AS LONG AS I CAN SING ABOUT YOU

tjong i medaljongen, då var det fredag igen! Känns rätt underbart, speciellt med tanke på att jag får spendera kvällen med några favoriter över en bit mat och lite film, bättre fredag har jag svårt att tänka mig! Resten av helgen blir det bara att ta det lugnt, lapa lite sol om tillfälle ges. Men det verkar ju att då man sitter inne, då passar solen på att kika fram, men då man väl sitter ute i en stol med solglasögonen på näsan, då passar solen på att springa och gömma sig bakom närmsta moln.

Ska alldeles strax gräva fram plattången och en flaska hårspray och börja tämja mitt hår och fixa något mer... Frisyr-igt än vad jag har nu. Fast okej, det kunde varit värre. Mycket, mycket värre. Nu är det iallafall mjukt och glansigt (i love mitt nya schampoo), men frisyren lyser med sin frånvaro. Funderar på att kanske dra håret i en mittbena? Nåja, vi ser vad jag hittar på! Sen bör jag ju slänga lite smink i mitt vinterbleka ansikte. Kul att solen visar sig då man måste sitta inomhus, lär ju få ligga i med solandet om jag ska vara brun till studenten... Roligt.

I detta nu sitter jag och lyssnar på Tyler Hiltons nya EP Ladies & Gentlemen, sjuuukt bra! Nyss var det ju Mars och jag klagade på att det var såååå länge kvar innan den skulle släppas. Och här sitter jag nu. Vad tusan hände?! Snart sitter jag väl på flyget på väg till Malmö (om nu inte vulkanjäveln får för sig att hicka upp lava och aska igen) och undrar vad som hände med tiden. Och bara 12 dagar (som om ni inte visste det vid det här laget) efter det står man och skriker att man tagit studenten och att man är så jävla bra. Och då börjar man ju verkligen undra var tiden tar vägen. Var det inte typ igår man satt där i aulan under uppropet, så nervös att man hade kunnat kräkas på beställning? Och så nu ska man helt plötsligt kastas handlöst ut i samhället och skiljas från det och de som varit ens vardag i nästan 3 år. Time works in mysterious ways, antar jag.

Men nej, om man kanske skulle ta och smörja in sina onda handsingar (kul, har haft ont i min högra hand i lite drygt en vecka, och nu börjar den andra också gorma) med anti-inflammatorisk gel och kanske slänga lite nagellack på naglarna, som faktiskt börjar få en helt skaplig längd. Man får ju passa på medans man kan, får fila ned dem till veckan så man kan spela gitarr som vanligt. Kanske plöjer något OC-avsnitt då jag ändå är igång.

Nåja, ha en fin dag, vad som nu är kvar av den och fortsätt med en grym kväll, PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0