what if leaving was a loving thing

Usch, vädret är fortfarande uselt. Då det inte regnar så är det bara allmänt grått och svinkallt. Hoppas verkligen att helgens prognos (30 grader) stämmer, då blir det att ligga och steka i solen, få lite färg på sig. Alternativt att sitta och glassa på någon uteservering i stan. JA! Det ska jag banne mig göra! Dra in tjejerna till stan, käka en god brunch och bara mysa. Hoppas dom är på bara. Annars ska jag nog bara cykla till stan och strosa runt lite. Måste packa ikväll, så jag inte glömmer nåt imorgon, vilket känns väldigt, väldigt troligt. Det är ju trots allt jag.

Jag har - tillsammans med mina kära vänner - spenderat oroväckande mycket tid framför en hel hög YouTube-klipp. Roliga sådana, dessutom. Gissar att det blir träningsvärk imorgon! Åtminstone i käkarna.

Hade tänkt att kika på lite flygresor till i sommar. Vet inte om jag vågar åka med Norwegian. Visserligen så är det väldigt billigt, vilket i min situation är ett solklart plus. Fast jag har åkt med dom tidigare, och det var då det sämsta jag någonsin varit med om... Det var då vi skulle åka till Thailand, flyget från Luleå till Stockholm var med Norwegian, och det skulle gå 07.30. Vi åkte från Boden runt 6-tiden, och var framme kvart i 7. Då var det ju helt lugnt, trodde vi. Gick in, och redan där inne blev det stressigt, då fick vi veta att planet vi skulle med, halv åtta-planet, var inställt, och att vi var inbokat på ett tidigare flyg, som skulle gå 06.50, alltså på fem minuter, och då hade vi inte ens checkat in vårat bagage, plus att dom som skulle åka med oss inte hade kommit till flygplatsen. Jag fick springa ut och valla in dom då dom kom, medans Anna tog hand om bagaget, sen sprang vi som tusan till gaten. Det var stressigt, vill jag lova. Men, vi hann fram i tid, med nöd och näppe, och vi tog oss till både Stockholm och Thailand.

Jaja, nu åter till flygletandet.

tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0