slow dancing in a burning room

jag kommer bli fattig. Eller ja, först kommer jag bli rik, den 27e Juli låter det katching! på mitt konto och 6160 välbehövda kronor klirrar in på kontot. Dessa slantar kommer att få agera reskassa då jag styr kosan söderut, likt en flyttfågel, den 6e Augusti. Planen är att jag ska investera i en systemkamera, men jag vet inte vilken ännu... Men förhoppningsvis hittar jag en bra till ett vettigt pris. Så förhoppningsvis kommer jag att kunna bomba med härliga semesterbilder om cirkus 1,5 månad, håll tummarna!

Men nu börjar det dra ihop sig till middag, grillad entrecôte står på menyn även idag, men jag klagar inte, grillat är bäst. Vädret hade ju kunnat få vara lite bättre, men det regnar iallafall inte, vilket får ses som ett stort plus.

Imorgon väntar bankärenden, lite handling och strosning på stan och lite fix utomhus. Jag håller tummarna stenhårt att vädret vänder, och att kvicksilvret rör sig uppåt i termometern.

Innan jag går och dör av hunger måste jag bara dela med mig av två brabrabra saker; 1. Fick ett par råsnygga, gråa ankelboots med den mest perfekta klacken ever, inte för hög eller för låg, inte för bred eller för smal, perfekt, helt enkelt. 2. Spotify är förjäkla bra! Är förmodligen den sista i världen som skaffar det, men bättre sent än aldrig. Och jag är helt fast, dessvärre. Men det är verkligen kalasbra, om ni missat det helt geniala programmet tycker jag synd om er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0