you give me something that makes me scared alright

God morgon, kära vänner. Ja, jag är på fruktansvärt bra humör den här morgonen. Faktiskt. Kanske för att jag precis kom från tandläkaren. Eller kanske för att jag har på mig världens kanske mest väldoftande parfym - Hypnôse från Lancôme. Eller kanske för att jag lyssnar på en väldigt bra låt, som jag kommer bjuda er på lite senare, i ett "dagens låt"-inlägg. Fast vilken det är tänker jag inte säga, det är en överraskning!

Igår var det en lugn kväll, var med Lillan i stort sett hela kvällen. Spelade Sims och körde sönder rösten i Singstar, men kul var det! Sen gick vi hem och hon åt lite kvällsfika och jag käkade en rätt sen middag (kl åtta igårkväll intog jag min middag och dagens andra mål). Sen satt vi alla ett helt gäng - jag, Anna, Lillan och Jossan - framför tvn och surrade, såg Mästarnas mästare och sen Andra avenyn, innan alla begravde sig under täcket.

På morgonen ville jag inte alls stiga upp, hade gärna legat kvar minst en timme till, men då hade jag ju min tid till tandhygienisten klockan åtta, så det var bara att pallra sig upp. Och nu sitter jag här, börjar på cirkus en timme. Men allt är lugnt, helt kolugnt. Idag har vi förövrigt ensemble, hur peppad är jag? Väldigt. Även fast jag är förkyld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0