GOOD LOVE IS ON THE WAY

Hallå där! Helgen är här återigen. Dessvärre tyckte snön att det passade utmärkt att återvända idag. Det är typ lapphandskar som faller från himlen... KUL.

igår hade vi besök här hemma, två bekanta har nyligen blivit föräldrar, så de kom hit igår och åt middag, och de hade med sig sin lilla dotter, så sjukt söt. Drygt 2 veckor gammal, underbart söt.

Bakade en cheesecake igår, som vi ska äta senare idag. Ska även laga mat, spaghetti med en chiliröra. Eller röra och röra, man hackar en röd chili och några vitlöksklyftor. Sen häller man olivolja i en lite kastrull, precis så att det täcker botten och sätter i chilin och vitlöken. Detta ska börja fräsa litegrann, sedan fyller man på med lite med olja. Världens enklaste maträtt, och fruktansvärt gott, dessutom. Man kan även dela några körsbärstomater på hälften och hälla i oljan några minuter före servering, men det är inget måste.

Sitter just nu och lyssnar på vårat Michael Jackson-medley från julshowen, vilka minnen det väcker! Ska strax lyssna lite på min terminslåt. Kan den rätt bra, men det är alltid bra att fräscha upp minnet litegrann, det är ju trots allt mindre än 2 veckor kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0