GOOD TIMES

har precis målat naglarna, blev fransk manikyr. Valde ett ganska neutralt lack på fingrarna och så kör jag färgstarkt på tårna istället, blir nog snyggast med tanke på att min klänning är så pass färgstark i sig. Imorgon blir det att stiga upp ganska tidigt och fixa sig inför balen. Blir eventuellt att åka och fixa håret imorgon på morgonen hos en vi känner, men inget är klart ännu.

Sen hoppas jag - allra mest, faktiskt - att vädret håller sig stabilt imorgon. Och med stabilt menar jag åtminstone att det inte regnar, det är mitt minsta krav. Sedan gör det ju inget om det är soligt och fint, men man ska väl inte hoppas för mycket I guess. Anton kommer och hämtar mig strax efter två, så det gäller att vara färdig till då iallafall. Men jag har inte tänkt att piffa till mig sådär överdrivet mycket, blir lite lätt sotade ögon, troligtvis kommer jag göra lockar i håret och lite sådant. Det ska ju ändå kännas som jag, finns få saker som är värre än att ha den där riktiga clown-känslan, att man känner sig så utsmyckad att man knappt känner igen sig själv i spegeln.

Imorgon blir det alltså rätt tomt med inlägg här; först ska det ju fixas och donas, sen hämtar Anton mig, hem till han, dra till stan i finbilen, 2-timmarshäng på Kvarnängen och sedan 3-rättersmiddag och sedan blir det FIESTAAAAA hela kvällen lång, I like it!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0