HARD WORK WORK

ska snart sätta igång med historian. En uppsats om Titanic. Vet dock inte när den ska vara färdig, alla säger olika. Det jag hörde senast var att uppsatsen skulle lämnas in imorgon och att redovisningarna börjar på fredag. Men eftersom alla säger olika så är jag långt ifrån säker. Men jag gör färdigt det iallafall.

COME TOGETHER

sitter och ser Dansbandskampen och undrar vad fan som hände med hon i juryn som bryter på amerikanska. Eller snarare vad tuan som hände med hennes kläder?! Jag skäms, för tusan. Hemskt, hemskt, hemskt.

Tog en promenad till stan för att repa, kommer till skolan och vad får jag veta? Att repet är inställt. Ville bara lägga mig ner på golvet och gråta. Jäkla skit. Hade alltså promenerat in till stan helt i onödan. Fint.

Ska strax bänka mig i soffan och se lite One tree hill. Eller jag håller fortfarande på att överväga den saken, har redan sett avsnittet som visas idag, så jag kanske hoppar det idag. Gossip girl är fortfarande givet, dock.

Imorgon är det måndag idag, huja. Tiden går så fort att man inte riktigt hänger med. Snart är det ju för tusan jullov. I veckan är det lite lugnare tempo än tidigare, har avverkat de största stressmomenten. Ska göra klart historian, skriva en labbrapport till NKn och plugga lite kultur- och idéhistoria. Eller ja, ETT enormt stressmoment är ju kvar och jävlas: julshowen. Det är lite mer än 2 veckor kvar, och allt är långt ifrån färdigt. Stressen börjar verkligen bli påtaglig, kan man ju säga.

Igår tog jag en lugn dag, städade och läste några sidor ur Luftslottet som sprängdes. Det börjar dra ihop sig mot slutet, spännande!

HALF OF MY HEART

YES, det blev seger för Luleå! U-N-D-E-R-B-A-R-T. Detta var precis vad jag behövde. Känns alldeles förträffligt bra. Men nu ska jag faktiskt börja med boken. Nej, jag gjorde inte tidigare. Blev så inne i hockeyn. Men nu ska jag ägna min tid åt Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist. Åtminstone tills historiaboken åker fram.

ALL I WANT IS YOU

då var jag äntligen färdig med Flickan som lekte med elden, woho! Ska alldeles strax börja med den tredje och avslutande delen i trilogin, Luftslottet som sprängdes. Hoppas den är lika spännande som de två föregående böckerna. Men från vad jag hört av folk så är den bra, så jag litar på dom. Och med två så himla bra böcker har jag svårt att tro att den sista helt plötsligt skulle bli tvärdålig?

Ska sätta igång med historiaplugget senare (alltid lika duktig på det här med att påbörja saker i tid), har prov imorgon. Ska även hålla svenskatal imorgon. Är lite nervös, men förhoppningsvis kommer det gå bra. Och förhoppningsvis så dyker Fanny upp, vill inte stå helt själv inför Carin och hålla tal. Men förhoppningsvis löser sig allt!

På söndag blir det rep för hela slanten. Eller ja, vi ska först och främst naila Michael Jackson-medleyt, och de andra grupperna ska repa in sina låtar. Ska börja repa runt två-tiden, men jag tänkte vara där lite tidigare, käka lunch och läsa lite ur boken. Om jag inte hunnit läsa ut den tills dess, förstås. Fast risken finns ju att jag inte har gjort det, det är liksom en klump på 700+ sidor. Vilket visserligen inte har hindrat mig förut.

Har varit ovanligt pigg idag med tanke på att jag steg upp strax efter 6 i morse. Hade fått i uppdrag att valla kidsen till skolan, så jag steg upp, duschade, käkade frulle innan det var väckning. Då alla hade lämnat huset pallrade jag mig till bussen som tog mig till skolan, hade engelska, sen gitarr, käkade lite snabblunch, scmu, rep med barnen på fria emilia, ensemble (som mest ägnades åt scmu-arbete), NK och till sist Wallmans - sista torsdagspasset nu före jul, underbart skönt! Inte för att 15.30 är sådär jättetidigt egentligen, men bara det faktum att jag slipper gå till fem gör mig alldeles överlycklig.

Nu ska jag iallafall ta och börja med boken. LATER

HALF OF MY HEART'S GOT REAL GOOD IMAGINATION, HALF OF MY HEART GOT YOU

alltså, msn i mitt hjärta säger jag bara! Bästa redskapet för tjejsnack då bruden befinner sig typ en mil bort. Love, säger jag bara.

Nu tänkte jag pallra mig ut på en promenad med vovven, sen hem, krypa ner i sängen och fortsätta läsa på Flickan som lekte med elden.

imorgon börjar vi med engelska & fortsättningen av Borta med vinden, sen gitarrlektion, lunch, scmu, kör med kidsen, ensemble, NK och till sist wallmans. Ska dessutom squeeza in lite girltalk med underbaraste Sara, så jag tror ändå att jag ska kunna överleva dagen.

imorgon är jag dessutom chef i huset på morgonen, ska se till att alla kids käkar frulle och pallrar sig till skolan. Intressant med rollbyte!

men nu ska jag pysa. PUSS

I DON'T WORRY 'CAUSE EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT?

just nu är jag inte säker om min privatmeddelande på msn stämmer. Vill bara att allt ska bli som det var förut.

