VACCINATIONEN; I made it!

Var och vaccinerade mig inför thailandsresan idag. Det gick bra, bättre än väntat, faktiskt. Hade väntat mig en sjuhelsikesjättesmärta, men det gjorde faktiskt ... Bara ont. Haha. Var tvungen att stanna kvar ca 25 minuter efter jag tagit sprutan, läkaren ville se så att jag mådde bra efteråt, tydligen så kunde man börja må lite dåligt, någon bieffekt. Men jag klarade mig fint från nånting sånt. Nu tar jag min nästa spruta om ca en månad, och några dagar efteråt så STICKER JAG, hehehe.

Efter vårdcentralen åkte jag tillbaka till skolan, fick min ledighetsansökan godkänd (yessss!) och sen gick jag och handlade innan jag drog hem, dinerade lite. Efter det har jag varit duktig och dammsugit och hämtat in ved. I'm so good. Sen skulle jag plugga, och tror ni jag hittar mina jävla svenskaböcker? Nej, givetvis inte. I'm so screwed. Får helt enkelt bara ta och göra g-provet imorgon, kommer ju inte klara nånting högre, det känns totalt avlägset. Efter svenskaprovet ska jag färdigställa min recension på No Country for old men, sen är det bara att plugga järnet på resten av alla miljoner prov vi har på några veckor, typ. Men det löser sig nog.

På tisdag är det terminsuppspelning för min del, 9.10 på morgonen. Underbart. Är klart på typ 10 min, sen har man hål i typ ... fyra timmar och 40 minuter. Undrar hur jag ska roa mig under den evigheten. Men det löser sig säkert. Sara har ju ljudteknik runt tolv, så jag kanske hinner träffa henne en stund före det. Men jag måste ändå hänga själv typ i flera timmar. Kanske hinner städa mitt skåp ... Och det vet vi ju alla att jag är SÅ duktig på att göra!


Nej, nu ska jag kila!

pussciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0