här var den, minsann!

Tänka sig, jag hittade låten! Inte så svårt, visserligen, men ändå. Killen som sjunger heter i varje fall Jack McManus och låten heter "Bang on the piano". Leta upp killen på YouTube bums! Ska ta och kolla in lite fler låtar av han, tror jag. Tycker faktiskt att han påminner om killen som tävlade för Danmark i Eurovision Song Contest, Simon Matthew, röstmässigt. Vad tycker ni? Annars påminner han lite om James Morrison. Och om ni inte kollat in han heller, James alltså, är det på tiden att ni gör det! Flera av låtarna från debutalbumet är superbra, går inte att välja någon favorit. Men This Boy och Wonderful world är grymt bra.

Jag får ett litet ryck ibland, då jag lyssnar på en massa singer/songwriters. Oftast manliga, av någon underlig anledning. Tyler Hilton, John Mayer, James Morrison, Gavin DeGraw med flera. Åh, det finns ju så många bra att man knappt vet var man ska börja eller sluta. Och låtarna ... Åh. Say, Chariot, This boy, I'd rather be lonely, Vultures, You'll ask for me, Wonderful world ... Man upphör aldrig att hitta nya favoriter. Sitter för tillfället och kollar på videon till Say på youtube. Grymt bra låt. Och jag blir så sugen att se film. Vill se The Bucket List, men jag har ingen aning om när den släpps på DVD. Har den ens gått på bio här i sverige? Snälla hjälp mig, om någon råkar veta. Och ni som inte hört låten. Say alltså, gör det!

Nu ska jag researcha lite på det här med The Bucket List ...

Ciao!

tröttttttt

Kroppen bara värker, huvudet känns tungt och jag är allmänt trött. Plus att jag slog i knät imorse, kom åt en nerv, så nu har jag döont i knät. Vill äta nånting, men jag vet inte om jag orkar. Lyckades kämpa i mig en tallrik yoghurt och flingor, mer än så orkar jag inte äta. Det tar stopp.
Nej, nu ska jag försöka hitta en låt som jag hör på radion nu, skitbra!

Pusssss


sjukling?

Tror jag är sjuk eller nåt, men jag är inte säker. Låg däckad i sängen hela dagen igår, från morgon till kväll, alldeles borta. Sen då jag väl vaknade, där runt elva på kvällen, var jag ju såklart jättepigg, gick jävlart inte att somna. Så jag hämtade in laptopen och säsong 1 och 2 av Grey's Anatomy och nötte. Känns som att jag sett så mycket att jag snart skulle kunna utföra en så pass avancerad operation på en levande människa helt själv. Men don't worry, det kommer inte hända inom en snar framtid, så ingen i min närhet kommer falla offer för mina icke-existerande operationskonster. Men det är ju så fruktansvärt bra, älskar typ alla sjukhusserier, i synnerhet Grey's, det är grymt. Måste försöka skaffa de nyare säsongerna, speciellt den med båtolyckan då Meredith nästan drunknar, det avsnittet, eller jag tror att det var flera avsnitt rörande det till och med, är grymt! Ska snart ta och kolla på de två avsnitt jag har kvar av säsong två, det är ju nu som Denny kommer in i serien! Så, so long, folket.

Ciao!

kvällen

Käkade middag för någon timme sen, kälknöl och potatisgratäng med min gosallad (okej, jag skulle knappast kalla det sallad, det är tomater, rödlök och salladsdressing, men sjukt gott är det!)

Håller just nu på att leta lite bra tutorials för photoshop, så ska jag leka lite med det senare, hade jag tänkt (: ska bara ta och skaffa mig lite bilder att leka runt med samt ett gäng textures, så blir det nog jättebra! Fast jag vet inte om jag ska se lite Grey's Anatomy istället ... Det är ju så sjukt bra!

För övrigt borde någon utplåna Rednex - eller åtminstone deras musik - från jordens yta. Deras låtar har typ exakt samma sound allihopa, och deras scenkläder är bara ... Usch, nej. Hade kanske varit kul att lyssna lite sådär på fyllan, typ på Western Farm. Men annars är det bara ... Nej, funkar inte för mig. Det är inte riktigt min kopp te. Anledningen till att jag drar upp detta band är att jag sitter och kollar på gårdagens Sommarkrysset, som mormor hade spelat in. Något som jag däremot inte kan hylla nog är Neverstore. Dom är ju bara för bra! Love på dem, verkligen. Såg killarna för andra gången tidigare den här månaden, på One Day Action. GRYM dag, verkligen! Träffade killarna efter spelningen, och boy, vad dem är trevliga! Tyvärr är det nog inte många artister/band som är så pass trevliga efter en spelning, då man förmodligen är grymt trött och utmattad. Och i deras fall är det verkligen förståeligt, som dem springer runt på scenen. Eller ja, åtminstone Jacob och Oscar, Erik är väl ganska oförmögen att springa runt, då han måste sitta bakom trumsetet och hålla takten! Men återigen, det var sjukt kul, och jag hoppas verkligen att dem återvänder hit upp till Norrland, så man får lägga ögonen på gobitarna igen!

Men nu ska jag kila,
Ciao!