ALL WE EVER DO IS SAY GOODBYE

fan, ibland ångrar jag att jag tillfället kunde förlora förmågan att skriva/prata. Eller åtminstone ta tillbaka saker som jag verkligen, verkligen ångrar. Skulle inte ha berättat något. Hade varit så mycket enklare att bara låtsas som ingenting och fortsätta som vanligt. Men vad gör jag? Jo, jag ska förstöra allt. Som vanligt. Jävligt smidigt. Fick för mi att allt skulle kännas så mycket enklare om jag berättade, att jag skulle kunna gå vidare och bara leva som vanligt. Och hur bra går det, egentligen? Kan ju inte påstå att det går sådär superbra. Och det kanske mest korkade är att jag faktiskt trodde att allt skulle kunna bli som vanligt, att det faktiskt skulle gå att låtsas som att ingenting hänt. Newsflash! Det funkar inte! Det går käpprätt åt helvete, snarare. Hade ju mina aningar om att det skulle vara svårt, men inte så här svårt. Jag vill ha jullov nu.

I'M PERFECTLY LONELY

åh, jag kan inte få nog av den här låten från John Mayers senaste skiva. En oerhört trallvänlig låt som fastnat på hjärnan fler än en gång. En bra låt, kort sagt.


NOBODY SAID IT WAS EASY

Fick se mitt skriftliga svenskanationella idag. Resultatet? MVG, nöjd tjej! Blev förvånad över betyget faktiskt, speciellt då Carin mycket noga påpekade att hon "hade en mycket sträng betygsmall att rätta efter" och då var jag helt övertygad om att det gått åt fanders, så jag blev rätt chockad då Carin visade betyget. Chockad, men väldigt glad. Väldigt, väldigt glad.

Ska fortsätta att spåna vidare på Flickan som lekte med elden. Satt djupt försjunken i boken under kören då dom gick igenom alla andra stämmor, vilket fick flera att skratta. Men vad tusan, hittar man en bra bok så gör man! Satsar på att läsa ut den innan veckans slut iallafall, så att jag till slut kan börja på Luftslottet som sprängdes, vill ju veta hur det hela slutar!

Imorgon får jag inte glömma att ta med mina små korvstumpar, ska labba imorgon på NKn. Blir nog rätt spännande. Sen ska vi ha vårat sista torsdagspass med Wallmans, SKÖNT. Bara tanken att få sluta halv fyra varje torsdag, istället för fem gör mig alldeles varm i kroppen.

men nu ska jag återgå till min bok. PUSS

GOODNIGHT

nej, nu ska jag pallra mig till sängs, läsa en liten stund och sen sova! Sedan ska det smidas planer för fulla muggar imorgon, fint! PUSS

THE HARDEST PART WAS LETTING GO

sitter och pysslar med typ 100 saker samtidigt; läser Flickan som lekte med elden, kollar matchreferat, läser bloggar, lyssnar på musik och surrar med folk på msn. PLUS att jag smider evil plans. Som i nuläget inte ser ut att bli så evil, men något ska vi nog kunna klura fram. Vi har ju trots allt två dagar på oss.

Hade servering idag på Wallmans, vilket faktiskt gick riktigt bra. Tappade inget och jag snubblade inte = lyckat! Är rätt nöjd med min insats, fast jag vet ju att det finns vissa saker jag kan finslipa på. Lyckligtvis fick vi ju det här serveringstillfället just för att det skulle vara en övning, så det kändes väldigt bra att få testa våra vingar innan vi börjar flyga på riktigt.

Imorgon känns det som att jag har något riktigt jätteviktigt, men jag kan inte komma på något. Förutom termins då, men inget annat.

Ser ut som att Luleå inte lyckas bryta sviten mot Skellefteå ikväll heller, synd. Hade verkligen velat se dom vinna. Fan, och nu tryckte skeå in 4-1. Skit också. Jag som var så positiv tidigare ikväll. Men jag har ju trots allt fått en smäll i huvudet, det kanske är därför? Några kopplingar gick säkert av.

Nu ska jag återgå till min kära bok och försöka förtränga luleås förlust.

SWEET CHILD O' MINE

tjofaderittan, då har jag läst färdigt Män som hatar kvinnor. Tog inte ens två dagar. Har fått en del chockade reaktioner, men hallå, då boken är som mest spännande, det går inte att lägga ifrån sig en bok då den är som mest spännande, det finns inte på världskartan, liksom. Påbörjade bok nummer två idag, fast jag gissar att det kommer ta lite längre tid att läsa färdigt den.

Hemskt seg dag idag, huvva. Började med ett besök hos tandläkaren, sen pallrade jag mig till skolan, träffade mina classmates, hade ensemble, lunchade, idrottade. Sen hade jag ett überlångt hål, och jag gjotde typ... Ingenting. Hängde med lite alla möjliga, bland annat Fanny och Vanessa osv. Sen hade vi samhälls och sist men inte minst kultur- och idéhistoria. Var helt sjukt trött, satt mest och gäspade mig igenom hela lektionen. Blev mest svammel på slutet, koncentrationen var som bortblåst. Sedan var jag vänlig nog att hjälpa grabbarna att bära prylar, och det var inga lättviktare, kan jag påstå. Så några plus kan jag addera till "karmakontot", haha. Imorgon har vi servering på Viljan, är rätt nervös. Fast just nu känns det mest som att kläderna är det största problemet. Men det ser ändå att lösa sig helt okej.

sitter och lyssnar på ett gäng favoriter (i spotify, såklart), just nu är det några låtar som grabbarna lirat på deras projektarbete som fastnat. Just nu är det den gamla godingen Sweet child o' mine med Guns n' Roses som jag poppar. Herrejösses vilka minnen man får, kan verkligen återuppleva alla våra rep i huvudet, känna värmen under fötterna då vi lirade på bautakonserten i ettan. Fan vad jag saknar dom tiderna. Håller på att dra i trådarna och försöka fixa ihop ett "gänghäng" inom en snar framtid, förhoppningsvis. Håller tummarna att alla är med på noterna. Saknar våra små häng, iallafall. Tror inte vi hängt tillsammans utanför skolan sen jag fyllde år, och det är snart ett år sedan. Nej, skärpning! Inte bara på dom andra, det är lika mycket mitt eget fel.

nu ska jag snart ut med vovven, sen tänkte jag slänga mig i sängen och dunka lite musik och läsa min älskade bok. PUSS


I'M PERFECTLY LONELY

sitter och lyssnar på John Mayers nya skiva, igen. Den är GRYM. Steg upp runt halv elva idag, rätt skönt att sova ut litegrann. Låg och läste på boken ett bra tag igår, om man säger så... Men boken är riktigt jäkla bra, det går som inte att låta bli! Sen idag ska jag återgå till min kära bok, lyssna lite på musik osv. En riktig slappardag, kort sagt.

