ring the alarm

har tagit en mysfika ute på altanen med mormor, morfar och morbror. Flydde dock in väldigt snabbt,  myggorna anföll mig likt mordlystna krigare. Men jag hann pressa i mig en bit brownie innan jag sprang in, för att slippa ännu fler myggbett. Om dom små rackarna kan bita igenom strumpbyxor så är jag ju helt körd. Dessa små djävulsdjur, som vanliga dödliga valt att kalla myggor, har en tendens att älska mitt blod, men min kropp gillar inte deras bett, vilket resulterar i svullna, röda, kliande bett. Not so nice. Myggmedel och täckande kläder är mina best friendz under sommarkvällarna vareviga år. Ah, vilket påminner mig... Sommaren är på g, vilket innebär sköna kvällar med underbara vänner, de klassiska kubbkvällarna med Amanda och mys ute på altanen. Can't wait.

Sedan är det ju sommarklassikern PDOL, även känt som Piteå Dansar och Ler (alternativ titel: Pite Super och Spyr). Och just detta år kommer det bli helt jävla fucking underbart. Okej, det är något jag säger varje år, men detta år är det verkligen något speciellt. Kan bero på att jag fyllt 18 nu, vilket medför vissa... Fördelar. Just denna sommar kommer det bli en hel del häng i diverse öltält, en grej min 15-åriga syster minsann inte får göra, hehe. Fast hon skulle säkert kunna komma in, hon ser ju fan ut att vara äldre än mig. Förhoppningsvis kommer detta göras i sällskap av fina vänner, kanske lite nytt folk, vem vet? Jag hoppas då på det iallafall. Något som jag däremot inte kommer göra under PDOL är att hälla i mig en öl. Never. Undantaget är väl om jag blir bjuden. Fast I'd rather not. Sedan att jag inte ens betalar för kalaset är ju bara... Kalas.

At the moment sitter jag och läser Robin Bs blogg, ni vet, han från Idol 2008 (höll på att skriva Robinson först, hehe) som typ varenda tjej i Sverige - inklusive myself - dreglade över hela hösten. Underhållande blogg, han skriver på ett kul sätt. Plus att han har grym musiksmak! Det gillar vi.

nu ska jag spåna vidare på protesten, som för övrigt har kickat igång super!

tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0