Söndag

Vaknade sjukt sent, runt halv fyra idag. Å andra sidan kom jag hem efter fyra i morse, efter en sjukt kul kväll på pdol. Jobbet var lite segt, var som tröttast och hungrigast då, och bara allmänt less, helt enkelt. Tur att man hade William som lättade upp det hela lite, med lite sång och sånt, haha. Roligast var dock hans lilla historia om Jason Mraz-konserten på Peace & Love (fuskigt, för övrigt. Att han var där, alltså. Och att han såg Jason Mraz)

"Jag stod längst fram på Jason Mraz-konserten på Peace & Love, men jag hörde ingenting för jag hade en hel massa skrikande tjejer bakom mig"


Stackars kille. Måste vara hårt det där, att vara kille och gillar en äkta tjejfavorit.

För tillfället väntar jag på att tvättmaskinen ska stanna, så att jag kan sätta mina skor, som efter skumparty både fredag och lördag har varit allt annat än vita. Förhoppningsvis är de dock lika vita och fina som de var torsdag. Och före skumpartyt i fredags.

Oj, förresten, dagens låt: Love is gone! Minns inte artisten (hjälp mig?) men den är grym, allt jag säger är SKUMPARTY och den här låten, ojoj.

Men nu ska jag kila,
Ciao!

bloggutmaningen!

Utmanades av Ebba von Sydow

1) Vad åt du till frukost?
Ingen frukost idag inte, steg upp för kanske två timmar sedan, så något sådant har inte hunnits med! Fast om drickyoghurten räknas så får väl den vara min frukost då.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- hmm. Måste vara frisyrbilden från i fredags, här nedanför.

3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- Halebop, som meddelade att min gratis sms-period är slut.
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Den jag sitter nu är typ ... benvit. Eller nåt sånt.
5) När var du arg senast?
- Oj, vet faktiskt inte. Brusar inte upp så lätt ... Fast fredagkväll var jag lite småsur.
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- Går ju fortfarande i skolan, men ettan på gymnasiet har varit grymt, så vi säger så!
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Våren i nian var sjukt jobbig.
8) Yoga eller löpning?
- Yoga är rätt skönt, men löpning känns lite mer effektivt, plus att känslan efteråt är helt oslagbar. Dock är jag usel på att ta tag i det där, men jag jobbar på det.
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- Bolognese, gillar inte oxfilé.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- Hm, svårt. Vecko-Revyn, Glamour, Elle. Brukar bli lite ElleGirl, Seventeen och TeenVogue ibland också.
11) Favoritkaraktär i deckare?
- Vet ej, deckare är inte riktigt min kopp te.
12) Teveprogram du aldrig missar?
- Finns väl inget program jag följer direkt, men Gossip Girl brukar det bli där mellan varven.
13) Vem är du avundsjuk på?
- Tror inte det finns någon jag är avundsjuk på, faktiskt. Avundsjuka är något jag försöker undvika, för även om det börjar oskyldigt kan det utvecklas till så mycket mer.
14) Din bästa revansch?
- Jobbar fortfarande på det!
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- Hm, eftersom jag inte haft något riktigt jobb, förutom sommarjobb så har jag väl inte direkt haft någon chef. Men okej, jag säger väl Christian isåfall.
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
- Jag brukar inte vara speciellt kräsen, men det finns vissa saker jag inte klarar av helt enkelt. Oliver och fetaost är två saker.
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- Hm. Det finns några stycken. Men okej, blondinbella skulle jag vilja ha ett litet samtal med, mest för att hon är en sådan person som människor antingen hatar eller älskar. Själv vet jag faktiskt inte. Jag ligger väl mittemellan, helt enkelt. Och Jake Gyllenhaal. Och framför allt, Neverstore-killarna. Av någon anledning finns det hur mycket som helst jag vill fråga dem ...
18) Kaffe eller te?
- Inget utav det. Te har jag aldrig klarat av, och kaffe har jag provat, men nej, det går bara inte! Det går inte ner. Och då har jag ändå provat med sånt där kaffe med daim, marabou, vaniljsmak osv.
19) Skostorlek?
- Helt olika, varierar. Brukar ligga mellan 36 och 38.
20) Hur ofta är du på IKEA?
- Alldeles för sällan.
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- Hm, oj ... Men jag skulle väl flytta till Los Angeles och plugga på MI som jag verkligen drömmer om att få göra. Sen skulle jag väl skaffa mig en helt ny garderob - och då talar jag kläder, inte själva garderoben. Och kanske en iPod, musiknörd som jag är. Och på tal om musiknörd, jag skulle gå på en massa konserter, såklart!

Och jag utmanar väl ... Tja, ni som vill göra den, just do it för fasen!

pdol är över!

Känns väldigt tråkigt faktiskt, har haft så grymt roligt. Träffat mycket trevligt folk, ätit god mat. Eller okej, jag har faktiskt inte ätit SÅ mycket "festivalmat", blev bara en hamburgare från Sunes, och det är inte direkt någon speciell mat, eftersom det kan man ju äta typ när som helst. Men det har varit nice ändå. Dock så kändes det lite tragiskt, för jag har inte åkt en enda karusell! Helt galet, jag är typ jordens största karusellnörd. Men det har varit nice ändå, så jag ska inte klaga.