Sen ikväll tänkte jag gå ner och göra vovven sällskap, se One tree hill och Gossip girl osv.

Imorgon är det back to basics, med tråkigaste dagen ever, 08.20 till 17.00, kul. Fast jag ska till tandis på morgonen, så jag får sova liiiiite längre. Rätt skönt. Sen är det ensemble, idrott, samhälls och kuhi för hela slanten. Woho. Måndagar är så himla sega dagar, huja. Men snart är det över, får vi hoppas.

nu ska jag äta lite lunch. PUSS


FRIENDS, LOVERS OR NOTHING

WOHO, sitter och lyssnar på John Mayers nya skiva Battle studies, och jag blev alldeles varm i kroppen typ direkt. Grym platta. Eller okej, jag har bara hört en låt än så länge, men so far so good. Duetten mellan John och Taylor Swift, Half of my heart, var grym. Så jag ska lyssna färdigt på albumet, sen ska jag ut med vovven.

Har varit på skolan typ hela eftermiddagen idag. Gick hemifrån runt 12-tiden, anlände strax efter 13. Mötte Emil vid pentryt, pratade med honom medans han värmde sin mat och käkade. Sen låg jag i soffan och läste min nya bok, Män som hatar kvinnor, ett tag. Är förmodligen typ sist i Sverige med att läsa den boken, men bättre sent än aldrig, haha. Sen slocknade alla lampor (dom gör det om man är stilla tillräckligt länge) så jag vågade inte sitta kvar i soffan, utan gick in till grabbarna och lyssnade på deras rep. Kom in lagomt till att de började spela Sweet child o' mine. Sammanträffande? I think not. Var iallafall grymt skönt att lyssna på, så himla duktiga grabbarna är, blir lika tagen varje gång. Och Kalle är så himla duktig på att sjunga. Fast alla killar är ju duktiga på det dom håller på med, förstås. Sen åkte vi till Coop, handlade litegrann, skjutsade hem Martin och sen åkte vi till skolan igen för att se konsert, Norrbottens kammarorkester spelade några klassiska stycken... Väldigt bra var det, iallafall. Även fast den var väldigt bra så blev man fort uttråkad, så det slutade med att jag och Kalle satt och pockade på Emil hela tiden, så att han kollade hockeyn åt oss. Matchen slutade iallafall 2-1 till luleå, vilket kändes superbra, kul med en seger till slut. Efter pausen började man bli rätt trött, skulle inte förvåna mig om jag somnade någon minut också. Men sen blev det snabba puckar, minsann. Vad tror ni händer?! Jag börjar blöda näsblod. Mitt under konserten. Smidigt. Så det var bara att krångla sig förbi Emil och springa ut. Och givetvis var orkestern helt tyst just precis då. Typiskt. Men det löste sig bra ändå. Killarna skrattade åt mig då jag kom tillbaka, med en liten pappersboll i näsan. Efter konserten erbjöd sig killarna att skjutsa hem mig, något man inte tackar nej till direkt. Så vi packade in oss i Kalles pappas volvo (om jag förstod det rätt), hämtade Martin och sen skjutsade dom hem mig. Lyssnade på slutet på matchen i hockeyn, och det jublades en hel del då luleå tryckte in sitt andra mål. Kom hem och fick sätta mig vid matbordet direkt, skönt. Var rätt hungrig, och tacos är något jag längtat efter hela veckan.

nu ska jag ut med vovven, sen blir det massage och sen ska jag läsa några sidor till ur boken, har hunnit nästan 200 sidor redan, hehe. Men hittar man en bra bok så gör man. Har de två nästkommande böckerna ur trilogin också, hittade alla tre till ett riktigt bra pris; 349 kr för alla tre böcker, vilket kändes som ett rätt överkomligt pris.

Ska försöka få tag i Sara nu, hon ringde mig tidigare och hann lägga på precis då jag skulle svara, typiskt.

IT'S NOT OVER 'TIL IT'S OVER

happ, då var veckans kanske mest sega och stressiga dag över. Har hunnit avverka följande: NK-prov (som gick åt fanders), engelska-lektion, gitarrlektion, scmu, kör med kidsen på Fria, ensemble, NK-lektion och wallmans. En riktigt fläskig dag från 08.20 till 16.55, UTAN LUNCH DESSUTOM. Var ju redigt hungrig då jag kom hem. Men middagen var redan färdig & framdukad då jag kom hem, så det var bara att placera rumpan på stolen och käka direkt, underbart! Sen tog jag en promenad med vovven, fixat med lite kort (som fan aldrig blir klara) och bara myst på. Imorgon ska jag till piteå med klassen + tvåorna, och sen på lördag ska jag till skolan och se en konsert, för att jag missade en konsert tidigare i höst då jag var sjuk, så då är jag tvungen att se den här istället.

