walk the line. Ja, ni fattar kanske vad jag är ute efter, ungefär. Sitter för tillfället och kikar igenom Malandrino, och åh, vad jag älskar det märket. Eller den designern, kanske man säger? Jaja, helt underbara grejer, iallafall. Om jag inte hittar någon bra riktlinje för den balklänning jag tänkt mig så vill jag ha något i stil med den här:



Fast, om jag tar den i gult, så blir det ju att pressa på solarium innan, men jaja, det blir nog fint! Rött är ju såklart ett alternativ, som jag tydligen klär väldigt bra i, enligt många. Fast det där med längden kan man ju ifrågasätta ... Jag har väl inte riktigt benen för att kunna bära upp den där, men om man kanske gjort den lite längre? Fast då tappar ju kanske rosettdetaljen sin charm, just då den är så ofantligt stor. Haha, får väl flytta in på gym och bli biff också! Skära bort mitt sociala liv helt i trean, och bara träna och sola, dag ut och dag in.

Alltså, Robert Gustafsson är KUNG!

Sitter och kollar på Idrottsgalan med Anna, där Robert Gustafsson med Björn Gustafsson som sidekick står för underhållningen. Och nyss har Robert imiterat Per Gessle, i en riktigt äckligt klockren version. Snuskigt bra!

Ciao!

Och sist så kommer svenskarna?

Sitter och kollar på idrottsgalan, ska strax kila ner och kika på Lipstick Jungle på tv med Jossan.

men nu ska jag hjälpa Anna att skicka lite mejl,

ciao!


SNART

Tiden verkligen maskar sig fram, nu är det bara 20 min kvar! Woho! Sen är det slut på det här eländet. Nu känns det som att jag ska kila vidare på nya äventyr.

Ciao!

Dagens låt 19/1

Dagens låt är en riktigt mysig låt, har lyssnat på den dagarna i sträck, i stort sett. Jamie Cullum, som är artisten bakom dagens låt, får inte ens i närheten av så mycket credit som han förtjänar. Men idag får han - och låten Everlasting love - en liten stund i rampljuset, vilket den helt klart förtjänar! Checka in den här nedanför!



Halebop

Nu börjar jag bli riktigt irriterad på Halebop. Vad tusan håller dom på med? Kollade mitt saldo tidigare idag, då låg det på 20 kr och några enstaka ören, sen helt plötsligt ligger saldot på 10 kr, trots att jag inte ens ringt någon idag. Och det är inte första gången det dras pengar från mitt kort utan anledning heller. En gång hade jag faktiskt kunnat acceptera, men då det händer två gånger börjar man ju fundera. Och det har dessutom krånglat i allmänhet, inte enbart att det dragits pengar från kortet helt out of the blue. Men jaja, that's life, antar jag. Men det känns ju lite surt, alltid, det ska ju inte behöva vara så här. Tur att man fyller år snart, så man kanske får lite cash att fylla luren med. Eller snarare, hoppas att jag får en ny lur i första hand, sedan det där med pengar att fylla kortet, det löser sig till slut! Haha

om bara sådär 45 minuter börjar jag äntligen, har haft hål sen kvart i två, då matten slutade. Lite segt att man fick så många hål, dagen blir så långdragen, speciellt då det bara är jag och tre till som har kursen som börjar 15:30. Och en utav dom är sjuk, så vi blir bara tre stycken idag.

MONDAY

Lyckades med konststycket att komma 20 min sent till idrotten, lyckat! Och idag hade vi dans, Emma och Jennie skulle hålla i en lektion i hiphop. Det var riktigt roligt, men löjligt svår (=SNABB) koreografi, men roligt var det som tusan! Och både Emma och Jennie gjorde ett superbt arbete som danslärare.

Har ingen gemu och ingen engelska, så jag har bara matte nu sen har jag hål till ljudtekniken börjar, alltså typ halv fyra. KUL. Men jaja, mer tid att plugga, I guess. Det enda dåliga är väl att jag kommer hungra ihjäl innan ens hälften av dagen har gått, men det ska nog lösa sig ändå. Men jag har en liten godispåse kvar från igår, det blir nog rätt nice ändå.

ÖNSKEDRÖMMAR

Som ni kanske redan vet så fyller jag hela 18 bast om åtta dagar vilket kort sagt betyder: önskelistor i massor.

I min drömvärld hade jag gärna sett något utav dessa prylar inslagna i paket (eller inte inslagna, spelar inte så stor roll!)

         
        
        
       
     


om jag bara fick välja 3 saker skulle jag dock välja den gula kappan från Juicy Couture, den rosa anteckningsboken/dagboken från samma märke och Cliniques 3-stegsprogram.

