yesyesyes!

Åh, äntligen! Som jag har letat efter Nice, och nu är det ÄNTLIGEN hittat! Och nu snackar jag inte kuststaden i Frankrike, som jag sedan länge kunnat lokalisera hyfsat bra, utan mitt überfina nagellack från Mavala. Seriously, Mavala är bäst. Kostar typ ingenting, och fina, klassiska färger. Ska nog ta och köpa Las Vegas igen till hösten. Köpte ett förut ... I Mars förra året, men jag råkade tvätta flaskan, som låg i fickan på ett par jeans, och då var det bye-bye med det nagellacket ... Sen dess har jag hunnit prova en massa färger; Toulouse, Nice och flera, som jag inte minns namnet på. Men Nice är nog min favorit faktiskt, fruktansvärt fräsch och snygg färg. Måste nog skaffa mig en till flaska senare i höst att ha till thailand. Och någon nice rosa färg. Funderar på att slå till på Niveas Berry gloss tror jag den hette. Eller om det var Lilly gloss? I vilket fall så var det en helt outstanding färg, väldigt knallig. I loved it. Tyvärr tappade jag flaskan i golvet, och det var den flaskan det. Nu har jag iallafall målat ett lager nice, and I was right, den är smashing till solbrun hud. Köpte den redan i Maj, pre-solsäsong, och då var man ju ganska så blek, men nu har jag hunnit få mig lite färg, och ja, knalliga färger gör sig bäst till solbrun hud, så är det bara.

Imorgon är det back to Boden, för övrigt. Vilket jag redan nämnt, inser jag nu. Vi börjar väl glida från Hortlax runt tolvtiden skulle jag tro. Först blir det ett stopp på Puls, sen till Luleå, lämna in min bebis (jag undrar hur länge det kommer att ta?) och plocka upp Amanda (?) och sen bär det av hemåt! Har inte varit hem på en månad, helt sick. Kind of miss it. I veckan måste jag göra lite panikshopping; min mascara är slut och jag behöver ett puder. Eller ska jag ta foundation? Nä, jag kör nog på puder. Fast jag blev himla förtjust i Max Factors cremerouge ... Åh, vad ska jag göra?! Hoppas, hoppas, hoppas att mascaran jag vill ha är billig. Fast then again, mascaran kostar typ en hundring, rouget likaså, och pudret jag kollat in går på typ en 50-lapp. Så jag kör nog på alla tre. Då kommer mitt problem; vilken färg ska jag ta? Får gå och prova imorgon ... Alla är så fina. Gillade dock den körsbärsröda och rosa bäst.

Nu kom jag förresten på en fun idé för bloggen ... exakt vad det är får ni helt enkelt se då det klar. Men förbered er med servetter eller något annat som suger upp vätskor bra ... Okej, det där lät gross. Men det är inte så farligt som man kan tro, lita på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0