Igår var nog den roligaste dagen, skulle jag tro. Hängde med Amanda och Sussi hela kvällen, hade riktigt trevligt. Började kvällen i skumtältet, typ. Där lyckades vi brotta ner varandra och bli igenomblöta. Och skummiga, needless to say. Sen gick vi runt ett tag, innan vi gick till Babylonscenen, där vi skulle se Afasi & Filthy. Jävligt mycket folk, och det blev bara mer och mer. Träffade Sara där, det var trevligt. Då konserten väl började var folk som tokiga, alla och jag menar verkligen ALLA - skulle, till varje pris, längst fram. Klarade mig ganska bra i kanske 25 min, sen blev trycket alldeles för högt, jag fick världens yrsel och kunde inte andas, så Sussi och Amanda skrek på securitykillarna som lyfte över mig och bar mig till läkartältet. Efter att ha legat där en stund, blivit inlindad i en filt, fått lite vatten och så så kom Sussi dit, i armarna på en annan securitykille. Dock så hade Sussi ett brutet revben sen Adam Tensta kvällen innan, bör tilläggas. Trycket hade blivit för mycket för henne också, och hon hade svimmat. Efter att vi varit i tältet ett tag blev jag och Sussi fotade för Kuriren, så man får väl köpa den imorgon och se hur sliten och jävlig man ser ut. Hade ju nyss grinat, så man såg väl inte alltför snygg ut. Sen gick vi vidare och kikade runt lite. Och efter inte alltför lång stund var vi tillbaka i skumtältet igen. Dansade järnet, och det var verkligen hur kul som helst. Sen kom Sandra och Sara, Amandas kompisar, så vi var ett litet gäng som dansade, men kul var det. Sen skulle Amanda, Sandra och Sara ut och röka, så dom stack ut, och jag och Sussi stannade kvar och dansade. Dom kom dock inte tillbaka, men vi väntade (läs: dansade) på dem inne i tältet. Efter någon timmes dansande blev det sjukt varmt, så vi gick en liten sväng, upp till läkarna för att linda om Sussis förband. På vägen tillbaka skulle jag gå ner för en trottoarkant, som var betydligt högre än vad jag trodde, så jag trampade snett, vilket var allt annat än skönt. Tog av mig skorna och gick med mina blöta, tjusiga, vita sockar. Dom är inte speciellt vita längre ... Sen begav vi oss upp till Drogfri Exittältet för att jobba de timmar som var kvar. Jag var jävligt trött och hungrig och sjukt less. Som tur var så hade vi ju William som underhöll oss, det var nice. Sen då det inte kom några fler som var anmälda så insåg vi att vi hade SJUKT mycket drickyoughurt och polarklämmor kvar gick vi ut på området och delade ut både drickyoghurt och mackor, det var mycket populärt och uppskattat! Så pass populärt att en kille erbjöd sig att byta med sin halvätna kebabrulle. Trots att jag var jävligt hungrig så avböjde jag. Efter att allt delats ut gick vi tillbaka, sade hejdå åt William innan vi drog hem. Efter att ha pratat med Amanda en stund, och ätit en macka somnade jag. Men det har varit en grym helg, helt klart!

PDOL; torsdag och fredag

En riktigt trevlig helg än så länge, torsdag åkte vi till stan runt åtta-tiden. Först gick vi runt en liten stund och bara kollade läget, innan vi begav oss till stora scenen för att se Jill Johnson. Rätt mycket folk där, åtminstone för att vara en torsdag. Sen efter hennes konsert gick vi vidare och kollade, åt mat från Sunes. Där runt två-tiden lämnade vi området, åkte för att tanka och sen till hamnen vid Nolia och hälsade på Uffe, Niclas och Johanna i båten. Riktigt trevligt, vi skrattade mycket och länge åt Niclas rätt dåliga skämt. Men det var kul ändå. Sen drog vi hem, jag tvättade bort sminket och borstade tänderna innan jag stupade i säng. Men all in all så var det faktiskt en grym kväll. 