Imorgon blir det nog kanske idolhäng med Moa. Hade varit trevligt iallafall, tjejsnack och mys. Fint! I värsta fall blir det iallafall tjejsurr på bussen.

ska strax gå och lägga mig, är trött som en gnu, rumpan har somnat och jag ska upp relativt tidigt imorgon. KISSES

AND I HATE HOW MUCH I LOVE YOU BOY

dra på trissor, jag lever! I måndags var det en tokseg dag, fick känningar från min sjukdom på idrotten så jag körde på som fan i styrke, sen hade vi samhälls och då gjorde jag provet, sen en übertråkig KuHi-lektion. Efter det pyste jag och lyssnade då grabbarna repade, och det lät bra som vanligt. Var råtrött, så jag lade mig ner i soffan och SOMNAR. Notera alltså att jag är inne i ett ensemblerum där fyra grabbar spelar på 2 gitarrer, ett trumset och ett piano. Och jag lyckas med konststycket att somna trots allt oljud. Ja, är man trött så är man... Vaknade lagomt till Sweet child o' mine, satt och njöt av alla minnen som ploppade upp. Sen insåg vi - eller snarare dom - att klockan var dags att gå, så jag och Kalle slängde på oss kläderna och promenixade till bussen. Blev en hel del surr om allt möjligt (som vanligt), hoppade av bussen, knallade till Coop arena. Mötte mamma, fick ett matchprogram innan vi gick till våran sektion. Blev dock ett jäkla krångel då vi väl kom upp. Eller för mig gick det fint, jag hade biljetten i handen, men för Kalle som hade hunnit sätta ner biljetten i väskan blev det problem, så han fick gå ner och gräva ur allt innehåll ur väskan innan biljetten återfanns. Blev iallafall en riktigt spännande match, fick även ta emot skratt för mina mindre charmiga läten och reaktioner under matchen, men vad fan, det är smällar man får ta. Är det spännande så är det! Fick matbiljetter av madre, så vi kunde käka i pausen, vilket var helt underbart, jag tror vi båda var rätt hungriga. Tredje perioden var utan tvekan det mest spännande jag varit med om på väldigt länge, satt som på nålar hela tiden. Och ja, jag kläckte fram mina fina läten, såklart. Glädjeruset ville inte upphöra då Mats Lavander tryckte in målet som innebar att ställningen var 1-1 - SPÄNNANDE - och matchen gick till förlängning. Efter matchen följde Kalle mig till bussen, och det var ett jäkla gissel att ta sig dit torr OCH levande. Var det inte en enorm vattenpöl man skulle ta sig förbi så var det ett kolsvart och glashalt område man skulle ta sig över. Totalt jävla livsfarligt, kort sagt.

igår repade vi inför wallmans, kändes helt okej. Inte helt rent osv, men ändå bra. Har ju servering på tisdag, NERVÖST! Sen åkte jag till luleå och gjorde ett besök hos tandläkaren, sådär lagomt kul. Sen hann jag med en snabbtur på shopping innan jag pallrade mig hemåt. Idag har jag ägnat hela förmiddagen åt att göra svenska nationella, är helt slut i huvudet. Ska ta och lägga mig nu. GODNATT

VEM TÄNDER STJÄRNORNA?

sitter och lyssnar på min sångläxa, i hopp om att lära mig den. Rätt bra låt, fin text osv. Men den är MÖRK, huja, lär bara stå och mumla! Tur att jag inte har den på termins iallafall.

Idag har jag bara tagit det lugnt, dammsugit, strykit lite tvätt osv. Sen har jag även sett Any given thursday, som dök upp tidigare i veckan (lycka), målat naglarna och fixat litegrann. Kort sagt, en riktigt slapp dag!

imorgon är det ju äntligen dags för hockeyn, är aspeppad, och på grund av mitt dåliga minne tänkte jag att jag tar fram hockeybiljetten redan ikväll, och jag visste säkert att jag hade satt den i min låda på sängbordet, men då jag öppnar och tömmer ut innehållet så är den inte där?! Gissa vem som får panik? Slutar med att jag vänder upp och ner på hela mitt rum, typ. Hittar till slut biljetten i mitt fotoalbum (?!), då kunde jag äntligen andas ut. Så nu ligger den på mitt sängbord, redo att användas imorgon. Jag längtar.

igår var det full rulle hela dagen, var först på Fabians hockeyträning tillsammans med Michaela, sen begav jag mig till skolan där det vankades öppet hus, hade kör med resten av alla kör b:are, minus några stycken. Blev ett rätt effektivt rep, fick in fyra nya låtar iallafall, så jag är mucho nöjd! Sen stannade jag kvar och lyssnade då grabbarna repade, har inte hunnit göra det tidigare, men har varit väldigt nyfiken ett bra tag nu, så jag passade på igår, och jag ångrar det inte! Så himla duktiga killarna har blivit sen ettan! Eller ja, dom var svinduktiga då också, men alltså... det dök upp gåshud flera gånger, blir lite stolt över grabbarna. Inte för att jag har någon större anledning att bli stolt egentligen, men jag blir det ändå, haha. Grymt duktiga var dom iallafall, och att få höra Sweet child o' mine som vi spelade tillsammans för ganska precis 1,5 år sedan väckte MASSOR med minnen. Sen gick jag och Michaela till Annas jobb, åt pizza och sen promenerade jag hem för att fixa mig, skulle ut på Bränna med grabbarna sen. Promenerade hemifrån strax efter halv tio, humöret på topp och med fin musik i öronen, en rätt bra start på en utekväll, om man frågar mig. Då jag är vid prästholmsskolan ungefär ringer Emil och frågar var jag är. Hinner bara svara innan Emil utbrister: "du skämtar!". Jag, som inte fattar nånting, säger bara "va?". "Titta till vänster," säger han och blinkar med billyset. Då står han typ 5 meter bort med bilen, på väg att köra ut på vägen som jag går vid. Stor risk?! Så jag hoppade in i bilen och så åkte vi till Martin får att plocka upp grabbarna. Fick mig en titt på Martins lägenhet, en riktigt mysig liten lya! Sen drog vi till Bränna och hängde där ett tag. Blev en hel del skratt och surr, men det var en helt klart godkänd kväll. Träffade Hanna, vilket var superkul, har inte träffat henne på evigheter. Sen fick jag skjuts hem av Emil, och jag stupade i säng nästan direkt då jag kom hem.

