when all is said and done

In just one moment I was gone
I always thought that I was strong
This hole inside me is the deepest canyon
I'm shattered pieces all alone
And I can't make it on my own
I hear a melody come soft and slowly
Hallelujah, a whisper in the dark
Hallelujah, it's tearing me apart
Hallelujah, all broken hearts

mmm, kvällsfika måste vara det bästa som finns! Och nu struntar jag i vad alla bantningstokiga kottar (HEJ ANNA SKIPPER) säger om att fika efter ett visst klockslag, ibland måste man faktiskt få unna sig lite. Och även om ibland blir varje kväll någon gång mellan varven så spelar det ingen större roll.

Jag och lillkusinen (som inte är så liten längre) fixade fika, och han kläckte ur sig kommentaren: "om ni vill ha något annat ätbart så finns jag till ert förfogande". Extremt svårt att hålla sig för skratt då han gör sina vuxna kommentarer, så himla kul. Vi ska strax se Madagascar 2, och sen ska jag äntra sängen med lite ny musik i lurarna.

Imorgon ska jag bjuda la familia på thailändska pannkakor, hoppas bara att resultatet blir lyckat och att dom åtminstone påminner om originalet. Smakmässigt, alltså.

För övrigt så är Tyrone Wells helt jävla underbar. Håller på att nöta sönder totalt, så himla fint. Världens mysigaste röst (vilket jag visserligen säger om... Typ alla) och sjukt bra texter. Spana in på YouTube så fort ni får chansen, jag lovar, ni kommer inte ångra er, inte en sekund.

men nu ska jag pallra mig 20 trappsteg upp och se film med kusinisen.

puss & gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0