I AM THE RAIN THAT'S COMING DOWN ON YOU

hu, vad den här dagen har gått fort! Började dagen med att äta lite lätt frukost, sen började jag städa. Dammsög hela övervåningen och nedervåningen också. Sen tog jag en välbehövlig dusch, och vilken dusch det var! Det skrubbades och smorslades in för kung och fosterland. Kan ju bara meddela att jag var len som en babyrumpa då allt var klart! Det hela avslutades med två sprut av Clean-parfymen, för att verkligen toppa av den där renhetskänslan. Den doftar starkt som fan i början, men efter några minuter har doften hunnit "sjunka in", och då luktar man - precis som doften avslöjar - ren, Clean, helt enkelt. Klädde på mig, sminkade mig och fixade håret innan jag pallrade mig mot stan. Då jag klev av bussen insåg jag dessvärre att jag glömt min mobil hemma, så några farmenbiljetter kunde ju inte hämtas ut. Lyckades stöta på Sara och Emil i vimlet, trots avsaknaden av mobiltelefon. Gav iallafall en snabb lägesrapport, och jag och Sara gick en sväng på stan och surrade lite, följde henne till bussen innan jag själv begav mig till gallerian igen, för att se mina classmates spela. Dom var superduktiga, som vanligt. Sen gick jag till Annas jobb, hängde där till nio, åkte hem, hämtade mina Newbody-grejer och såg lite mer på cancergalan osv. Så nu har jag fyllt på i underklädeslådan med inte mindre än 16 par sockar och 8 par trosor. Plus en träningsbehå.

imorgon blir det en tur till stan igen, ska hämta ut en himla massa biljetter, dels hockeybiljetter åt mig själv och Kalle och mina och Saras farmenbiljetter. Funderar även på att inhandla en ny mascara, är grymt sugen på False lash effect från Max Factor. Har testat den innan, och blev mycket nöjd med resultatet, plus att min vanliga har mystiskt försvunnit... Så jag får se om jag åtgärdar detta imorgon, eller om det får vänta. Ska dessutom fika med Jenny imorgon, trevligt som tusan! Inser att min lista med skolarbete som måste tas itu med är typ en kilometer lång. Känns fint, ens liv försvinner sakta men säkert längre och längre bort.

För övrigt så är låten Good girls gone bad med Cobra starship och Leighton Meester (japp, bruden som spelar Blair Waldorf i Gossip girl), en riktig partylåt! Plus att fröken Meester har en svinskön röst. Spana in den om ni skulle ha några minuter över.

Nej, nu ska jag ta och pallra mig i säng så jag vaknar i tid imorgon.. rumpan har somnat och jag har träningsvärk (av allt gående idag, säkert) och jag vill vara pigg och fresh inför morgondagens fikamöte med Jenny, grymt! Måste bara ta och skriva sisådär 100 kom-ihåg-lappar så att jag inte glömmer hockeybiljetterna och allt det där andra, vore ju synd och skam om det skulle glömmas bort (speciellt hockeybiljetterna eftersom det är en födelsedagspresent). GOODNIGHT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0