BLÄ

nu ska jag hem och plugga som ett as, ska göra bort svenskan, rättskunskapen, eventuellt lite matte och engelska också. Och gitarr! Blev att jag satt och surrade med Anna igår, istället för gitarrläxan. Jag vet, jag är sämst, men då hon lockade med mjölk och minipepparkakor kunde jag inte motstå! Det lät för gott för att motstå. Och sen avslutade jag kvällen med att se Made in Sweden och sen lade jag mig.

Och sen, en liten småunderlig grej. Min laddare gick upp i rök i förrgår, och min första - och enda - tanke var att den låg i min väska som var i skolan, så jag gick och lade mig. Givetvis dog mitt batteri mitt under dagen, och laddaren fanns inte heller i väskan, som jag trodde. Så jag fick klara mig utan mobil i stort sett hela dagen igår. Mycket svårt, man blir nästan handikappad utan mobilen. Eller okej, jag blir det! Men iallafall, då jag kom hem bestämde jag mig för att ta det till botten, den kunde ju inte bara försvinna, och jag är den enda i huset som har en Samsung, så ingen kunde ju ha lånat laddaren heller, så jag fick i princip vända mitt rum uppochner. Till slut kollade jag iallafall i en korg uppe på en hylla, där jag aldrig lägger saker, för jag vet själv att jag kommer glömma bort att jag lagt grejerna där, men lik förbannat så låg den där. Mysko, väldigt mysko. Men skönt att den är tillbaka, iallafall!

Och nu, till sist, svar till anonym, som hade kommenterat mitt inlägg "Ät, för tusan!": ja, men om det är så att man inte är hungrig är ju det en helt annan sak, det jag tyckte var mest irriterande var alltså folk som struntar i att äta för att de är helt övertygade om att de ska gå upp i vikt och slutligen bli smällfeta. Det är två helt skilda saker: att inte äta för att man inte är hungrig och att inte vilja äta, för att man tror att man kommer bli smällfet.

men nu ska jag rusa, pallar inte att missa bussen.
ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0