Men nu är jag medveten om att typ alla saker - utom Cliniqueprylarna - kräver frakt från antingen staterna eller England = DYRT och det tar TID. Och tid är pengar. Så jag lämnar min drömvärldsönskelista och tar istället min realityönskelista. Som tyvärr inte är lika lyxig eller intressant. Men där finns iallafall:
- nya mjukisbyxor (Mina från Puma har några år på nacken och ett hål i benet)
- ny mobiltelefon (med en usel, ful sony ericsson som pajar ihop när som helst så kan man lugnt säga att jag BEHÖVER en ny)
- Cliniques 3-stegsprogram (bra hudvård borde vara gratis. Tyvärr så är ju Cliniques prylar allt annat än gratis, men det är hudvård, och fullkomligt superb sådan)
- pengar (behöver jag ens yttra mig här?)
- en ny mp3, helst en söt liten iPod nano.
- KLÄDER, alltid kläder.
- hockeybiljett till den 26e Februari (Luleå-Skellefteå)
- ny kamera hade ju inte skadat heller, efter att min lilla baby föll i toaletten i somras.

jaja, there you go, men nu måste jag rusa upp och duscha så jag ser lite mänsklig ut då jag ska åka hem iallafall.
ciao!

Magiskt bra!

Detta med hudvård är ju en hel kunskap ... Bara att hitta något som funkar som inte kostar en förmögenhet är svårt nog. Cliniques trestegsprogram är min favorit. Det blir rent, lent och ingen torr hy så långt ögat kan nå. Wonderful! Synd bara att det ska vara så rackarns dyrt. Får väl önska mig det i present, kanske? Då blir det billigt och bra för mig, iallafall. Annars gillar jag Garniers Pure A-serie också, det funkar super som budgetalternativ.

Sitter och kikar på intermixonline.com, och damn, att allt ska vara så vidrigt fint. Och för att inte tala om vidrigt dyrt. Men det funkar lovely som inspiration, iallafall! Susade vidare till Monkigirl.se istället, där jag kanske kan hitta lite mer plånboksvänliga prylar! Och vad läser jag där, måntro? Jo, att Monki ska öppna butik i Luleå! Wonderful, då har man ett lite mer unikt butiksstopp än bara H&M och Gina Tricot. Fast Monki kommer ju säkerligen att bli lika standard som båda kedjorna på nolltid. Men det var inte så noga.


Yes, snart är det gjort!

SNART har jag plöjt igenom HELA Jennie Hammars blogg. Känner mig stolt. Som att jag sprungit New York Marathon. Typ. Inte för att jag någonsin har - eller i framtiden kommer att kunna säga att jag har - sprungit NYM, men jag kan tänka mig att det är ungefär samma känsla (?). Har bara ca 60 inlägg kvar, and then I'm done. Men lite tråkigt blir det ju ... Vad ska jag nu läsa? Ge mig tips! Och snälla, inga vanliga, svenska modebloggar som finns på varenda bloggtopplista. Ge mig fotobloggar! Hockeybloggar! Skobloggar! Vad som helst, bara jag slipper Kenza och resten av sveriges "bloggelit". Låt mig bara understryka att jag inte har något emot Kenza eller hennes blogg, eller någon annan från toppskiktet av sveriges bloggar, det är bara inget för mig. Så, bring on the tips, tack!

ciao!

Bra cover!

Jag är ingen enorm coverfanatiker, direkt. Jag kan uppskatta dom, men oftast är det originalet som föredras. Free Fallin', är dock ett lysande exempel på en cover gone-excellent. Och då är det John Mayers variant jag menar, ingen annan. Har visserligen inte hört någon annan variant än Mayers och originalet. Men nu är det inte Free Fallin' det handlar om, utan om en utav 90-talets (jag antar att det är från det årtioende den kommer ifrån, men if not, rätta mig!) smörigaste rockballader: I don't wanna miss a thing av Aerosmith. Men nu är det en variant med David Cook. Åh, vad jag tjatar om han, men seriously, han har så underbart skön röst så det finns inte ett slut. Här är iallafall hans variant av I don't wanna miss a thing, och jag älskar den.


så ja, give it a shot, och se - eller snarare hör - ett bra exempel på en alldeles superb cover!
ciao!

Who did you think I was?

