IT JUST KEEPS GETTING BETTER

FAN, har gått och blivit sjuk IGEN. Tredje gången nu, måste vara något jäkla fel. Fick dessutom veta att jag är i en av de där riskzonerna för svinis, vilket innebär att jag måste ta sprutan. Buuuuh, vill inte. Men det är väl lika bra? Hörde att en 8-åring dött i Haparanda natten till igår. Så himla hemskt.. Blir iallafall hemma resten av veckan, sen lär det dröja innan jag är med helt och hållet på idrotten, så att jag verkligen får bli frisk och inte tar ut nånting i förväg och så faller jag tillbaka i det igen. Har nu under 3 dagar hunnit avverka magsjuka, förkylning och feber. Bara svinis kvar då, eller?

om jag är piggare imorgon ska jag städa litegrann, skriva lite på mitt svenska-tal (har sån vansinnig ångest för det där, huja! Vet på ett ungefär vad jag ska skriva, men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera det.. svårt!)

har väääärldens glassug, vilket säkert lindrar mitt halsont också, om jag har tur. Har iallafall ätit mitt första rejäla mål mat på flera dagar, gissa hur underbart det kändes? Mat har inte smakat så gott på riktigt, riktigt länge. Helt ljuvligt, kort sagt.

Är fortfarande rätt trött och sliten, men jag börjar bli piggare, känner mig betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Mådde dock uselt igårkväll, blev yr, fick frossa, kändes nästan som att det inte var jag som satt i stolen, att jag istället var en bit bort, att det bara ett "skal" som satt där i stolen. Feberyrade, vimsade runt litegrann, spydde och sen gick jag och lade mig och sov. Men som sagt, idag känner jag mig mycket bättre, men långt ifrån helt frisk.

nu ska jag snart gå och lägga mig, har inte varit vaken så här "sent" på flera dagar", har lagt mig senast nio de senaste dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0