all I can say is that they don't really care about us

jag har börjat bli en riktig slipad "personigenkännare", hur konstigt det än låter. Till en början så var det ju killen från Privileged, Charlie, eller Michael Cassidy som han heter in reality, som även medverkade i OC. Tog visserligen ett tag innan jag fattade att det var han, men jag kom på det helt själv. Och häromdagen då vi tittade på Greek tyckte jag att karaktären Max Tyler såg oroväckande bekant ut. Efter en tids funderande insåg jag att det var Kostos från Systrar i jeans-filmerna. Tummen upp för mig, haha.

Ska ta och borsta tänderna och pallra mig till sängen, är galet trött. Om vädret tillåter blir det nog stek i solen imorgon, annars planerar jag att titta på en massa Friday Night Lights. Fint. Och kanske lite Privileged. Och lite planering inför helgens galej. Kanonkul, är det rätta ordet.

Satt för övrigt och gjorde lite research om min favoritheting från FNL, och vad får jag veta? Att killen har spelat hockey! Visserligen så blev han tvungen att sluta på grund av en knäskada, men ändå. Intresset finns iallafall. Girls, detta skulle kunna vara min drömman! haha. Då hetingar som Christian Bale och Jake Gyllenhaal blir upptagna, gifta och småbarnsföräldrar på löpande band så finns det snart bara en kvar; Taylor. Fast jag klagar inte. Än iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0