Sitter och intar min frukost, två mackor med räkost samtidigt som jag pimplar i mig ett glas juice. Riktigt gott. Fast jag är fortfarande tveksam till juicesmaken. Coop gör god äppeljuice, den är helt klart toppklass, och samma sak med deras tropiska juice. Men deras apelsinjuice? Nja. Alltså, den funkar såklart, men den är lite för ... Tjock för min smak. Lite fruktkött är gott, men inte så mycket att det lika gärna skulle kunna intas med gaffel, då är det lite too much för min smak. Plus att jag tycker mig ana något mintaktigt i smaken, vilket inte ger den ett bättre betyg. Mint och apelsin ska aldrig blandas med varandra, end of story. Ingen citrusfrukt ska blandas med mint. Jaja, då var det sagt! Och med det vet ni min åsikt om Coops apelsinjuice. Inte för att ni blir direkt klokare av att veta det. Såvida ni inte tänkt bjuda mig på juice anytime soon, då vet ni ju några säkra kort och något ni helst undviker (hint: Coops apelsinjuice, ifall ni missade det)

Utöver min numera färdigätna frulle sitter jag och lyssnar på musik, såklart, och läser Jennies blogg, som numera blivit en självklarhet på min bloggläsningslista, precis som Lisas och Ebbas bloggar. Nu ska jag hämta min glass och get some serious stuff done! Är det tänkt, men man vet ju aldrig.

Good night, over and out!

Sådär, mp3n är laddad och klar, nu åker sminket av, pyjamasen på och boken fram!

godnatt,
ciao!

Jennie, Jennie

Åh, jag kan inte hylla hennes blogg nog, den är SÅ bra! Helskön blogg, har flera gånger varit tvungen att skratta (rolig tjej det här!) och det bästa av allt med hennes blogg? DEN TAR ALDRIG SLUT! Har läsnöje i flera timmar. Började läsa runt 21-tiden, och jag läser fortfarande. Det är tamigfan helt fantastiskt! Kika på hennes blogg här.

Varning! Risken för att du blir beroende är stor. För stor.

THAILAND!

Har visserligen inte lovat några bilder från Thailand men äh, vad fasen, här kommer några iallafall!

 Den otroliga utsikten uppifrån berget på väg till någon liten, mysig strand.
 Som sagt, den gick inte av för hackor inte!
 Sweetiesarna på hotellet före utgång. Jag är för övrigt den ärofyllda fotografen på denna bild (och även båda ovanstående bilder)
 Risig tjej på playan. Ser inte ut att vara så jättevarmt på bilden, men det var faktiskt riktigt varmt ute! Är även nyklippt på bilden, vilket inte syns direkt, håret har ju varit och böjt sig så fint, fruktansvärt oresistent mot fukt som det är, och luggen har delat sig snyggt.
 Seriöst, jag ska ta och skaffa en apa till husdjur! Så underbart söta djur. Och ni har väl inte missat den nya Gainomax reklamen? En liten apa med barnröst som vädjar oss att dricka Gainomax efter träning istället för att äta en banan för att "bananas are for monkeys", jag smälter och blir alldeles tårögd då jag ser reklamen, medans dom flesta hatar den.
 Som sagt, det busades mycket då dessa bilder togs. Och jag kan faktiskt - med lite stolthet i rösten - faktiskt säga att dessa bilder är helt spontana, och vi har alltså inte suttit och räknat "1, 2, 3!" för att sedan ta en ospontan bild med syfte att se just spontan ut.
 Här får jag massage i Kamala. Massage är verkligen helt gudomligt skönt, det kanske syns på min smått saliga min, och denna kvinnan var helt otroligt bra på att massera, plus att hon var så fruktansvärt gullig.
 Nej, jag skaffade mig inga ragg eller potentiella makar under denna resan (eller okej, det skulle vara snyggingen vid poolen isåfall, haha!), utan dessa två killar - Ban och Pae - blev jag och Johanna kompisar med, träffade dom på stranden, där de arbetar med att hyra ut vattenskotrar, och det slutade med att vi började hänga med dom på kvällarna, riktigt trevligt! Sedan att vårat umgänge resulterade i kärleksförklaringar som "I live you" (Ja, det stod faktiskt live, inte love) via sms åt Johanna, efter bara några dagar, påverkade inte situationen på något vis. Faktiskt.
 Ytterligare en fantastisk utsiktsbild från samma berg som tidigare bilder togs (utsiktsbilderna, alltså, inte dom andra). För övrigt är den andra stranden härifrån, den som har en liten ö utanför, playan där vi hängde i stort sett dagligen.
 Här är jag i Kamala. Det påpekades, under denna morgon precis före vi kom till stranden, att det fanns "på tok för lite bilder på mig" så sekunden vi hade anlänt till stranden blev jag i stort sett nerdragen till vattnet där vi tog typ en miljon bilder. Kändes lite ego att stå framför kameran så länge. Modellandet är nog inget för mig.
 Detta är sista kvällen (SNYFT), vi hade precis varit ute och ätit middag, och då kom en liten flicka som sålde blomsterkransar (såna barn är fruktansvärt vanliga i thailand, hjärtskärande söta ungar) och då fick jag en av Anna, och blomman jag har i håret kommer från Linneas lemon juice.
 Verkligen sorgligt hur snabbt det går för brännan att försvinna då man kommer hem ... Är ju inte sådär brun längre, om man säger så. Fast jag ser väldigt röd ut i ansiktet, men det var vidrigt varmt den kvällen, från typ halv sex till åtta och nånting på kvällen var strömmen borta i hela kata = inte en enda fläkt eller AC fungerade = det var äckligt varmt och kvavt överallt.
 Och sista bilden, som visserligen inte är tagen i Thailand, utan i Stockholm, på Radisson hotel. Fick höra att jag ser ut som min mamma på den här bilden, men det är svårt att avgöra sånt själv.

