no MAN, no cry

japp, då var det ju måndag igen... Ifall det nu gått någon obemärkt förbi. Lite segt, är inte så överdrivet förtjust i måndagar. Tråkiga lektioner; idrott, gemu, matte, engelska och ljudteknik. Fast dom två sistnämnda är helt klart dagens guldkorn, men tyvärr väger gemu och matte snäppet tyngre, vilket drar ner betyget på dagen i sin helhet.

Ja, vad kan man säga om dagen i övrigt? Inte så mycket. Skolan, sen stan en stund, middag hos grannarna, mys framför tvn och nu är jag här.

För övrigt så gör Anna extremt roliga ljud då hon snarkar. Så nu vet ni det.

Imorgon blir det nog för övrigt att premiärkäka allergimedicinen, våren verkar ha slagit ut for real här uppe = en massa pollen och annat skit i luften. Tur att man är kittad då, med andra ord. Har minst 10 allergitabletter i myntfacket i plånkan, nässpray och Bricanyl i väskan. Chill som fan! Tummen upp för att vara förberedd, om man säger så.

Måste för övrigt tipsa om en grym spray jag köpte i helgen; Dust it från Proffs. Litet yttepytteminus för det enorma trycket som är i flaskan, det blir sällan mindre dos en extremjävla mycket. Men, låt er inte avskräckas av det, för sprayen är så nedrans grym, så det överväger det faktum att man nästan blåser bort då man ska spraya. Den luktar grymt gott, håret blir matt och lätt att styla och forma, utan att det blir stelt (yes!) plus att det är billigt, 39 kr känns som ett superfynd. Finns i princip överallt, mitt inhandlades på Coop.

För övrigt noterade jag nyss att Paolo Nutini blivit en riktig jäkla pudding. Eller ja, han har väl alltid varit mer eller mindre apsnygg, men nu... Åh. Måste försöka nosa fram en bild. This is too good to be true. Ohlala, nog hittade man bilder på karln, alltid! Eller karl och karl, han är väl bara ett par år äldre än mig. Men damn, vad han har blivit snygg! Okej, nog pratat om hans utseende. Om lite mindre än en månad - den 1a Juni, närmare bestämt - släpps hans nya album, vars titel jag älskar, Sunny Side Up.

   

nej, nu ska jag ta och kila mot sängen, och kanske leta fram någon Paolo Nutini-låt.

tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0