Fredag var det bara att göra sig iordning tidigt, runt tre-tiden. Det som tog längst tid var nog att välja kläder, men till slut föll valet på ett par korta jeansshorts med ett par hudfärgade strumpbyxor under, vitt linne, svart kofta och ett halsband till. Och sen följde väskan med, såklart. I den fanns min sjal, hårspray och lite andra smågrejer. Sen åkte vi till Gotis och väntade på att mamma skulle koka kaffe, vilket tog en och en halv evighet. Men till slut så var det klart, och då åkte vi till stan. Mamma skulle hem igen och fixa sig, men vi var redan klara, så hon släppte av oss inne i stan. Hämtade våra armband innan vi drog till busstationen för att vänta på folket. Sen kom dom, så då kunde vi dra in emot området. Fast vi gick inte in än, utan vi stod där ute och kände lugnet ett tag, drack lite öl och var social med en massa folk. Trevligt, trevligt. Då vi gick in mötte vi Johanna, som senare följde med oss och såg på Håkan Hellström. Efter Håkan satte vi oss vid trädet, pratade lite innan vi gick neråt mot tivolit, mot skumpartyt. Jag hade då inte rätt skor för ändamålet ... Dom var sjöblöta på två sekunder typ, och smutsiga var dom och stank diskmedel gjorde dom också. Sen skulle jag och Amanda gå och prata med Robin lite, på samma ställe där nyårsfesten var, så vi gick dit. Halvvägs insåg vi att vi tagit en enorm omväg, och gått runt halva området, istället för att ta utvägen som låg där precis vid det huset. Nåja, det gick rätt bra ändå. Träffade Robin och pratade lite med han, sen gick vi tillbaka, träffade en apfull kille som skulle till campingen, men han följde med oss tillbaka in på området istället. Sen strosade vi runt, gick upp till stora scenen och smålyssnade på Takida en stund, innan jag sprang från stället (lång historia) ner till skumpartyt, blev ännu blötare. Och väldigt skummig. Men det var kul ändå! Halv tre någon gång gick vi till mamma, hämtade lite money och gick för att äta någonstans. Givetvis var det ju packat med folk överallt; Sunes, Max och Shell. Men det blev till slut Sunes, dels för att dem har bäst mat och så var det minst folk där. Så efter att ha väntat i vad som kändes en evighet fick jag min efterlängtade kycklingburgare, som var borta på typ fem minuter. Men hey, är man hungrig så är man. Och jag hade faktiskt inte ätit på elva timmar, så det kanske inte var så konstigt heller. Sen drog vi hem och efter en stunds snack med Amanda somnade jag, helt utslagen. Men det var en grymt kul kväll faktiskt!

Nu väntas besök av lite släktingar, och sen ikväll är det jobb och sen pdol igen.

Ciao!

Förresten,

Varför har inte EMD gjort "Jennie let me love you" i lite mer jazzig version? Den var ju grym! Sjukt mycket bättre än den vanliga versionen. Men nej, nu förstörde dom den! Tusan också, den var ju så bra i jazzversion. Skitsamma.

Ha en grym kväll, åter igen.

nu smäller det!

Har precis sminkat mig och gjort mig iordning, så nu är det friska, fräscha tag! Nyskorna är på, håret är fixat, mejken är all set. Och jag håller på att dö! Äckligt varmt är det. Åtminstone inomhus. Men termometern visar ca 22 grader ute, så det är ju inte så farligt kallt ute heller. Men jag har med mig en sjal ifall det skulle bli kallare ute senare ikväll, vilket det troligtvis kommer att bli. Måste säga att jag har ganska höga förväntningar faktiskt, och jag hoppas att träffa en massa trevligt folk, äta god mat och lyssna på bra musik. Inte för att torsdagar brukar erbjuda det bästa i musikväg. Eller ja, nog brukar dom erbjuda bra artister/band, men det är ju knappast de mest komersiella som spelar på torsdagar, men skitsamma. Jag har då tänkt att kanske se något jazz/bluesband, om något sådant spelar ikväll, men jag hoppas då verkligen på det! Men, maten, kära vänner, där behöver jag inte ens hoppas, jag vet vad jag har att vänta mig, som trogen PDOL-besökare. Skulle inte ljuga om jag säger att jag förmodligen varit på PDOL varje år sen jag föddes, så detta blir isåfall sjuttonde gången. Så ja, jag vet hur maten brukar vara: grym, kort sagt. Frågan är bara vad jag ska äta? Thaimat hade inte varit dumt alls. Eller grekiskt ... Eller kanske mexikanskt? Nåja, får se vad som erbjuds. Jag kan lova att bilder kommer tas, men dom får ni inte se förrän imorgon, okej? Så vill ni se bilder, återkom imorgon igen. Går väl inte att säga exakt när, beror väl på när jag kommer hem ... Och hur länge jag och systern min ligger ute och solar. Nåja, vi får se.
Ha en grym kväll, det kommer då jag ha.
Ciao!

pdol!

Åhhh, ikväll är det äntligen dags! Inte för att torsdagar på pdol egentligen är nåt speciellt, men ändå, det har ju börjat. Bara det är ju helt underbart. Har varit på stan med mamma och lillasyster, äckligt varmt överallt. Jag svettas som en gris och mina fötter stinker. Fint! Men snart ska vi äta och sen ska jag preppa mig för ikv, sminka mig osv, och då ska jag lukta gott! Haha. Men jag har ju min Calvin Klein ... Eller min och min. Men det är då kvällens räddande ängel! Köpte ett par skor, ett par trosor och rakgel på stan, jag tyckte det behövdes. Eller ja, nya underkläder behövdes kanske inte. Men ändå. Alltså, jag tänkte på en sak idag, det är alltid lika roligt att köpa underkläder. Eller jag tycker då att det är hur kul som helst. Det är något särskilt då man har nya undisar. Man känner sig per automatik mycket snyggare, typ. Och självförtroendet får sig en liten boost också. Var för övrigt och kollade på P3 session tror jag det hette. Edith Backlund spelade och Daniel tror jag han heter, från Snook, var programledare. Boy, vad snygg han är! Och Edith var grym. Det är precis livemusik ska låta, helt underbart. Finns nog inget mysigare än att sitta i gräset i solen och lyssna på livemusik. Förutsatt att den är bra förstås. Detta var dock perfekt. Ediths konsert alltså. Hade tänkt att sola en stund idag, var så grymt bra väder, men vi blev kvar på stan längre än väntat, så solningen får vänta till imorgon, då jävlar! Men nu är det middagsdags, och sen ska jag börja göra mig iordning.