Fröjd(er) för ögat

Sittar och dregglar framför Topshop och Weekdays webbshop. Åh, vad mycket fint. Och ÅH, vad jag vill shoppa! Tur att man fyller år snart, då kanske någon snäll prick kan ta hem nånting av det jag nu hittat hem till mig nästa måndag runt fem tiden? Jaja, vad har jag spanat in för godbitar nu då?

 
Fantastiskt fin kofta från Weekday. I love it. tights, någon tjusig t-shirt, Converse (vita, of course) och en slarvigt påsläng sjal och snygga solisar. Ja, tack!


Minst lika snygg oversizad sweatshirt från samma ställe. Åh. Älskar den. Plagg som man kan bära med enbart tights och några slappa skor måste vara det bästa som finns. Det är typ en chic variant av hemmamys. Något för Paris Hilton, kanske? Någon borde verkligen säga åt henne att dumpa de där fruktansvärt fula sweatsuitsen som inte ens en liten 7-årig flicka skulle ta på sig. Herregud, hon är väl närmare 30? Skärpning!
 
Åh, om jag bara hade vågat bära denna outfit, och haft kroppen att bära upp den med så hade jag varit lycklig! Galet snyggt, blir alldeles dizzy av snyggheten. Tröjan ligger för övrigt HÖGT på min önskelista, den är helt stunning!

Fantastiskt fin top från Topshop, blev helt kär. Känns lite sådär lagomt uppklätt marinchic, typ. Matchas med svarta, basic shorts (inga såna där äckliga i sweatmaterial dock, huvva) svarta flats (eller någon annan basicsnygg sko) och fina solisar på sommaren. Frågan är bara: marinblå ränder eller röda?
 Denna pärla är minst lika snygg som sitt marinblårandiga syskon.

 Det är typ ett par såna här skor jag länge varit så himla sugen på. Fast nu sitter ju alla möjliga sorters snarlika varianter på var och varannan 14-15 årig tjej i lilla Boden, så jag tror jag avstår. Men fina är dom!
Ja, Topshop kan då det där med skor, vill jag lova! Och jag har länge, ända sedan i somras, letat efter ett par snygga, enkla gladiatorsandaler. Att dom är bruna är ett måste, och dom ska vara så enkla som möjligt. Och ända sen mina guldiga remsandaler som inhandlades för 40 pix på Indiska i somras beslutade sig för att inte hålla ihop längre i Thailand så har letandet påbörjats på nytt.
Vita tygskor är ju en riktigt klassiker, funkar alltid. Och precis som dom guldiga remsandalerna fick mina vita tygskor möta sin död alldeles för tidigt. Okej, att ha vita tygskor på skogsjogging var kanske ingen toppenidé, men å andra sidan: hur skulle jag kunna veta att vi skulle springa runt bland mossa och små "hål" med vatten upp till knäna i? Det hade nog ingen annan räknat med heller, så lite mercy, tack. Drömmen är ju ett par klassiska Ked's, men då är det ju det där med att dom faktiskt är vita. Frågan är ju hur länge dom är vita. De jag köpte i somras, som kom från Wedins, höll sig helt kritvita och fina i högst två dagar. Fast jag hade kvar dom sen ändå.

 Vita skorna från i somras före pdol. Eller före är egentligen fel att säga, för den här bilden togs torsdagkväll, alltså första kvällen av tre på superfestivalen. Poängen är iallafall att dom var vita fortfarande)
 Så här fina var samma skor som ovan efter en helg av springandes runt hela stan, dansandes och spännande möten (?).
 Och mina guldiga darlings som tyvärr gick och dog i Thailand.

rip, sweethearts!

nu ska jag ta och firra lite musik, sen ska jag smorsla in min vidrigt vintertorra hud (solbrännan försvinner med en rasande fart, hjälp!) och sen är det good night.

ciao!

