migränanfall?

Hade Nederländerna att ge hela europa en 3-minutersmigrän i tankarna då dom bestämde sig för att Shine skulle vinna deras melodifestival? Hemska, hemska värld... Fast det är dock inte det enda bidraget i kvalet som är helt uselt, tyvärr. Alldeles för många låtar kvalificerar in under kategorin "hemskt usel låt". Norges bidrag, däremot, åh, vad jag gillar det! Glatt och härligt. 

Imorgon är det - som jag redan nämnt -  dags för en tripp till piteå för min del. Tyvärr börjar jag få lite känningar om att någon sjukdom är på väg, har känt mig febrig i några dagar, halsen börjar göra ont, hosta osv. Hoppas dock att jag lyckas slippa undan att bli sjuk, det är ju snart sommar, och att bli sjuk just nu känns... Hemskt oaktuellt i min kalender.

För övrigt har jag en liten fundering; är det bara våran tv, eller är Natalia Vodianova (den kvinnliga halvan av programledarduon) utomjordiskt snygg? Jag får dock en känsla av att det inte bara är våran tv, utan att hon faktiskt är helt otroligt snygg.

Aha, just det! Snart - bara inom några få minuter, kommer det dyka upp en ny bylinebild på moi! Dock så är det en lite halvful, osminkad sådan, men äh, det är sånt ni får ta, helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0