Ciao!

Goodnight, goodnight!

Nu är det läggdags för fröken Lindgren!
Sminket är väck.
Fast jag funderar faktiskt på att leka lite i photoshop. Fast bara kanske.

Godnatt, gott folk!

Åh!

Gud, vad jag vill ha en systemkamera! Sitter och kollar på en massa, och det minskar ju inte begäret direkt ... Undrar om dem är dyra i Thailand? Om fallet inte är så, att de är hyfsat överkomliga i Sverige, då tror jag att jag slår till, faktiskt! Då måste jag bara ha lite pengar tills dess ... Får diskutera med Anna om det lite, hon kan nog hjälpa mig med valuta åtminstone. Någon som har något tips isåfall, var man kan hitta en bra systemkamera i Thailand till ett överkomligt pris, ca 1500 eller nåt? Tacksam för hjäkp isåfall!

Nu åker sminket av, ska ta och lägga mig i sängen med något att läsa, vet bara inte vad. Men det löser sig nog. Imorgon är det pdol, pepp som fan! Vet inte om vi ska göra nåt speciellt eller så, det blir väl mest bara att gå runt och kolla lite osv.

Vill ha-listan 23/7

Givetvis stöter jag på saker som jag vill ha, och här är lite av det jag vill ha för tillfället.

Systemkamera, Canon EOS 40D
Jag ÄLSKAR att fotografera, och jag tror ni alla vet att ju bättre kamera man har, desto roligare är det att fotografera. Och visserligen älskar jag min Samsungkamera (förutom det faktum att den stänger av sig hela tiden) och jag fotograferar så mycket jag kan. Men det är något särskilt med att fota med en systemkamera. Once you've tried it, there's no going back, typ.





Claribel Striped Drawstring Top
Det är något särskilt med mig och mina ränder ... Det är som ett beroende för mig. Och denna söta top från Forever 21 gjorde inte saken lindrigare direkt.



H81 Love Tee
Söta t-shirts är en annan obsession. Den här var bara hur fin som helst. Söta färger, lovely tryck. Åhhh.



Hadiya Plaid Dress
Åh, den här ser typ exakt ut som den Marc Jacobs-klänning jag trånade efter förut. Visserligen var det typ ett år sedan ... Men det förändrar inte det faktum att klänningen är sjukt fin!




Striped 3Q Sweater Top
Ja, vad var det jag sade? Jag älskar randigt, det är grymt! Och såna här tröjor är verkligen något jag köper på löpande band. För tillfället har jag faktiskt på mig en randig tröja. Fast inte en sån som på bilden, utan en från H&M. Grymt skön! Funderar på att skaffa mig en egen, så jag slipper sno min systers tröja hela tiden.




Åh, nej, nu blev ha-begäret för stort, måste sluta innan jag knappt kan behärska mig längre. Men jag lovar, fler listor kommer!

Eller okej, EN sista sak då!

Organdy Frill Front Dress by s.miller / Twenty8Twelve
Grym, grym, grym klänning från Sienna Miller och systern Savannah's eget märke. Vita klänningar ska vara enkla men samtidigt fräscha utan några konstiga detaljer, vilket tyvärr många vita basicklänningar har. Men denna var helt sjukt underbar. Fast då måste man ju hosta upp £174. Och ni kanske kan räkna ut själva att som 17-åring har man inte direkt den ekonomin. Om man nu inte heter Isabella (visst heter hon så?) och driver bloggen blondinbella, förstås. Då är det ju givetvis annorlunda.



Men nu ska jag faktiskt kila. Chokladbollen i köket kallar på mig!

Ciao!

Babyboom och cykeltur

Tänkte börja med att snacka - eller jaja, skriva då - om vad som verkar vara årets "trend" i Hollywood: att skaffa barn. Eller, jag borde absolut inte kalla det trend egentligen, det är bara sjukt och hemskt att göra det. Att skaffa barn borde aldrig få kallas trend, detsamma gäller att skaffa hund. Eller husdjur över huvudtaget. Men det är verkligen precis som att alla fått/ska få besök av storken. Bara i år har ju Nicole Richie, Christina Aguilera, Tori Spelling, Cate Blanchett, Angelina Jolie och många, många fler blivit mödrar. Och fler miniversioner av Hollywoodkändisarna är på väg, Ashlee Simpson och Gwen Stefani är bara två exempel på blivande mödrar, varav den förstnämnda ska bli mamma för första gången. Gwen å andra sidan ska bli mamma för andra gången, hon har sedan tidigare sonen Winston, som för övrigt förmodligen är den sötaste kändisungen. Men nu ska jag sluta snacka om detta innan folk börjar tro att jag faktiskt vill ha barn ... Alltså, jag vill ju det såklart, men bara inte riktigt nu. Hey, jag är bara 17 faktiskt. Har inte ens gått ut gymnasiet.

Sen har jag och min syster varit ut på en cykeltur i kvällsvärmen. Vi kan få såna infall ibland, och just ikväll blev det att åka ut och cykla. Först tänkte vi åka och köpa glass eller nåt, men då Amanda glömde sin plånbok hemma blev vi less och struntade i det. Cyklade till bergsviken, för vi skulle träffa en kompis. Eller kompis och kompis ska jag inte ens kalla det ... En gammal bekant, typ. Men han började dryga en massa, så vi struntade i det. Eller, sen fick vi också reda på att han inte bodde kvar i Bergsviken, vilket han aldrig ens nämnt. Nåja, vi fick oss en liten cykeltur iallafall.