Kvällsfika/mat ÄR mysigt!

Allt detta snack med "onödiga kalorier" och allt sånt där som dyker upp då man pratar om kvällsfika och att äta på kvällen. I DON'T CARE, säger jag! Fan, är man hungrig så ska man väl äta, end of story. Nog får jag hellre i mig lite extra, onödiga kalorier än att gå hungrig bara för att hålla mig smal. Herregud, man blir ju inte smällfet av en liten kvällsmacka.

Har för övrigt varit på 60-årskalas idag, pampigt värre, jag vet. Det är nämligen så att min morfars lillebror fyller hela 60 bast idag, pensionär blir han ju nu och allt, så det firades med pompa och ståt. Ett helt gäng av både bekanta och obekanta ansikten var där då vi kom, och allmänt glad stämning rådde. Det bjöds på lite lättare mat, olika pajer, sallad, pastasallad och senare även tårta. Det var riktigt nice. Då nästan alla hade åkt, då bara Lindgrens var kvar, blev det snack om resor, hockey och en massa annat. Eftersom vi hade ätit ganska rejält på partajet var ingen utav oss särskilt hungriga. Förrän nu, strax efter nio. Då kom mormor och frågade om vi skulle ta och steka lite hamburgare och ägg. Jag var hungrig, så svaret var ett tveklöst ja. Så bara några minuter senare serverades det nystekta ägg och hamburgare, tusan vad halvfabrikat kan vara gott ibland! Ojoj. Sitter nu och kollar på p3-galan med morfar och hjälper mormor lite med datorn.

Princess for a day

Japp, dagarna är räknade, nu är det 9 dagar kvar tills jag fyller 18! Visserligen är det på en måndag, så det lär ju inte bli något party då. Men sen kanske ... Jag har iallafall kikat runt överallt; Forever21, Asos.com, shopbop.com, för att leta lite gorgeous klänningar. Här är mina toppkandidater (jag vet, det blev hur många som helst). Vad tycks? Vilken är din favorit?

Forever 21
   
   
   
   
 

Asos.com
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

shopbop.com
   
   
   
   


ta-dah! Där är mina drömklänningar, hela 72 stycken! Vågar inte ens tänka på vad dom kostar sammanlagt. Men visst är dom fina?

God morgon (ja, för vissa är det faktiskt morgon fortfarande)

Eller okej, jag har varit vaken i ca 2 timmar nu, men det räknas fortfarande som morgon. För mig, alltså. I min tideräkning, om man säger så. Gick iallafall och åt lite frulle, blev bara någon macka och lite juice. Var inte särskilt hungrig, det var mest för att det skulle se bra ut "på pappret". Sen fick jag ett litet specialuppdrag av mormor min. Morfars lillebror fyller år idag, han blir pensionär osv, så vi bestämde att vi skulle göra samma sak som vi gjorde då morfar fyllde 60: en jobburk. Burken innehåller då alltså ett x antal lappar med olika uppmaningar till att göra saker: baka, gå ut på en promenad osv. För att inte vara helt uttråkad under tiden hämtade jag min kära b&j (som alltså inte dök ut ur frysen igår) och så kollade jag lite på Brudens bäste man eller vad den nu hette, den där med Patrick "McDreamy" Dempsey. Den var väl sådär. Eller okej, jag kollade väl inte överdrivet mycket på den, var fullt upptagen med att skriva lapparna och trycka i mig lite glass där emellanåt. Sen då lapparna var klara, skulle bara göra 2 st så det tog ju inte sådär jättelång tid, stängde jag av filmen, satte glassen tillbaka till frysen och vips, så hamnade jag här! Så, ja ... Finns väl inte så mycket mer att säga, I guess.

Sitter och lyssnar på en nice musikblandning i form av David Cook, The Script, Kool & The Gang, Bill Withers och John Mayer. Inte så många kvinnliga röster, I know, men det kan icket hjälpas! Jaja, nu ska jag nosa vidare i lite bloggar.

ciao!

Jennie Hammar

Kikade nyss in på hennes blogg, and I LOVE it! Helskön blogg, hon är öppen, rolig + att hon är gift med 50% av Sveriges mesta radarpar: Filip och Fredrik. Och det är alltså den förstnämnda som hon är gift med. Hur som helst, störtskön blogg, kommer säkert lusläsa den imorgon.

har tyvärr ingen länk, men det kan inte vara så svårt, kika in på Glamours hemsida, klicka på bloggar, och så ska hon finnas där någonstans, skulle jag tro!

nu ska jag typ fika och sen sova åde,
ciao!


