hehu

TRÖTT tjej har vi här, ja. Det blev en mucho trevlig dag, I must say. Rullade mot luleå 10.50, var i luleå runt tolv och gasade (eller ja, jag gasade inte, men busschauffören gjorde det åt mig) vidare mot boden cirkus en kvart efter. Chillade på bussen, lyssnade på musik osv. Sen då jag klev av och började promenera, utan att faktiskt riktigt veta exakt vart jag ska gå, har ingen toppenkoll på var Pagla ligger, så hör jag någon ropa mitt namn. Tittar mig omkring och ser Jennie hänga dinglande (nästan iallafall) utanför en bil och frågar om jag vill ha skjuts. Hehe, klart jag ville. Så jag pressade mig in i bilen och vi sladdade iväg mot Pagla jag, Hanna, Ida och Jennie. Väl där så var det helt tomt på stället, förutom några småbarn som gled runt i backen, så vi valde ut en lämplig grillplats och gjorde upp eld. Fast jag var inte särskilt delaktig i den sistnämnda biten, mina eldskaparskills ligger typ på ... noll, haha. Sedan började folket droppa in en efter en, och till slut så var vi full trupp. Började med lite snack och svammel, innan alla började känna tagget inför det vi alla var där för: pulkrace! Spänningen var olidlig. Vem skulle ta hem segern? Idas guldiga bob? Tims pimpade variant? Min skopulka? Eller någon av de andra åkredskapen? Vem som vann vet jag faktiskt inte, men rackarns roligt var det iallafall. Shame på dem som missade kalaset.

Efter en stunds åkande gjorde vi en paus för att grilla, fika osv, och genast blev det mycket surr och svammel, i vanlig ordning. Sedan blev vi sugna att åka igen, men då bestämde vi oss för att byta backe till en lite större, lite farligare backe. Hittade en relativt brant som vi pallrade oss upp för. Och jag måste då säga; det var en riktig pain att ta sig upp, man var typ död då man var framme. Men, glidet i backen var killer, så det kompenserade - nästan - att man var halvt död då man kom upp. Efter ett helt gäng praktvurpor, skratt och flams (behöver väl knappast säga det längre, det kan ni ju snart räkna ut själva) så insåg vi att liften i storbacken var stängd, så vi drog oss dit och började åka. Där bjöds det på ett par fräna "stunts" utförda av några "extremt skillade killar" (nämner inga namn), som jag gissar har lite småont på en eller annan del av kroppen.

Sammanfattningsvis: grymt bra dag med helt fantastiska människor och jag hoppas verkligen att detta kommer göras om inom kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0