Tidigare ikväll, eller idag snarare, var vi och handlade på Coop med mamma. Där hände en lite kul grej. Eller jag tycker den är rätt kul, men i vilket fall, på nyår var vi på någon random fest hos min systers dåvarande pojkväns kompis, och då var det en skitsnygg kille där, haha. Och efter det har vi av någon rolig anledning sett han lite då och då. Eller ja, två gånger, inte direkt många gånger. Men första gången, det var typ i Maj någon gång, på Ica Kvantum. Och det komiska var att vi precis var på väg att prata om han, var precis på vippen, för vi höll på att prata om nyårsfesten, och då vi såg han blev vi båda - eller jag åtminstone - lite chockad och ställd, så jag började ju skratta. Och sen idag då vi kom till Coop så tyckte jag att jag såg han i ögonvrån, men jag var inte helt säker, så jag kollade ditåt. Och pga min dåliga syn (jag är väldigt närsynt) kan det hänt att jag stirrade lite, men det var ju alltså han. Vet dock inte varför jag började skratta den här gången, det bara blev så. Men, DAMN vad snygg han är! Herregud. Och framför allt: MUMS! Nej, men allvarligt, nu ska jag behärska mig. Eller försöka, åtminstone.

Nej, nu ska jag ta mig ett glas. Apelsinjuice, alltså. Oroa er inte, jag super inte på tisdagar. Fast det var visst onsdag. Ojdå. Men ni fattar nog.
Ciao!

Nuduschad och fräsch!

Nu har jag äntligen tagit mig min dusch och smort in mig, så nu är jag len som en babyrumpa över hela kroppen. Typ. Eller så len som man kan bli av LDB åtminstone. Den är great! 32 pix, dryg som satan och luktar wonderful. Om det är någon där ute som är på jakt efter "the ultimate body lotion" kan sluta leta. Den går in i huden på ett kick, billig, luktar gott. Så prova den!

Ciao!


Böcker.

Åh, finns det något bättre än att ligga i hängmattan och läsa en bok med lite skön musik i öronen? Inte för att vi faktiskt har en hängmatta, har nog aldrig haft en här heller, men ändå, I think you get the picture. Just nu vill jag bara läsa någon easy bok, typ Bergdorf Blondes av Plum Sykes. Såg att den var på rea på cdon.com, 69 kr. Men då är det ju också frakten. Och då syftar jag både på pris och tid. Jobbigt att vänta. Nu låter jag som en extremt otålig människa. Men det är jag inte. Eller, jag tror då inte att jag är det iallafall. Brukar oftast ha väldigt bra tålamod, faktiskt. Funderar på att gå och duscha snart. Så kanske jag hänger med mami till stan och hämtar Amanda då det börjar vara dags för henne att anlända. Om sisådär två timmar typ. Men jag brukar vara ganska långsam då jag sätter igång, då ska det rakas, det ska smörjas, det ska sminkas och stylas hit och dit. Då jag väl börjar, då gör jag det ordentligt. Inget halvdant inte. Eller, jag brukar strunta i att styla håret, mest för att det är jobbigt, jag är lat och det ändå ser lika platt och jävligt ut fem minuter efter stylingtilfället. Och tyärr verkar det inte finnas en enda stylingprodukt som kan rädda mig från det missödet, inte ens got2b Glued spray som sitter som berget. Och det blir verkligen som lim i håret, helt sjukt. Men detta skandinaviska hår som jag välsignats (läs: förbannats) med har en tendens att leva sitt eget liv. Ibland är det bra. Men bara ibland. Idag ska jag för övrigt vara duktig och laga mat. Visserligen ska jag inte göra nåt avancerat, bara köttbullar och makaroner, men ändå, det är mat! Vilket för övrigt för mig att tänka på att jag är grymt hungrig. Men jag orkar verkligen inte fixa någon mat. Eller mat och mat, men något att äta. Får hoppas att någon agerar tankeläsare och lagar något ätbart.

Ja, jag är en nörd ...

Jag älskar att bara slösurfa, och YouTube hör absolut till en utav mina favoriter då jag gör just detta, mest för att det finns oändligt mycket att hitta, och man upphör aldrig att hitta nya saker.

Så, här är några av mina favoriter som jag tänkte visa er, enjoy!

- Mads Wolffbrandt - Tore the line (tyler hilton cover): http://www.youtube.com/watch?v=7zPSnbM12v4
Seriöst, killen är sjukt grym! Galet skön röst och BRA låt. Nästan så att han gör den snäppet bättre än originalartisten, Tyler Hilton.
- Demi Lovato - Who will I be? (acoustic): http://www.youtube.com/watch?v=BXKbIObiVb0&watch_response
Ja, låten kommer från en Disney Channel-film, men det är ingen anledning till att ignorera det faktum att det är en bra låt. Denna låt är lite utav en "motivationslåt" för mig, som jag lyssnar på för att bli lite pepp. Just denna vill jag så småningom lära mig att sjunga. Texten kan jag redan, men att faktiskt lära mig att sjunga den och inte bara humma med i låten.
- Carrie Underwood - Piece of my heart: http://www.youtube.com/watch?v=lKvWhjch_Cs
Det här är en utav mina absoluta favoritlåtar, den är helt enkelt grym. Hör också till en "pepplåt" som jag mer än gärna vill lära mig att sjunga någon gång, men den kräver ganska rejäla röstresurser, men med lite (läs: mycket) träning ska det nog gå!

