AND THIS HOUSE JUST AIN'T NO HOME

Är relativt nyss hemkommen från skolan, sitter och väntar på middag. Hemlagad pizza är det som står på menyn idag, gött! Sen ska jag ta itu med lite pluggrejer och mumsa på lite naturgodis, har snöat in helt på det, så sjukt gott. Dyrt, men förbenat gott. Mina favoriter just nu är russinyoughurt jumbo och vit choklad med äpple och krisp, båda är grymt goda. Dessvärre har jag lite problem att tugga, satte ju in gummibanden igår för att "flytta" på några tänder så att fästena till rälsen ska få plats. Igår var det inte så farligt, kändes som att äppelskal fastnat, typ. Men idag kan jag knappt tugga på sidorna, bara framtänderna som gäller! Usch, gillar det inte alls. Nu är det dessutom bara 2 dagar kvar tills tandställningen åker in. Kan ju inte påstå att jag längtar - snarare tvärtom, men samtidigt så ska det bli skönt att få det gjort. Men eftersom alla som har erfarenhet bara haft saker att säga som inte direkt fått mig att längta och se fram emot det, utan snarare bli lite rädd. Det jag fått höra är "åh, stackare" och "kommer ihåg att det gjorde sjukt ont". Man blir ju inte mindre orolig, om man säger så. Jobbigt!

Ska ta och ringa min syster senare ikväll, ska sova hos henne från imorgon till på torsdag, så jag slipper stiga upp sådär jättetidigt på torsdag, är verkligen ingen morgonmänniska, så det är väldigt skönt att få sova liiiite längre. Guld värt.

Har varit väldigt trött idag, inte riktigt gått på full hastighet, och så har det ju blivit en hel del flams också. Fast det är ingenting ovanligt visserligen, det förekommer både om jag är trött och pigg, det spelar ingen större roll.

nu ska jag sätta in efterrätten i ugnen! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0