it's a love story, baby just say yes

hejsan hoppsan i galoppsan! Sitter och krubbar lite lunch, i form av hamburgare, stekt ägg och bacon. Gott som attans kan jag avslöja att det är, speciellt då jag inte åt någon frukost, drack bara ett glas juice, och sen har jag och mamma varit på stan. Köpte inget mer speciellt än en flaska nagellacksborttagning, sen gick vi mest och kikade på marknaden som tagit över varenda liten meter av Piteås gator, och kommer finnas där till någon gång på söndag. Insåg också att vi valde helt fel tillfälle att gå på stan, folk överallt, trångt och bara allmänt jobbigt. Gick även och kikade lite efter presenter, har inte mindre än fem personer i min närmsta umgängeskrets som fyllt år eller ska fylla år inom en snar framtid. Och jag som är usel på att hitta presenter åt folk. Eller; antingen så har jag zero idéer, eller så får jag världens snilleblixt. Men det händer typ en gång vart tionde år. Fast jag har mina planer inför Kalles 18-årsdag i November, hehehe.

Snart ska jag pallra mig in i duschen och börja på "Operation: uppfräschning". Och just det, som ni kanske vet så är det ju kick-off för pdol ikväll, och vad tror ni händer? Jag har fått en jäkla finne. Vad är oddsen, liksom? Här har jag gått en hel sommar och knappt bekymrats överhuvudtaget vad det gällt hudproblem, och så får jag en finne nu. Sämst timing, eller vad? Och den är stor, röd och gör ont som fan, och den är precis vid min näsborre. Jäkligt osmidig placering, med andra ord.

Och just det: idag har bloggen funnits i ett år! Det ni, känns nästan, nästan värt att fira. Ingen aning om hur, men ändå. Troligtvis den mest långvariga blogg jag haft, så lite stolt över mig själv är jag ju iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0