nu ska jag ta och lägga mig, blir nog en rätt lång - men förhoppningsvis trevlig - dag imorgon! PUSS

THURSDAY, lalalalaaa

sitter och har lite smått panik. Skickade iväg mitt PM förra veckan till min svenskalärare, var sjuk då det skulle in så jag mejlade det istället. Och vad märker jag nyss? ATT JAG SKRIVIT FEL ADRESS. Stor risk att det händer, liksom. Så nu sitter jag, kvällen innan jag ska hålla talet, över en vecka efter PMet skulle varit inne. Bra jobbat! Hoppas verkligen att Carin förstår och kan göra ett undantag, fattar verkligen inte hur jag lyckades skriva fel adress. Har spelat gitarr en stund nu så här på kvällskvisten, är stolt över att kunna säga att jag faktiskt KAN mina 3 läxor hyfsat bra. Har dock bara lärt mig själva melodin på 2 utav dom, ska försöka lära mig att spela med en basstämma imorgon, känner mig alldeles för trött och okoncentrerad för att orka med det nu. Men imorgon har jag rätt mycket tid till att öva (tror jag), så det ska nog bli rätt bra.

Imorgon har jag en rätt lugn dag; kuhi, klassråd, SVENSKA (PANIK) och sen historia (egentligen), men vi har eget arbete och sen har jag gitarrlektion, sen är det heeeelg! Fast vi ska vara på skolan på lördag, så helgen blir rätt kort för min del. Men det gör inget, ska typ bara repa lucialåtar, så inget direkt avancerat. Plus att det är rätt roligt ändå.

men nu ska jag ta och lägga mig, läsa lite ur NKn och sen knoppa in. GOODNIGHT

IT'S A GOOD, GOOD, GOOD DAY

onsdag, onsdag, onsdag. Måste intala mig själv att det faktiskt är onsdag, har fått för mig att det varit torsdag hela dagen. Vet inte varför, har bara fått för mig det. Har i varje fall varit en rätt skön dag, började dagen med att gratulera födelsedagsbarnet, skriva lite på min engelskaredovisning och fixa ett PM till svenskan. Som jag senare glömde att gå och lämna till Carin, TROTS att jag mötte henne i biblioteket glömde jag bort det. Vissa klarar då allt, må jag säga. Men jag ska ta ett snack med henne imorgon. Sen hade vi matte, men jag var så smart att jag glömde mina böcker hemma = kunde inte göra så mycket på lektionen, så jag gick och jobbade med engelskan istället. Redovisade efter lunch, och det gick helt okej. Skönt att få det bortgjort. Ångesten för svenskatalet vill inte försvinna, tyvärr. Är verkligen jättenervös! Inte för att jag tror att mitt tal är jättedåligt direkt, mest bara det där att man har vissa tidsgränser man ska hålla sig inom, och så att svenskabetyget i stort sett hänger på nationella, vilket inte gör mig mindre stressad direkt.

Imorgon har jag en hel drös med saker som ska göras.. men jag har sovmorgon iallafall, U-N-D-E-R-B-A-R-T! Visserligen bara till 9, men i tider då det står 08.20 varje dag så är såna här saker mer än välkomna. Även om det är under lite tråkiga omständigheter, men jag behöver verkligen den där extra halvtimmen sovtid. Ska åka till fria imorgon, blink-blinka lite med NK-Lena och hålla tummarna att jag INTE behöver göra provet på fredag, utan att jag kan lyckas hitta någon tid nästa vecka istället. Servering för första gången på typ en månad, känns bra, behöver verkligen öva på att bära, börjar nog bli lite ringrostig. Ska ta och läsa ett mejl jag fick tidigare i vår också, såg att jag hade kvar det, så jag ska nog ta och printa ut det (det är väääldigt långt) och skumma igenom det. Och anledningen till att jag har kvar ett mejl jag fick i våras är väl att det, för mig, är ett ganska viktigt mejl, det betyder mycket.

och på tal om viktiga mejl så fick jag ett mejl från cdon.com att John Mayers Battle studies kan bokas nu, och att man får hosta upp 159 kr. Kanske något att investera i efter jul? Får ta mig en funderare på den fronten.

fan, insåg nyss att jag missade Grey's anatomy. Skit också. Får försöka komma ihåg att se reprisen på söndag!

men nu ska jag gå och vara lite social en stund, sen ska jag fixa med lite andra saker, GOODNIGHT

