ALL THESE THINGS THAT I'VE DONE

satt och funderade lite på favoritlåtar, vilka som är mina favoriter osv. Blev lite inspirerad av Idol, där temat var världens bästa låtar (där Erik gjorde det bästa valet enligt mig - The show must go on är en fantastisk låt). Men, efter att ha tittat på Spotify kan jag konstatera att jag gillar låtar som börjar lite sådär lugnt, och sen växer dom fram och blir sådär jättepampiga och gåshudiga, det är då jag mår som bäst! Nyss nämnda Queen-låt, The show must go on, är ju ett utmärkt exempel. Fix you med Coldplay är också underbar. Men jag slänger ihop en liten lista, betydligt lättare! Hmm, det går sådär.. har kommit på 4 låtar, ingen vidare playlist, va? Men jag jobbar på det! Här är iallafall vad jag har åstadkommit hittills:
Queen - The show must go on
Coldplay - Fix you
The Killers - All these things that I've done
John Mayer - Lenny/Man on the side
John Mayer - Gravity (live at the Nokia Theatre)

meh, Sverige förlorade. Och jag sitter och lyssnar på The show must go on, passande nog. Nu börjar jag längta rejält till matchen den 16e, hoppas stenhårt på vinst. Fast det blir nog en rätt fin kväll ändå, hockey + bra kompis + mat = går inte att misslyckas, eller vad säger ni?

nu är det lite spa som gäller! Och om ni har förslag till min lilla lista som, ni för övrigt hittar här, så är det ju bara att kommentera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0