TJARÅ!

Sitter och glor igenom bilderna som jag flyttade över från den gamla datorn till den nya. Roliga minnen! Hittade några gamla gobitar, det vill jag lova! Hittade bland annat lite baby pics på jag. Och lite annat smått och gott. Roligt är det iallafall! Sjukt fikasugen, men jag ska nog kunna behärska mig lite längre. Fast okej, en macka kanske slinker ner. Och sen ska väl min kära vän b&j säkert fram.

jaja, det var väl allt då?

KOMMENTERA, gullisar?

ciao!

Yeahyeahyeah

JA, jag vet, jag har babblat om honom förut, men JA (igen), han är grym, åh så grym. David Cook, alltså. Idol-vinnare har alltid känts lite små-tacky, eftersom i det långa loppet är det oftast dom som kommer 2a eller sämre "vinner", dvs att dom kommer längre i karriären osv. Denna kille vann dock 2008 års American Idol, och jag har varit helt fast sen hans låt Time of my life spelades på hotellet i Thailand. Låten är inte bara mucho bra, den ger mig ett gäng lovely minnen också, så helt fel är det ju inte! I vilket fall tycker jag ni ska spana in killen, han har så sjukt skön röst, påminner lite om John Mayer, fast med James Morrisons raspighet, typ.



på bilden är det David Cook till höger, tillsammans med tvåan, David Archuleta, som för övrigt inte alls är dum han heller. Crush, till exempel, är en riktigt bra låt!

åh, denna jävla norska ...

Ska detta förbannat fula språk få förfölja mig hur länge som helst? Började i thailand, då världens mest annoying norska familj förpestade mina lata dagar vid poolen, men sen så åkte dom hem och min lycka var gjord. Tills typ dagen därpå, då ÅTTA TILL kommer till hotellet?! KUL, verkligen! Sen då vi var på väg hem var då våran pilot dansk och resten av besättningen norsk. Och sen, då vi väl var hemma, så var ju jag SÅ glad över att äntligen slippa norskan. Ha! Trodde jag ja! Då halar Carin, våran svenskalärare, fram en liten övning inför nationella proven i SvB, PÅ NORSKA. Då vill man ju bara skjuta sig rakt igenom huvudet. Det SÖG! Och nu är det en NORSK TALKSHOW på jävla-fucking ettan (eller det kanske är tvåan? whatever).

Jag. Vill. DÖ.

Låt mig bara understryka att jag inte har något emot norrmän. Bara dom inte pratar.

hejdå

TJA!

Sitter och glor lite överallt; Lisas blogg, bilddagboken, Facebook ... ja, som sagt, mina ögon finns överallt. I'm always watching you, hehehe.

Dösugen på fika, men jag tvivlar på att det finns något som möjligtvis kan fånga mitt intresse ... men om mormor ska handla imorgon kanske jag kan slänga ihop lite dumlemuffins? Tål att tänkas på, iallafall!

ska ta och kirra lite musik, sen kanske jag kan hitta någon efterbliven Ben & Jerry's-glass och bläddra lite i Glamour (GRYM tidning, för övrigt!), det blir nog mucho nice, skulle jag tro!

Blir mest troligt att jag skippar hockeyn imorgon, känner mig inte alls taggad att åka buss t&r och förmodligen bara se luleå förlora. Då stannar jag hellre hemma och glor film! Plus att jag sparar pengar. Ja, alltså, biljetten har jag redan, den fick jag gratis av mah sistah, men bussen kostar ju ... 80 jävla spänn. Ofta det kostar 80 spänn att åka t&r piteå-luleå? Betalade för fasen 84 t&r BODEN-piteå. Jävla tattare ... Så nej, jag stannar nog hemma med b&j istället, så slipper jag slösa pengar på att se luleå förlora, hehe!

hoho!

Sitter hos mormor, på nydatorn och allt! Riktigt trevligt, den går nästan lite snabbt! Och blank och tjusig är den också. Har fått i uppdrag att flytta över alla gamla bilder från den förra datorn, men det ska nog slutföras imorgon, hade jag tänkt.

sitter och ser (eller snarare lyssnar) på På Spåret tillsammans med mormor och morfar.

this is the time of my life

Sitter i datasalen på skolan och chillar med Jossan, slutade för ca 30 min sen, hade historia. Var väl inte en särskilt givande lektion (eller okej, ingen lektion efter lunch en fredag kan ses som särskilt givande då i stort sett allt man pratar om spårar ut till nånting helt annat) var mest svammel, men roligt hade vi iallafall. Satt och pratade om Björn Gustafssons "nittionhundra ... fyrtioåtta?". Oj, vad vi skrattade åt det. Riktigt roligt. Och extra roligt då man är trött, bör tilläggas.

