I HEARD THERE WAS A SECRED CHORD

näe, nu känner jag mig som färdig med pluggandet för ikväll! Ska ta några minuters tittande på lite bloggar, sen stänger jag ner för ikväll och parkerar mig i soffan framför Ugly Betty och Desperate Housewives. Fina tider, fina tider. Är grymt otaggad inför morgondagens skoldag, mest för att de skrotat allt det vanliga för en - i min mening - helt onödig "brytdag". Men, det blir säkert fint på något vis.

nej, nu tänkte jag ta och switcha till pyjamasbrallisarna (av någon skum anledning sitter jag fortfarande i mina übertighta jeans med hög midja) och placera mig på första parkett i soffan. Sen tänkte jag läsa några sidor ur NK-boken innan jag stänger ögonen. Att börja kika i svenskaboken vore kanske också en bra idé? Och så får jag ju inte glömma att ta hem Kultur- och idéhistoriaboken imorgon, provet är på fredag. Världens tråkigaste kurs, ser verkligen inte fram emot att varken plugga inför det eller genomföra provet. Inte alls.

jag och Linnea är verkligen lata. Vi sitter i samma hus, men i olika rum, och ingen av oss orkar lyfta på rumpan och gå några meter för att kommunicera med varandra face to face, så vi kör latmansvarianten - msn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0