leave my fire

bah, jag har då hittat ETT minus med Spotify (och jag tvivlar på att jag är den enda med denna åsikt): reklambreaken. Löjligt irriterande. Nej, jag tänker inte pallra mig till Göteborg och Way Out West för att se Glasvegas eller Timo Räisänen (stavning?), nej jag är inte alls sugen på att spana in Daniel Lindströms "new album" (och varför, varför, varför pratar han på ENGELSKA? Finns det någon som känner till den gamla Idol-vinnaren utanför sveriges landsgränser? Förutom någon enstaka norrman och finne, kanske). Det enda som får mig att dra lite på smilbanden är Brüno-reklamen, men that's it.

läser fortfarande bröllopsbloggen, don't ask me why. Men det är riktigt, riktigt bra faktiskt. Och detta görs till tonerna av Mando Diao.

imorgon är det söndag (yeah, jag är tjejen med kollen, för en gångs skull) vilket för tv-nördar som jag själv innebär en riktig kick-ass tv-kväll som ser ut ungefär så här:
17.05: Friday Night Lights
18.05: Greek
19.00: Privileged

dagen kommer i övrigt att ägnas åt - gissningsvis - en massa PDOL-tagg (bara fem dagar kvar nu!), kanoners. Måste tvätta också, för vem gjorde inte det idag? Jo, jag.

Kommentarer
Postat av: Celine

Jag hatar den där jäkla reklamen! I början var det nästan ingen reklam, nu är det nästan hela tiden.. antar att dom vill att man ska uppgradera sig till den man måste betala för :P Sen är det dåligt att det inte finns nå Beatles också..

2009-07-19 @ 16:01:55
URL: http://ceeline.blogg.se/
Postat av: emilia

hahah jag stör mig så sjukt mcket på reklamen, först försökte jag vara smartare än spotify och tänkte "ha, jag sänke bara volymen" men då pausar ju reklemn och fortsätter när man höjer xD också suger daniel på engelska...



fin blogg!

2009-07-19 @ 18:03:22
URL: http://maylia.blogg.se/
Postat av: Celine

Svar: Inte jag heller ;P Det hade varit bra om man hade kunnat ha Spotify i mobilen! Men som sagt, synd att inte all musik finnas där :)



HAHA! Ja, visst är det ett minnesvärt inlägg? ;D Du ska veta vad besöksstatistiken gick upp efter det. Haha

2009-07-19 @ 21:01:02
URL: http://ceeline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0