Matchen igår gick ju åt helvete, förresten. Förlorade med 3-4. Mot Timrå. På hemmaplan. Det sög ju. Men det blev inga större förändringar i tabellen, åtminstone inte för luleå, utan dom stannade kvar på fjärdeplats, så det var ju bra iallafall. Hoppas bara att det går bättre imorgon, då dom möter linköping på hemmaplan. Håller tummarna för vinst! Såklart. Känns lite ovärt att släpa sig till luleå från piteå - ca 7 mil - en lördagkväll, om dom ändå förlorar. Sen att man i stort sett blir ihjälmobbad efter varje förlust är ju ingen stor höjdare heller. Å andra sidan brukar jag mobba han då Skellefteå förlorar ... Men det är inte samma sak! Typ.

men nu måste jag börja kila, så man inte missar bussen,
ciao!

Celebrate good times, c'mon!

Tjoho, gott folk! Sitter och tänker så det knakar, håller på att skriva en liten presentation som min historialärare gav oss i läxa. Shit, det var lättare sagt än gjort, skitsvårt att komma på saker om sig själv som dessutom ska fylla upp en HEL SIDA! Känns väldigt ... Ego att sitta och skriva sådär detaljerat om sig själv. Men jaja, she asked for it! Sitter och bevakar kvällens hockeymatcher, men jag vet inte om det var så mycket att bevaka ... Eller jo, det är det väl, men inge kul att bevaka en massa matcher där det inte händer ett skit. Fast vem vet, dom kanske tar igen sig? Visserligen brukar jag alltid säga det, men sak samma.

Imorgon bär det av till Piteå, minsann! Då blir det livat i holken, höhö. Eller kanske inte, men jaja, det firrar sig! Syrran ska ju med - vad jag fattat - så då har man ju lite company, så det är ju nice. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på förutom hockeyn på lördag, men vi lyckas säkert skaffa oss nånting gott, så det blir väl degning framför tvn (som vanligt) med en massa gorre.

På tal om matcherna - som tidigare nämnts - så var dom kanske så inte ointressanta trots allt ... Eller ja, dom är mindre ointressanta nu iallafall, då Luleå reducerat från 0-1 till 1-1. The fight is on, dead on! Och djurgården har också gjort mål, YES! Och nu blev det 2-1! Som jag sade: dom tar igen sig! Och som jag också sade: the fight is on, dead on!

Jaja, men nu ska jag fika lite, sen ska jag typ sova, har sovit pissdåligt i natt, och jag tänkte försöka satsa på lite bättre sömn ikväll. Får se hur det blir med den saken. Jaja,
good night!

ciao!

torsdag

har typ nyss haft NK, slutade för ca en kvart sen. Våran lärare var inte så jätteglad på oss, vi skulle egentligen ha redovisningar idag, hela klassen, men typ 80% av alla grupper kunde inte, pga olika saker. Min grupp, som arbetade om nebulosor, hade råkat ut för ... Låt oss kalla det "tekniska problem". Det var tydligen ingen vettig anledning enligt våran lärare, utan hon tyckte det handlade om att prioritera osv, men det är inte så lätt att prioritera saker då allt ska vara färdigt i princip samtidigt. Jag tycker snarare att det handlar om dålig kommunikation mellan lärare ... Visst, jag förstår att det är svårt, och att flera av de lärare som undervisar oss inte bara har våran klass, utan flera andra, men så mycket begärt är det väl ändå inte att lärarna pratar mellan varandra och kollar så att man inte har typ 100 grejer samtidigt? Känner mig sådär lagomt jättestressad, måste hela tiden påminna mig själv och att komma ihåg att andas där emellan varven ... herregud, försöker dom bränna ut oss totalt, eller? Så att man ligger där, skolavslutningskvällen, helt död, knappt så att man orkar festa eller nåt? Bra idé! Kan funka.

God kväll, gott folk!

Sitter i vardagsrummet med hela gänget och glor på TV, har gjort lite svenska, men jag kom för i tusan ingenstans, så jag gav upp, tänkte jag. Men nu ska jag gå och lägga mig, tror jag, är helt dödstrött, plus att jag har en sån sjuk träningsvärk, kan knappt gå. Men nu ska jag kila,
hoppas ni haft en grym dag! (även om inte min varit helt tiptop)

för övrigt så började jag läsa två nya kurser idag, och en ny igår! Ljudteknik A igår och Rättskunskap och Historia A igår. Det var rätt roligt, faktiskt, långt över förväntan!

