hold your breath and count to ten

blä, sitter och "pluggar svenska". Eller ja, det är ju det jag borde göra, men nu sitter jag och nördar i bloggen istället. Min förmåga att ta tag i saker är verkligen lysande.

Var extremt trött igår, blev en sen kväll i måndags, då det var hockey på tv. Linköping-Skellefteå, 7e - och sista - kvartsfinalmatchen, SPÄNNANDE var bara förnamnet. Matchen började 19.00, och det brukar hålla på till ca 21-tiden, så jag bestämde mig för att se hela matchen, plus att jag hade lovat att jag skulle heja på SAIK (det är inte mitt favoritlag direkt, krävdes lite övertalning) så det blev så att jag faktiskt såg hela matchen och att jag hejade på SAIK (nöjd tjej!). Dock så blev ju matchen en riktig långkörare, först 23.00 fick jag lägga mig. Segt som tusan, men jag var så fruktansvärt stolt över mig själv. Dock så har jag en tendens att föra lite märkliga läten då jag ser hockey, men jag kan inte låta bli, det är ju så förbaskat spännande. Fast sen blev jag tillsagd att sluta med det, så de var bara att bita sig i läppen. Svårt, men jag lyckades faktiskt.

Och idag kommer jag nog gå och nynna på King Herod's song från Jesus Christ Superstar, sitter i datasalen som ligger precis bredvid rytmiken där det verkar pågå dansrep eller något, och låten spelas om och om igen. Väldigt irriterande låt, I must say.

Nu ska jag ta och äta lunch snart tror jag, är extremt hungrig och min kropp börjar väl snart att gå lös på mina inre organ. Sen blir det PLUGGA för hela slanten!

tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0