WHEN NOTHING ELSE IS GOOD ENOUGH

sitter och pysslar med min engelskaredovisning, dom andra är och gör svenskanationella. Skulle gå och prata med Carin, men jag var lite seg och hann inte göra det före lektionen, så jag ska ta tag i det så fort dom är färdiga. Men tills dess tänkte jag att jag gör bort engelskan, som ska redovisas senare idag. Blev inget bloggande igårkväll, hade fullt upp med en massa annat. Var på smyckesparty, fikade, hängde med folket där hemma, glömde bort att det var hockey, kom ihåg att det var hockey (efter att matchen var slut), blev glad över resultatet och sen gick jag och lade mig, filade lite på svenskatalet och sen somnade jag gott. Under morgonen har jag hunnit duscha, äta frukost (ett mirakel att jag inte behövde stressa till bussen), gratulera födelsedagsbarnet OCH överlämna present till nyss nämnda födelsedagsbarn. Kan ju då också passa på att säga grattis Kalle! Inte för att jag tror att han läser, men ändå. Nu kl 10 har jag matte som följs upp med lunch, engelska och kör. Sen ska jag och Fanny göra prov, woho. Hoppas det går bra. Ikväll ska jag göra lite samhällsplugg, kanske göra färdigt engelska bokanalysen och sen se Grey's Anatomy. Strosade lite på stan igår i väntan på bussen, och jag hann kära ner mig i ytterligare en parfym: Flora from Gucci. U-n-d-e-r-b-a-r. Dyr, men helt jävla underbar. Kanske borde önska mig i julklapp? Annars så var miniflaskan av Daisy vansinnigt söt. Och så doftar den ljuvligt, dessutom. Nu ska jag fortsätta med engelskan, så att jag kan sluta upp med mina mates och kanske tigga om lite massage - med utbyte, förstås - innan matten. LATER

WORKING

Matilda: haha, tack så mycket! Det kommer faktiskt från ett Gossip girl-avsnitt, ett utav dom första. Tyckte det var ett bra och rätt fyndigt "namn", så det fick bli det helt enkelt.

sitter och arbetar med ett CV. Kruxet är bara att vi ska göra det sämsta CVt vi bara kan, vilket är lite utmanande.. men väldigt roligt! Ska bli kul att höra dom andras också.

nu ska jag återgå till arbetet. LATER

IT'S OKAY, RIGHT?

nej, jag tror jag laddar med lite fika innan plugget! Dåligt att jag börjat balla ur, har redan frossat i choklad idag, men det är den veckan, okej? Det är fan okej, ska ni veta. Särskilt eftersom jag knappt rört godis - inte ens en liten bit mörk choklad - så därför tycker jag att jag förtjänar att få frossa litegrann.

IT DOESN'T GET BETTER THAN THIS

sitter och planerar ett eventuellt krogbesök med mina kära vänner, både flickorna och pojkarna, lär bli grymt! Om det nu blir av. Lär ha fullt upp den dagen, först öppet hus på skolan, sen konsert och sen eventuell utgång. Men jag ser fram emot det, om det sistnämnda nu blir av. Ska strax skriva mitt PM till svenskatalet och plugga lite samhälls, ska göra provet imorgon. Fast alla sade att det var jättelätt, så jag är inte så orolig. Sen ska jag göra KuHi-provet på onsdag, och så fick jag veta att de andra i min NK-grupp ska göra prov imorgon, men det känns lite... onödigt - för att inte tala om svårt - för mig att göra provet, dels för att jag varit sjuk i typ en vecka, plus att jag precis kommit igång med kursen. Men det betyder att provet ligger inom en snar framtid, fan. Fattar inte sådär mycket som det känns som att jag borde, men jag ska försöka lägga på ett kol och verkligen anstränga mig, så att jag kanske kommer ikapp denna termin. För övrigt så kändes det kalasbra att vara tillbaka igen, jösses vad jag har saknat allihopa! Till och med lite mer än vad jag hade trott. Blev väldigt lite seriöst och väldigt mycket spår, precis som det ska vara! Fick ta emot några arga blickar från bibliotekarien då jag och Sara satt och skrattade då vi höll på att prata om Mammas pojkar och den av de tre mödrarna som frågat tjejerna om de var oskulder, gud vad vi skrattade... Det spårade väldigt mycket, men jag trodde jävlar att jag skulle dö av skratt. Men det är ju kul att vissa har lätt för att roa sig iallafall. Även om det spårar väldigt snabbt.

Hade även ett trevligt samtal med Moa på bussen, ni anar inte hur underbart det känns att veta att en person i ens närhet har precis samma kärleksproblem som en själv. Eller ja, det suger ju också, för det är verkligen inte kul, men så skönt att veta att någon känner likadant, att någon förstår. Vi pratade om att kanske ta en promenad, för att prata vidare. Det är så himla skönt att prata av sig med folk som verkligen förstår vad man går igenom, hur man tänker osv. Fick skolkatalogen idag, så himla roligt att bläddra igenom. Ballt att den var i färg dessutom (hehe, vi är efter).

Ska ta och vaccinera mig, förmodligen någon gång den här veckan. Eller nästa vecka, iallafall. Vill inte ha de där jävla biverkningarna (gå baklänges, feberfrossa osv) på lördag, haha.

men nu ska jag ta tag i lite plugg (skönt att plugga en måndag, då slipper man ha ångest för att man missar något jättebra program) PUSS

HARD WORK-WORK

spånandet går framåt i en rasande fart, kommer bli svinkul det här! Har några idéer till Lady gaga-outfits. Det svåra är väl att få idéerna till verkligheten, dom är ju inte direkt enkla och diskreta. Men vi ska nog fixa något riktigt, riktigt bra. Nu tror jag det börjar bli dags för lunch. CIAO

SPÅNING

sitter och spånar lite inför julshowen, känns superkul att det är på gång nu, tror det kan bli en riktigt bra show! Håller just nu att spåna på Lady Gaga-outfits. Men om ni vill veta till vad så får ni komma och titta i december! LATER

GOSSIPGIRL

nu har jag sett Gossip girl-avsnittet, riktigt bra var det! Kul med nya karaktärer, och spännande att se dom gå på college, istället för Constance. Nu ska jag se lite hockey och sen Any given thursday, CIAO

ANY GIVEN THURSDAY

ska ta och se ett avsnitt av gossip girl, eftersom jag missar det ikväll, sen tänkte jag se lite av Any given thursday, som upphittades igår efter att ha varit borta i några veckor. Och till sist blir det Desperate Housewives-repris, eftersom jag befann mig i vågrät läge och spydde då det visades, så jag ser det idag istället.

