shopping

var till stan med mamma. Gjorde lite småinköp, däribland en mössa. Fick leta med ljus och lykta över hela stan, typ. Hittade iallafall en röd sak som föll mig i smaken på Indiska. Fick hosta upp, eller rättare sagt: mamma fick hosta upp 80 spänn, men fan, ska man vara varm om skallen så ska man. Sedan köpte jag även två nagelkursspektakel; ett serumgrejs som ska få naglarna att växa snabbare och det andra ska stärka naglarna, innehåller kalcium och en massa fancy schancy saker, hoppas det funkar! Mina naglar är verkligen under all kritik, korta, sköra och bara ... Risiga och fula. Så nu är planen att dom iallafall ska bli lite längre och lite finare. Får väl bara se hur det blir med den saken.

Ikväll blir det bara lite mys, började se Imaginary Heroes, men den sög. Så jag tvivlar på att det är den jag kommer se ikväll iallafall. Mer deprimerande och skum film får man leta efter. Och några OC-avsnitt har jag inte hittat heller. Men, det fixar sig säkert!

Imorgon är det - trumvirvel - dags för paglamyset med guldklimparna. Det kommer bli greattttt, jag känner det på mig. Köpte även lite mannafrutti och marshmallows att grilla till imorgon.

Nu ska jag susa vidare,
tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0