en riktig pärla!

åh, den där Paolo Nutini är en riktig pärla, ska ni veta. Man blir alldeles glad och varm i själen av hans übermysiga röst! Sen är ju låtarna i sig själva inte alltför kassa heller. Så just därför tänkte jag bege mig mot sängen med denne underbara mans röst i mina öron. Kan det bli bättre? I think not.

Imorgon blir det kanske att fortsätta måla huset, beroende på hur vädret ser ut. Om det regnar blir det ju inget målande. Och jag måste medge att jag faktiskt hoppas lite, lite, lite att det regnar imorgon. Mest för att jag inte är så sugen på att stiga upp före tuppen himself. Imorgon blir det nog också årets första dos av allergimedicin. Har haft lite issues med det idag, kliande ögon, rinnande näsa, nyser konstant osv. Men i övrigt känner jag mig pigg som en lärka, så jag gissar att det är allergibesvären som spökar, men detta skall åtgärdas imorgon med medicin i både pillerform och nässpray.

OCH, joy to the world, morgonen kommer inledas med ett stort, härligt glas med apelsinjuice, världens kanske godaste dryck, for sure.

just det, sängen var det, ja!

godnatt, sweets!

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0