WOHO!

ååååååååh, vad glad jag blev nu! Tittade nyss på John Mayers Twitter, albumet kommer ju snart! Åh, taggtaggtagg! Nästa tisdag smäller det, dagen efter hockeyn. Vilket jag också ser fram emot. Tror det kommer bli en finfin vecka, vecka 47. Underbart. Och bäst av allt? Ingen mensvärk, WOHO! Inte för att det hade varit något hinder då heller, men det känns bra ändå. Kuvertet är färdigpimpat iallafall, ska bara komma ihåg att ta med mig det på onsdag, så jag kan överlämna det till födelsedagsbarnet, fint.

I DON'T WORRY CAUSE EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT

sitter och sörjer att alla snart åker buss till luleå (BOKSTAVSLEKEN), men inte jag. Det suger rövhål. Ikväll blir det tv-mys med alla favoriterna, plus att jag ska vara tantig och spela bingolotto. Håller tummarna för vinst, alltid trevligt med pengar. Steg upp med tuppen i morse.. eller ja, åtta, men jag satt och såg film med Michaela, Ice age såg vi, haha. Gillar verkligen Sid, det känns som att jag verkligen kan relatera till honom, haha. Lite vimsig, lite trög och alltid (oftast, iallafall) glad och optimistisk. Och ganska missförstådd, ibland. Det märktes att jag var trött, scenen då den stackars ekorren - som alltid har sån otur med sin nöt - håller en nedfryst nöt över en öppen eld och så blir den till ett stort popcorn fick mig att skratta ordentligt.

Men imorgon får jag träffa mina kära vänner, äntligen! En vecka här hemma gör en lite tokig, så det ska bli skönt att låta dom få rätsida på en igen, så allt blir som vanligt. Har en så vansinnig mensverk att jag bara vill lägga mig ner och dö, men otroligt nog har jag inget sötsug, snarare tvärtom, vilket är ovanligt, brukar alltid ha det under dessa tider på månaden. Men det är nog bara bra, ska väl inte klaga. Har faktiskt inte ätit "vanligt" godis på hur länge som helst, har bara ätit mörk choklad, som har blivit min nya favorit.

nu ska jag pyssla vidare med min superplaylist, CIAO

ALL THESE THINGS THAT I'VE DONE

satt och funderade lite på favoritlåtar, vilka som är mina favoriter osv. Blev lite inspirerad av Idol, där temat var världens bästa låtar (där Erik gjorde det bästa valet enligt mig - The show must go on är en fantastisk låt). Men, efter att ha tittat på Spotify kan jag konstatera att jag gillar låtar som börjar lite sådär lugnt, och sen växer dom fram och blir sådär jättepampiga och gåshudiga, det är då jag mår som bäst! Nyss nämnda Queen-låt, The show must go on, är ju ett utmärkt exempel. Fix you med Coldplay är också underbar. Men jag slänger ihop en liten lista, betydligt lättare! Hmm, det går sådär.. har kommit på 4 låtar, ingen vidare playlist, va? Men jag jobbar på det! Här är iallafall vad jag har åstadkommit hittills:
Queen - The show must go on
Coldplay - Fix you
The Killers - All these things that I've done
John Mayer - Lenny/Man on the side
John Mayer - Gravity (live at the Nokia Theatre)

meh, Sverige förlorade. Och jag sitter och lyssnar på The show must go on, passande nog. Nu börjar jag längta rejält till matchen den 16e, hoppas stenhårt på vinst. Fast det blir nog en rätt fin kväll ändå, hockey + bra kompis + mat = går inte att misslyckas, eller vad säger ni?

nu är det lite spa som gäller! Och om ni har förslag till min lilla lista som, ni för övrigt hittar här, så är det ju bara att kommentera.

THE SHOW MUST GO ON

sitter och tittar på hockeyn, har ganska nyss ätit frukost/lunch. Eller jag kan inte riktigt påstå att jag tittar på hockeyn, har den på i bakgrunden och försöker hänga med, men det går väl sådär. Vet inte ens om Sverige fortfarande ligger under (jag har iallafall sån koll att jag vet att Sverige legat under. Och så vet jag att dom möter Ryssland). Ska ta itu med lite plugg idag, det blev inte att jag åkte och medverkade på Operettpärlor idag, pga smittorisken. Då jag precis varit sjuk, och inte är helt frisk ännu så är ju risken att jag drar på mig något nytt igen rätt stor, så det känns säkrast att stanna hemma, så att jag iallafall får åka till skolan före jul. Så samhällsplugg och matte it is! Fast jag har inget mattehäfte, kom jag på.. hmm, får fundera hur jag ska lösa det!

igår blev det Idol-mys, och jag säger bara: ERIK! Herregud, vilken kille! Var alldeles tagen, helt magiskt. Reza var också sjukt grym, hade gåshud. Nu tänkte jag kika på lite skor, både till studenten och eventuellt till balen, om jag hittar några finisar. Fast jag vill inte ha någon jätteklack till balen, vill inte bli längre än Anton, haha.

PUSS

FUNNY MAN

tidigare i veckan sade Fabian en sak som fick mig att skratta. Michaela frågade om han visste vad nazister och rasister var. Han svarade: "nej, jag vet inte vad nazister och rasister är... men jag vet vad turister är!". Gud, jag hade ont i magen av att ha skrattat efteråt.

