it takes a worried man to sing a worried song

tjing i blåbärsskogen! Sitter och fördriver lite tid, ska ta och skriva ut mitt svenskaarbete, lämna in det och sen leta upp Hasse så jag kan ha min gitarrlektion. Kvällen igår avslutades på bästa möjliga sätt. Såg Paris Hilton: My new BFF och sen åt vi alla kvällsfika, stekta ägg, varm choklad och mackor. Lite udda blandning, men det var gott! Sen stupade jag i sängen, läste lite Glamour och somnade som en stock.

Ikväll blir det Grey's Anatomy och mys, och imorgon är jag LEDIG. Fast tekniskt sett är jag det idag också, men jag hade lite saker att göra i skolan, så nu är jag här iallafall. Måste komma ihåg att ta med mig mina avslutningsskor hem också, ska ju inte hit nåt imorgon.

Gruvar mig faktiskt lite inför fredag... Mest för delen då jag ska ta mig till/från skolan. Att cykla är totalt uteslutet, så min klänning är liiite för kort för sådana aktiviteter. Om man inte är ute efter att flasha allt man har, då är det ju en helt annan sak. Men jag har inga planer på just det, så cykeln får stanna hemma, helt enkelt. Så gissningsvis blir det ju bussen som kommer att transportera mig till skolan, men det känns bara så... Puckat att kliva på bussen helt uppklädd. Och mitt blonda tjorv till hår är ju ett annat dilemma, vad tusiken ska jag pussla ihop av det? Funderar på lite slarviga lockar eller någon enkel frisyr. Hästsvans känns lite väl vardag, så det är helt uteslutet. Om vädret tillåter kommer jag iallafall vara stencool med solbrillor all day long, hehe. Fint. Och om det är lite kyligare så tar jag med en kofta, och min svarta lilla väska lär säkert hänga med också. Jaja, nu ska jag skriva ut skiten, överlämna det till Carin och sen kanske jag tar en promenad till Dollar Store, är sugen på att köpa ett nagellack... Måste dock kurera mina stackars nagelband, dom är alldeles flisiga och trasiga.


jaja, see you when I see you.
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0