TRALALALAAAAA

yeah, sitter och fixar med min låt till ensemblelektionen. Ska kolla med mina mer musikkunniga vänner - eller iallafall de som finns i min ensemblegrupp - hur det är med svårighetsgraden på låten jag valt, Sunday Morning med Maroon 5. Det är som en härlig och bra låt som jag tror blir kul att spela i ensemblesammanhang.

Sitter just nu och lyssnar på härliga Run to you med Fibes, oh Fibes! och Kim Wilde, den låten väcker härliga malmöminnen, då jag såg bandet live. Sådär härligt bra. Idag har det varit en lite småseg idag, skoldagen har bestått av svenska, matte, engelska och kör. En hyfsat kul dag, kunde varit värre, men att ha en massa teoretiska kurser efter varandra? Man är sådär lagomt söndermald i huvudet precis lagomt till kören, som typ är dagens höjdpunkt, ingen höjdare direkt. Fast jag har ändå börjat få bra pejl på kören, så det känns ändå bra. Imorgon är det - ifall ni missat det - torsdag och min absoluta favoritdag; engelska, ensemble, psykologi och wallmans, lätt bästa dagen på veckan! 

Håller på att planera lite vinteroutfits, eller vad tusan man nu ska kalla det... Är iallafall på jakt efter en ny vinterjacka. Vill ha en varm & gosig jacka, helst en röd. Gärna en dunjacka som sträcker sig till mitten av rumpan, typ. Det hade jag velat matcha med en svart mössa och vantar, och eventuellt (= mest troligt) en sjal. Finfint. Ska mest troligt till luleå någon gång under nästa vecka, så då ska vi in på Stadium och kika på en jacka, var in på intersport här i Boden tidigare idag, men utbudet är uruselt och kan inte tänka mig att särskilt många av deras jackor kostar mindre än 1000 kr. Så det känns betydligt bättre att pallra sig några mil och faktiskt ha lite utbud. Sen har jag även ett par supermysiga vinterskor, från Vagabond, alldeles lurviga och gosiga på insidan, beige mocka på utsidan. Ser nästan ut som ett par ugg-boots, fast inte riktigt.

igår var vi på Fria Emilia och diskuterade projektarbete, förresten. Kändes väldigt givande, dom är så gulliga och tillmötesgående, så jag känner mig riktigt positiv inför detta!

Nu ska jag kika på några fler bloggar, sen ska jag jäsa framför idol och hoppas att jag på något sätt kan förbränna det maxmål jag pressade i mig till middag, mumma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0