WHEN YOU'RE TOO IN LOVE TO LET IT GO

går sakta men säkert mot ett friskare jag, känns underbart! Fick veta att det är rätt viktigt att jag är med på konserten imorgon, men jag har noll koll på tider osv, så jag ska försöka få tag på Sara så att jag får räta ut några frågetecken. Är faktiskt väldigt sugen att medverka. Och så längtar jag efter mina kära vänner något så vansinnigt mycket dessutom. Okej, det är väl mestadels därför jag vill dit, men ändå. Behöver inte ens sjunga, kan bara stå och mima, hehe. Fast jag kan nog vara med och sjunga litegrann, tror jag. Ikväll blir det att ta det lugnt, ha lite idolmys osv. Sen imorgon får vi ju då se hur mina planer blir, men som sagt, konserten låter grymt lockande alltså!

hade lite sömnproblem tidigare i veckan, låg och vred och vände på mig i säkert 3 timmar. Blev rätt less, iallafall, så jag tände lampan, lät ögonen vänja sig och sen skrev jag mitt svenskatal, så himla skönt! Har precis renskrivit det, och jag ska sätta med och pyssla med mitt PM sen, så var det en sak mindre på listan att oroa sig för.

Gjorde även ett rätt "stort" inköp idag. Jag köpte min balklänning. Visserligen typ ett halvår i förväg, men äh, man ska vara ute i god tid! Måste surra lite med Anton, tror inte han är så sugen på att ha en röd/rosa slips, haha. Men jag ska deala lite med honom, om han kanske kan tänka sig att ha en svart slips och bara en blomma i samma färg som klänningen? Jaja, det får lösas på måndag.

IT JUST KEEPS GETTING BETTER

FAN, har gått och blivit sjuk IGEN. Tredje gången nu, måste vara något jäkla fel. Fick dessutom veta att jag är i en av de där riskzonerna för svinis, vilket innebär att jag måste ta sprutan. Buuuuh, vill inte. Men det är väl lika bra? Hörde att en 8-åring dött i Haparanda natten till igår. Så himla hemskt.. Blir iallafall hemma resten av veckan, sen lär det dröja innan jag är med helt och hållet på idrotten, så att jag verkligen får bli frisk och inte tar ut nånting i förväg och så faller jag tillbaka i det igen. Har nu under 3 dagar hunnit avverka magsjuka, förkylning och feber. Bara svinis kvar då, eller?

om jag är piggare imorgon ska jag städa litegrann, skriva lite på mitt svenska-tal (har sån vansinnig ångest för det där, huja! Vet på ett ungefär vad jag ska skriva, men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera det.. svårt!)

har väääärldens glassug, vilket säkert lindrar mitt halsont också, om jag har tur. Har iallafall ätit mitt första rejäla mål mat på flera dagar, gissa hur underbart det kändes? Mat har inte smakat så gott på riktigt, riktigt länge. Helt ljuvligt, kort sagt.

Är fortfarande rätt trött och sliten, men jag börjar bli piggare, känner mig betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Mådde dock uselt igårkväll, blev yr, fick frossa, kändes nästan som att det inte var jag som satt i stolen, att jag istället var en bit bort, att det bara ett "skal" som satt där i stolen. Feberyrade, vimsade runt litegrann, spydde och sen gick jag och lade mig och sov. Men som sagt, idag känner jag mig mycket bättre, men långt ifrån helt frisk.

nu ska jag snart gå och lägga mig, har inte varit vaken så här "sent" på flera dagar", har lagt mig senast nio de senaste dagarna.

I WILL TRY TO FIX YOU

herregud, tog typ 15 minuter att bara logga in, men nu är jag här, iallafall! Blev en riktig superkväll igår, hade grymt roligt. Började hos Sara runt 19-tiden, sen gick vi till Emma efter att Sara hade fixat sig. Vi blev ett rejält tjejgäng hos Emma, var väl 15 tjejer som mest. Mycket skratt blev det iallafall. Sen fick vi skjuts av Saras pappa ut till farmen, gick in och minglade runt lite, dansade och hade oss. Kändes jättekonstigt att kuta runt där i Farmen-lokalerna, har inte varit där sen JCS-veckorna i våras. Men allt som allt var det en grym kväll! Stupade i sängen runt 3-tiden, somnade direkt, alldeles slut. Vaknade runt 12-tiden idag, åt frukost/lunch och fixade och donade. Sen har jag lagat mat och tagit det lugnt. Sett Desperate Housewives och Grey's Anatomy, som jag missade tidigare i veckan. Tänkte börja på svenskatalet, men alla bra idéer som jag haft tidigare var som bortblåsta. Ska lägga mig i mitt rum senare och spåna vidare, men det känns inte som att det går sådär jättebra för mig. Kommer nog bli vääääldigt segt imorgon då man varit ledig i en vecka. Nästan brutalt att börja med en 08.20 till 17.00-dag.

Ser iallafall fram emot hockeyn den 16e, men jag antar att det kommer vara 2 långa veckor fram tills dess.

Sitter just nu och slås över hur vansinnigt vacker Gisele Bündchen är, herrejösses. Uh, och jag har sånglektion imorgon.. känner mig inte sådär jättepeppad, men jag har inte haft lektion på flera veckor, illa, riktigt illa. Måste prata med Annette och se om hon kan hjälpa mig med melodin i andra versen, kan verkligen inte få till den.

nej, nu måste jag verkligen sätta igång med svenskan, måste väl få en bra idé någon gång. Frågan är bara när?

ser iallafall fram emot att träffa mina kära vänner imorgon, det är väl det enda som jag gillar med att återgå till skolan.

sen, som sista sak, tror jag att jag är allergisk mot gröna äpplen. Får alltid en vansinnig hosta efter jag ätit äpplen. Dessvärre så älskar jag äpplen, speciellt de riktigt knallgröna, så det är nog nånting jag inte lär kolla upp. Dumt att riskera, liksom.

RSS 2.0