never known that i could feel like this

Sitter på skolan och "hålar" = väntar på att min nästa lektion ska börja. Vilket är extremt tråkigt, vill bara börja lektionen nu. Så jag kan sluta så snart som möjligt.

Kvällen igår avslutades riktigt bra, såg Efterlyst (BÖLADE SOM ETT BARN, såklart), fikade ballerinakex och mjölk (högt underskattad njutning) och sen pratade jag en stund med Anna. Sen kom Jossan till mitt rum och vi surrade en liten stund. Sen blev det för smärtsamt att prata, vilket oftast leder till skratt, så hon gick ner till sitt rum, och jag somnade i en allt annat än bekväm liggposition.

Vaknade 11 i morse, alltså en timme senare än planerat, käkade frulle, duschade och fixade mig. Kan ju också berätta att jag fick tvätta håret TVÅ gånger i morse, för att jag klantade mig under hårfixandet, så det var bara att börja om från scratch. Dock så var det en rätt dum grej att skippa balsamet under tvätt nummer 2, för jag fick extremt statiskt hår, som fick fixas med lite hårspray. Eller okej, MYCKET hårspray. Sen fick jag panikfixa rummet och springa som en idiot till bussen, som jag precis hann med. Nöjd tjej, ja! (y)

nu ska jag springa och fetcha min älskade godispåse, I think, och sen FILMKUNSKAP (den sista lektionen typ ever, har jag hört, därav capsbokstäverna)

måste kila,
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0