Nu är det er tur!
Skicka en liten kommentar med era YouTubefavoriter, jag vill se!

Ska jag våga?

http://www.youtube.com/watch?v=oedzoGHyrTw



Ska jag våga göra det han ber om, att man filmar då man sjunger en av hans låtar? Det hade faktiskt varit sjukt häftigt, men frågan är om jag vågar. Och den stora frågan är ju: VILKEN LÅT SKA JAG SJUNGA? Som sopran är det ganska svårt att ta de flesta av hans låtar då de är ganska mörka i tonläge. Men om jag transponerar kanske? Nej, alldeles för jobbigt ... Jag får helt enkelt köra på full gas, och sen om det är i fel tonart får det väl vara det då. Ja, om jag nu ens gör det. Fast jag skulle nästan vilja göra det ... Åh!

Vad tycker ni jag ska göra? Ska jag göra det eller ej?
Och framför allt; skulle du lyssna på det och kanske ge lite feedback?
Snälla hjälp mig!

Är det inte?

Satt och kikade på accessoras smycken, och fastnade på den här bilden.



Är det inte hon som var med i senaste Idol? Gathania? Om inte var det då mycket likt henne!
Åh, vilken nörd jag är, men I can't help it, Idol är banne mig underhållning! Åtminstone så är då alla auditions underhållning ... Fast ok, jag erkänner, jag ser faktiskt veckofinalerna också. Till mitt försvar kan jag ju dock säga att det inte finns mycket annat att se på fredagkvällar. Och nej, jag är ingen festmänniska direkt, är faktiskt mest hemma. Nog händer det ju, men inte är det ofta. Om jag säger så här, sist jag var "out and about" det var på nyår. Vilket är nära på sju månader sedan. Men på fredag, då smäller det! Har beställt fem xider, men som det ser ut nu verkar jag ju inte få dem. Kul, verkligen!

Ciao!

Jakt på skor ...

Ja, jag är väl medveten om att detta är mitt typ fjärde inlägg på knappt en timme, men det skiter jag i! Håller för tillfället på att leta järnet efter ett par skor. Drömmen är såklart ett par klassiska vita Converse.

Åhhh


Men, pallar jag verkligen att punga ut 600 pix för dessa skor? Och dessutom PLÅGAS i en vecka innan man gått in i dem? Nej, inte nu. Dessutom är PDOL, som sker i helgen, ändamålet jag ska ha nya skor till och tills dess är det två dagar kvar (Jag LÄNGTAR!!) så nej, inga nya Converse tills dess. Däremot ett par vita Keds skulle jag inte tacka nej till direkt. Dock så ser dessa grymt tråkiga ut, åtminstone på bild.




Men faktum är att dem är otroligt sköna. Faktiskt. Inte för att jag faktiskt ägt ett par Keds. Men jag har provat ett par. Det räcker för mig. Tror jag. Otroligt sköna. Dock ett litet minus för SJUKT stora storlekar. Eller det kanske är ett plus? Jag vet inte. Fast väldigt irriterande är det faktiskt, blir så himla komplicerat. Som en jämförelse bara, i ett par Converse drar jag 36,5-37 och dem ligger mellan 23 och och 23,5 cm. Dock så är dem liiite små i början. Då tänker väl alla förnuftiga, vuxna människor att: men för guds skull, lilla flicka, köp skor som passar! Det är farligt att gå i för små skor! Men då kan jag ju bara säga er att Converse har den underliga egenskapen att de töjer ut sig så pass att till slut så är dem för stora. Så de svarta 36,5or jag äger som faktiskt var för små en gång i tiden, dessa är idag för stora. Ha. Men, tillbaka till skostorleksdilemmat. Som jag sade så är mina Converse 23 cm, medans ett par Keds 36or går på 24 cm. Hmmm. Måste dock provas, även om det är med cm så är allt relativt. Men det skall minsann undersökas, och då jag har resultat lovar jag att redovisa i bloggen, utifall att det är någon annan som lider av samma dilemma som jag. Eller ja, lider och lider. Det är ju inget jag lider av direkt, men det gör ju saker krångliga. Men det brukar lösa sig till slut.

Nu ska jag gå och ta mig en frukt, känner mig riktigt sugen.

Ciao!

ÅH!

