everything reminds me of you

JA, skivan är grym. Love it, love it, love it. Det är Mando Diao vi snackar om nu, alltså. Give me fire, som senaste albumet heter, är ren livsglädje. Ren jävla livsglädje. Plus att sångaren (eller en utav dom iallafall) vid namn Björn Dixgård är en riktig pudding. Gloria är min favoritlåt i nuläget, den går konstant i mobilen, och jag gissar att det kommer vara detsamma imorgon. Hoppas att vädret är på topp, så man kan glassa järnet i solisar, njuta av Mando Diao och bara må fint.

Och bara för att höja livsglädjenivån ett snäpp ytterligare så sitter vi här, i skenet av tända ljus, och ser hockey-VM och käkar choklad och vindruvor. Underbart var ordet, ja.

Imorgon blir det att stiga upp runt åtta, fixa lite runtom i huset, sen duscha och fixa mig innan jag beger mig till stan. Första stoppet är skolan - av alla ställen - där jag ska se mina kära classmates dansa järnet i Herod's song och sen ska vi vidare och kalasfika hos Emilia. Grym avslutning på en bra helg.

Middagen var för övrigt grym, potatisklyftor ska vara hemmagjorda, ingen tvekan om saken! Och till det åts det grillade kotletter och min sås. Det första Therese säger då hon ser att min sås är framme på bordet, "åh, i ett år har jag väntat på den här såsen!". Improvisation är det bästa receptet for sure, haha. Nu ska jag gå och utföra lite massage, hade jag tänkt, och sen blir det sängen med Mando Diao i lurarna och med näsan djupt inne i Marley & jag, som jag håller på att läsa. Vill se filmen, nu då jag håller på att läsa boken. Är även sugen på att se Dumpa honom! efter att Ewa, våran engelskalärare, läste lite ur boken som filmen bygger på. Ewa skulle för övrigt kunna utbilda sig till relationscoach eller något åt det hållet, hon ger så sjukt grymma tips så det finns inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0