Men nu ska jag som sagt lägga mig,
gonatt!

Hallå i stugorna!

Ska snart springa ner och se Guldbaggegalan, Björn Gustafsson skulle ju göra ett inhopp, så det kanske är värt att se på. Det enda som är intressant att se ikväll, iallafall, verkar det som. Imorgon blir det att stiga upp tidigt, inte fanken fick jag min älskade sovmorgonen som jag trodde jag skulle få, icket! Jag ska minsann ha rättskunskap 10.00, så där rök den. Plus att den lektionen håller på till 11.30, sen har jag hål till 14.00. KUL. Verkligen.

nu ska jag kila,
pussciao!

Dagens låt 12/1


Hallå där!

Jag börjar bli lite bättre på det här nu, va? Känner mig riktigt duktig, faktiskt. Sitter och tittar runt lite i bloggar osv, lyssnar på John Mayer osv. Kom hem, åt middag, och så fick jag en semla till efterrätt! Det var wonderful, semlor som är så gött. Det var nice.

men nu ska jag kika vidare,
pussciao!


Dagens låt 11/1

Längesen jag lade upp ett "Dagens låt"-inlägg, men nu är det banne mig dags! Dagens låt är Time of my life med David Cook. Tycker det är en svinbra låt, och den påminner väldigt mycket om Thailand, då den spelades väldigt ofta på hotellet vi bodde på, Kata Sea Breeze!


Åh, nej, nu måste jag börja skärpa mig!

Börjar bli fruktansvärt dålig på det här med bloggen, skärpning! Men jag har å andra sidan inte haft något intressant att skriva om, och det känns lite lame att bara pladdra på, utan att faktiskt ha nånting särskilt att skriva om. Skolan drog igång i torsdags. Kändes lite småsegt, trots att jag bara hade två lektioner; sånglektion och NK. Sen fredagen var det lite hårdare tag, då var det engelska, svenska, matte och körrep som stod på schemat, minsann! Dom första två lektionerna, engelska och svenska, var väl inget märkvärdigt direkt, började kolla igenom lite inför nationella proven. Matten var lite roligare - ovanligt nog - då våran grupp har en ny lärare. Han verkar riktigt bra, och jag är faktiskt nästan taggad inför Matte B! Känns iallafall som att jag kommer klara mig igenom den här kursen bättre än A-kursen. Hoppas jag. Men nu ska jag kila och se lite TV!

ciao!

hallå i stugorna!

Long time no see, jag vet, och mycket mer än så hninner jag inte säga, för nu ska jag ha svenska. Men nu vet ni att jag lever iallafall.

ciao!

HOHO!

då var man tillbaka i sverige igen! Anlände igår på arlanda ca 16.30 eller nåt. Kändes ju sådär, nu då man hade vant sig vid govärmen och allt! Fast ändå rätt skönt att vara hemma, när allt kommer kring. Var ju dock sådär lagomt kallt då man kom fram, hade ett par knälånga (/korta?) byxor och flipflops. Så det kändes då vart man hade kommit iallafall! Då vi hade kommit och fått vårat bagage drog vi direkt till hotellet och lämnade våra väskor osv, sen gick vi för att leta oss lite käk, man var ju lite hungrig faktiskt ... Trots att vi hade ätit bara några timmar tidigare. Men tror ni att något ställe är öppet? Såklart inte. Julafton är inga problem, då kan man minsann ha öppet överallt, men nyårsafton? Nej, DÅ är det helt plötsligt omöjligt! Hittade iallafall ett fik där vi shoppade mackor, dricka och lite annat gott. Prislappen för två mackor, en dricka, en kanelbulle, en bit chokladtårta och en bit morotskaka? 350 spänn. Jävla tattarpriser. Fast det var gott att få något att äta iallafall. Sen hängde vi lite på Tina och Johannas rum innan vi gick in till vårat. Borstade tänderna och lade mig i sängen, nog var man trött alltid! Somnade säkert före nio igår. Nu är det bara typ fyra timmar tills vårat flyg går ... om inte tattarnorwegian flyttar oss till någon jävla pissig flight sent ikväll, som det blev för Tina och Johanna, som egentligen skulle suttit på flyget typ nu, men icket, nu får dom snällt vänta till åtta ikväll. Jaja, nu ska jag kila till hotellrummet och fika lite, men jag lär väl kika in senare ikväll, och då ska jag minsann berätta lite mer om resan, för då sitter jag kanske LITE bekvämare, om vi har tur!


RSS 2.0