Att jag inte tänkte på det här tidigare ... Jag är en sucker för nagellack, har ett X antal liggandes i min byrålåda, och antalet bara ökar. Senast igår köpte jag ett nytt från Mavala. Färgen heter Toulouse och är härligt tuggummirosa. Underbar färg. Rosa är nog den absolut finaste färgen att ha på naglar. Fast det är klart, svart ser ju så rockigt coolt ut ... Men nej, det är ändå rosa som ligger mig närmast hjärtat. Hur som helst, tillbaka till Frankrike. Då jag öppnade flaskan för att måla naglarna med det nya inköpet tyckte jag mig till och med känna tuggummidoft. Förmodligen så var det väl inbillning, men det gjorde mig mest bara extra nöjd över mitt inköp. Fast det fick mig också att fundera om jag blivit galen. Så, om nu någon där ute är på jakt efter ett tjusigt, rosa nagellack så kan jag absolut tipsa om Toulouse. Enda nackdelen är väl att det krävs minst två lager, jag har tre, för att det ska bli täckande. Utöver det så är det grymt!

För övrigt så satt jag och kikade på en massa olika "skins" för bloggar, men sen kollade jag på bloggen och även om layouten är löjligt enkel så gillar jag den ändå, det finns ändå någon charm hos den, där bland allt det vita och svarta ... Nej, men det jag tänkte var helt enkelt att det som ni kanske inte har glädje av i en tjusig layout (inte för jag kan komma på en anledning till varför man skulle ha glädje av en blogglayout) kompenserar jag med mitt skrivande! Eller ja, det är väl tanken. Men ni får inte ha för höga förväntningar. Tänk er bara en rosa, plain layout, så blir det bra!

Ciao!


Okej då ...

Fine, jag kunde inte låta bli, den såg alldeles för lockande ut ...

Ja, jag är en sucker för att göra såna här listor. Ni som sett min bilddagbok bör veta ...

Namn: Ida
Födelsedag: 26 Januari
Ögonfärg: Blå, med någon typ grön fläck.
Hårfärg: Blont, med typ ljusbrunt underhår. Detta skall dock åtgärdas inom kort ...
Längd: typ 170
Högerhänt/vänster: Höger
Stjärntecken: Vattuman
Skostorlek: Något mellan 36 och 38
Sport: Jag är alldeles för lat ... Men okej, jag går faktiskt ut med hundarna rätt ofta. Fast det är ingen sport. Men att kolla på då är det hockey som gäller hela vägen!
Helgdag: Julafton, lätt. Midsommar är också nice, bara för att det är sommar. Då måste dock vädret vara fint.
Årstid: Sommar och vinter.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Det har man väl, antar jag ...
Föreställt dej ditt ragg naken: Nja, ragg och ragg ... Men nog har det säkert hänt. Men det är inget jag lagt på minnet direkt.
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej
Använt droger: Nej
Retats: Ja, men bara på skojs

THIS OR THAT
Cider/Öl: båda, typ. Fast cider är godast. Men nog går öl ner ibland också ... Synd bara att jag blir så helvetes kissnödig av det.
Pepsi/cola: inget utav det.
Kärlek/sex: båda, antar jag.
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar all the way.
Kött/veg: Jag äter ju kött, men det finns mycket vegetariskt som är gott.
Tv/film: TV
Gitarr/trummor: Trummor, faktiskt. Blir alltid så impad av folk som kan spela.
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt.
MTV/vh1: MTV

SENASTE DU
Skrattade: Imorse
Grät: Hm, det var ett tag sedan. Dock så brukar jag grina av skratt. Fast det kanske inte räknas?
Filmen du såg: Walk the line
Tuggade tuggummi: Igår
Drog ett skämt: Igår
Sjöng en sång: typ igår. Eller jag sjöng med i en låt åtminstone.

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: Ja ... Eller det var över en och en halv månad sen, så nej.
Rökt: Aldrig
Tagit droger: Nej
Kysst någon: Näe
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Typ inte.
Sovit tillsammans med någon av samma kön: Japp
Bakat: Ja, jag är en baknörd. Så, nu vet ni det!

Hoppas ni blev lite klokare av denna ... Sak. Om inte, feel free att fråga isåfall!

A fresh start

Nej, detta är inte min första blogg. Och förmodligen inte min sista heller, men vem vet? Min tidigare blogg låg på blogspot, eller blogger som den numera heter, men av någon anledning har jag valt att fortsätta kalla den för blogspot. I vilket fall så tog jag bort den pga mycket krångel och tjorv med den, så jag raderade bloggen och startade denna. Så, nu är jag här ... Som ni kanske kan se. Eller läsa, snarare. Förhoppningsvis kommer jag kunna ... Fixa till bloggen lite, få den att se lite roligare ut, bara Photoshop börjar fungera så löser vi det nog! Men tills dess kan jag väl presentera mig själv ... Eller nej förresten, vill ni veta något är det väl bara att kommentera så får jag väl svara på det i bloggen? Men iallafall, i min blogg kommer jag skriva om ... Ja, precis som innan blir det nog vad som faller mig in, vilket kan vara i princip vad som helst, någon ny artist jag hört och gillar (antagligen, annars skulle jag väl inte skriva om han/henne?) eller något som hänt mig nyligen, någon bra film jag sett eller vad som helst, pretty much. Så om ni vill ha en renodlad mode-/sport-/skönhets-blogg då kan jag då redan nu säga att ni hittat HELT fel. Fast det kommer finnas en mix av allt, såklart. Men jaja, nu har väl inte jag så mycket mer att säga. Förutom att jag hoppas att ni kikar tillbaka i bloggen, det är ganska trist att skriva utan att någon läser ... Ja, det fattar ni nog. Nåja.

Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0